Avanza Xenia - Forum Pemilik / Pengguna Avanza & Xenia
ngobrol coro JOWO - Versi Cetak

+- Avanza Xenia - Forum Pemilik / Pengguna Avanza & Xenia (http://www.avanzaxenia.net)
+-- Forum: AvanzaXenia.net Supports Community (/forumdisplay.php?fid=145)
+--- Forum: AvanzaXenia.net Surabaya (/forumdisplay.php?fid=146)
+--- Topik: ngobrol coro JOWO (/showthread.php?tid=10134)


ngobrol coro JOWO - aeres - 11-09-2008 17:33

koyonone rung onok... yo wis tak gawekke.. yen wis ono yo ngapunten.. monggo di delete.... Haha

ancur ye bahasa jawa gw?


RE: ngobrol coro JOWO - dani3 - 11-09-2008 20:59

Pak Lek Aeres,
wis gawe list durung nggo melu serahke dana ne
ke Aisyiah?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 11-09-2008 21:07

oh saiki ono topik anyar tho . . .

sing gawe topik lagi waras opo emang wis waras . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 11-09-2008 21:17

sugeng ndalu pakde... nuwun nderek nggih..


RE: ngobrol coro JOWO - dani3 - 11-09-2008 21:19

@GGE,
gemiyen longo nang endi pak lek?
wis nang umah yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 11-09-2008 21:21

dani3 Menulis:
@GGE,
gemiyen longo nang endi pak lek?
wis nang umah yo?


nah lo . . . gemiyen kuwi opo ???

oh iyo . . . minggu wingi nyang manado . . . lali arep ngebel sampeyan . . . ono opo tho ? ? ? Winking


RE: ngobrol coro JOWO - tgduren - 11-09-2008 21:27

Eek3
095
aku cinta bahasa indonesia, bahasa persatuan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 11-09-2008 21:28

Gado2Enak Menulis:
[quote=dani3]
@GGE,
gemiyen longo nang endi pak lek?
wis nang umah yo?


nah lo . . . gemiyen kuwi opo ???

aku yo ora mudheng kok sing dikarepake opo.. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - dani3 - 11-09-2008 21:44

Don Menulis:

Gado2Enak Menulis:
[quote=dani3]
@GGE,
gemiyen longo nang endi pak lek?
wis nang umah yo?


nah lo . . . gemiyen kuwi opo ???

aku yo ora mudheng kok sing dikarepake opo.. Haha


Haha
karep nulis gemiyen lungo endi maksudte Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 11-09-2008 21:51

Don Menulis:
sugeng ndalu pakde... nuwun nderek nggih..


sugeng nhalu mbah kakung, dos pundi kabaripun . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 11-09-2008 21:52

dani3 Menulis:
Haha
karep nulis gemiyen lungo endi maksudte Haha


dhekbiyen kali . . .


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 11-09-2008 22:40

Sugeng dalu sederek sederek....
mantun yasinan niki wau langsung mbukak forum..
ujug ujug kok wis ono thread iki..Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 11-09-2008 23:33

Wah...iki lek boso jowo alus....ora teteh.....
boso suroboyoan podo wae opo mboten nggih..???
Soale biasane nggawe boso suroboyoan jeh....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 11-09-2008 23:45

wis sak iso isonè mas...
wong pancen blajar...


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 11-09-2008 23:56

pancen ngomong jowo alus iku angel lo....
isok ngrungokke tapi ora isok jawabe....soale ora kabeh ngerti..HahaHaha
dadi sepurone sing katah nggeh umpami onok sing keliru....
ojok diguyu yo...Haha tp dibenerke yo dulur-2......


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 04:05

yo nggawé boso suroboyo aé mas, kan lebih luwes mergo bendino di gawé omomg omonga...Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 12-09-2008 04:09

inggih kang mas.....
sendiko dawuh....


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 12-09-2008 04:14

dani3 Menulis:
Pak Lek Aeres,
wis gawe list durung nggo melu serahke dana ne
ke Aisyiah?


Lho? lho? Kang Dani nggih saget boso Jawi tho? Saking pundi aslinipun? Big Grin

Wis ah ngoko wae yoooo kemeng cangkemku ki... Semarangan wae nek iso ndezzzzh Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 12-09-2008 04:18

yo...pancen enakan boso ngoko wae.....
ngomong cek nggak bribet-2 engkok kesleo...soro...rek...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 04:29

kumendan-teruci Menulis:
Wis ah ngoko wae yoooo kemeng cangkemku ki... Semarangan wae nek iso ndezzzzh Haha


tibakê yo akéh sing iso ngomong jowo yo...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 04:30

fikhen27 Menulis:
yo nggawé boso suroboyo aé mas, kan lebih luwes mergo bendino di gawé omomg omonga...Yagak


yen ngono cobo nganggo boso suroboyoan tapi aku jawabe nganngo boso solo alias klaten . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 04:31

kumendan-teruci Menulis:
Lho? lho? Kang Dani nggih saget boso Jawi tho? Saking pundi aslinipun? Big Grin


loh loh yen sampeyan saking pundhi . . . yen kulo saking dhusun ing klaten . . .


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 04:35

sembarang om... wong asliné cilikanku sampek sma uripé yo nang nganjuk dadi bosoné yo campuran


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 05:05

fikhen27 Menulis:
sembarang om... wong asliné cilikanku sampek sma uripé yo nang nganjuk dadi bosoné yo campuran


monggo-monggo dilanjut . . . Winking


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 06:54

yen sing iso alus yo monggo kerso.. sekalian sinau...
yen aku isone yo mong nggoko.. iki wae sok kroso wagu...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 07:55

sugeng enjang sedoyo
wah,sampun wonten topike tho,matur sembah nuwun pak dhe aeres

sinten mawon saget mlebhet dateng mriki koq
monggo


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 07:57

sugeng enjang...
piye kabar nipun konco2 AvanzaXenia.net...?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:03

pangestu pakde...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:04

sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 08:08

pakdhe Rony dateng pundi-pundi koq nyuwun-nyuwun tho
dateng kulo mawon dereng menehi
Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 08:08

aeres Menulis:
sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?


sampyun pakde.. monggo diperikso reputasine... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:13

doni candra Menulis:
pakdhe Rony dateng pundi-pundi koq nyuwun-nyuwun tho
dateng kulo mawon dereng menehi
Tuh


mosok to de? mbok didelok sijk... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:13

budi wicaksono Menulis:

aeres Menulis:
sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?


sampyun pakde.. monggo diperikso reputasine... Topdeh


matur suwun njih...


RE: ngobrol coro JOWO - Nurwidi Purnomo - 12-09-2008 08:20

Rencang2, kulo ndherek nggih.
Mas GGE lebaran balik Cawas po ra? Yen balik pas dolan nyang Janti opo Cokro mampir omahku!


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 08:22

aeres Menulis:

budi wicaksono Menulis:

aeres Menulis:
sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?


sampyun pakde.. monggo diperikso reputasine... Topdeh


matur suwun njih...


nggih, sami sami....Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 08:23

aeres Menulis:
sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?

koyok'e luwih pas gawe "ngekek'i" utowo " menehi"
di banding ngek'i (ngengek)..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 08:33

fikhen27 Menulis:

aeres Menulis:
sampun ngek'i (halah opo iki) reputasi kanggo kulo dereng?

koyok'e luwih pas gawe "ngekek'i" utowo " menehi"
di banding ngek'i (ngengek)..Wallbash


maklum kang, pas eayahe ngetik, mripate kene rambute sing duowo.Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:35

yen solo kuwi krunguni ngek'i.. yen ra kek'i.. contohe.. wis mbok kek'i rung duite?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 08:41

aeres Menulis:
yen solo kuwi krunguni ngek'i.. yen ra kek'i.. contohe.. wis mbok kek'i rung duite?

yen di pikir pikir meneh yo pancen bener kok om...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 08:42

weleh...weleh.....wis di gawe to thread iki, aku mocone karo cengar cengir......Haha

nganti kangen pengen cepet - cepet balik kampung......Whistling

ayooo....podo diramekke, ben krasan nongkrong terus ning ngarep komputer.....

tibake akeh yo sing iso boso jowo.....Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 08:43

ho oh,kuwi boso jowo ing solo
tapi ngoko ora alus
urutane : ngoko,alus,kromo (ngekeki,menehi,maringi)


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 12-09-2008 08:50

Wis suwe lungo seko yojo ...wis arep lali boso jowo. he..he. Sinau maneh ning kene..he..he


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 08:52

kromo koyone ono loro.. kromo madyo lan kromo inggil


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 08:54

ono mene kromo mesir karo kromo tunisia
eeehhhhh, iku kurmo lak an. WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-09-2008 08:58

iki do mbahas opo tha???


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 09:00

aeres Menulis:
yen sing iso alus yo monggo kerso.. sekalian sinau...
yen aku isone yo mong nggoko.. iki wae sok kroso wagu...


siip2 ben kelingan pelajaran SD dan SMP dhek ben . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 09:02

Nurwidi Purnomo Menulis:
Rencang2, kulo ndherek nggih.
Mas GGE lebaran balik Cawas po ra? Yen balik pas dolan nyang Janti opo Cokro mampir omahku!


balik . . . lebaran pertama saking karawang theng klatenipun . . .


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 09:03

aku ki paling mangkel yen pas pelajarna bahasa jowo.. angel tenan..

done iki yen nurut kamus jowo.. kok ono caos yo?

beri = wènèh, paring, caos
diberikan = diwènèhaké
memberi = mènèhi, maringi
pemberian = pawèwèh, paringan


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 09:05

aeres Menulis:
kromo koyone ono loro.. kromo madyo lan kromo inggil


inggih pakdhe.leres niku
ngekeki,menehi,maringi,nyukani (ngoko,alus,kromo madya,kromo inggil)

Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 09:06

sopo sing isih apal tulisan jowo . . . honocoroko ???


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 09:12

aeres Menulis:
aku ki paling mangkel yen pas pelajarna bahasa jowo.. angel tenan..

done iki yen nurut kamus jowo.. kok ono caos yo?

beri = wènèh, paring, caos
diberikan = diwènèhaké
memberi = mènèhi, maringi
pemberian = pawèwèh, paringan


bener om, nak ning wek'ku : nyaoske iku pada wae ngek'ke ( memberikan )....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 09:24

Gado2Enak Menulis:
sopo sing isih apal tulisan jowo . . . honocoroko ???


aku sih apal
honocoroko
dotosowolo
monggobotongo
podojoyono
ngono to? Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 09:31

aeres Menulis:
aku sih apal
honocoroko
dotosowolo
monggobotongo
podojoyono
ngono to? Haha

nulis'e opo yo jek iso...
mergo sing angel kuwi nulis'e...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 09:49

fikhen27 Menulis:
nulis'e opo yo jek iso...
mergo sing angel kuwi nulis'e...Tuh


nak honocoko ne wis mesti apal.....cobo kon nulis nganggo aksoro jowo...?? paling tulisanne bubar kabeh......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 10:05

aeres Menulis:
aku sih apal
honocoroko
dotosowolo
monggobotongo
podojoyono
ngono to? Haha


huruf jawa donk . . .


RE: ngobrol coro JOWO - hanny sabandono - 12-09-2008 10:08

nek aku, ngerti yo ngerti neng ora iso ngomonge, pernah kapan iku nang mantenan, aku ngandani pona'an, "ojo brisik kui mantene tibo". pona'an ku langsung, ha?? di ngguyu kabeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 10:12

kudune teko kuwi...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 10:19

Katresnan Sejati…

Dinten Ibu dipengeti saben tanggal 22 Desember. Nalika wonten rerembag bab punika kaliyan rencang, kulo kemutan ibu ingkang sampun kondur marak sowan wonten ngarsanipun Gusti. Inggih linuber lan jembar tresnanipun ibu dateng putra-putranipun. Inggih tresno ingkang sejati ingkang diparingaken ibu dateng bapak, sigaraning nyowo. Tresno punika ingkang ndadosaken gesang tansah ayem tentrem, susah, seneng saget dipun raosaken kanthi ayem.


Ibu, ingkang sampun ngandut kulo, ingkang ambabaraken kulo kanthi rekaos, ingkang sampun nglantaraken kulo ngantos dumugi ageng, mandiri kados sakmeniko. Ibu ingkang tresno kalian putra-putranipun ngagem caranipun piyambak. Ibu sanes tiyang ingkang kalem, sabar, utawi lembut. Ibu kulo punika tiyang ingkang galak, sregep, nanging alit atinipun. Dados asring menawi wonten ingkang nrenyuhaken ibu kulo namung saget nangis. Ibu ugi tiyang ingkang tertutup. Arang crios kaliyan putra-putra nopo ingkang dados penggalihipun, namung dateng bapak ibu saget crios.

Ibu tasih alit nalika emah-emah kaliyan bapak. Seg 17 th kala semanten. Gadhah garwa bapak punika kabegjan piyambak kagem ibu. Tresno ingkang mboten dimangertosi kaliyan ibu, ibu caosaken dateng bapak. Nopo ingkang bapak paringi, ibu tampi. Nopo ingkang bapak suwun ibu caosi. Sinten ingkang ngerstosi nopo ingkang dados dalane gesang. Sinten ingkang mangertosi menawi ing tengahing bungah, bapak kedah tindak ninggalaken ibu piyambakan momong 3 lare ingkang tasih alit-alit. Nanging kolo semanten ibu tansah sabar nenggo bapak kondur. Kulo nate tanglet kaliyan ibu: ibu kenging nopo mboten menikah malih wekdal niku? Ibu namung ngendiko: “Ibu eman lan melas karo bapakmu”. Punika ingkang dados ungkapaning raos tresno ibu dateng bapak. Ibu ngendiko mekaten nalika ibu gerah lan sampun mboten saget mlampah. Crios kalih mbrebes mili amargi kemutan wekdal semanten.

Sakbibar bapak kondur, ibu lan bapak milai urip saking nol. Dodos bakul titih (jenang jagung). Menawi sonten mbebek jagung ngagem lumpang lan alu. Mbenjang enjang dipun ideraken. Namung cekap kagem sedinten. Mekaten teras saben dinten. Ngantos dumugi wanci bapak saget nderek buruh bangunan lan ibu nderek njait wonten pecinan. Kolo semanten ekonomi sampun radi lumayan. Saben sabtu bapak saget numbasaken susu kagem lare-lare. Lajeng bapak diparingi sabin kaliyan simbah. Bapak mboten gadhah pengalaman ngolah sabin. Ibu ingkang lare petani ingkang nderek ngolah sabin. Sekedik-sekedik bapak saget. Saben enjing bapak tindak sabin. Mangke jam 9 bapak kondur sarapan. Ibu asring nderek dateng sabin. Nderek matun, tandur, utawi derep. Malah asring nderek derep wonten sabin tiyang lan angsal bawon gabah saknyangking. Punika ingkang dados keseharian bapak lan ibu. Mangke menawi panen, bapak ingkang mbeto wonten peken diboncengaken wonten pit, ibu nyurung saking wingking lan wonten peken dipun sade kaliyan ibu. Menawi panenan polowijo, subuh-subuh bapak lan ibu sampun tindak peken. Saking mriku bapak lan ibu saget nyekolahaken 5 putra ngantos SLTA lan 1 ngantos sarjana (inggih kulo piyambak). Bapak asring ngendiko: “Bapak namung biso nyangoni kepinteran, dene bondo goleko dewe-dewe. Bapak mung biso nyekolahke nganti SLTA, dene arep sarjana sekolaho dewe.” Sakmeniko sampun 3 ingkang sarjana, 1 D3, lan 1 taksih nglajengaken S2.

Ibu gadhah sakit hipertensi. Ngunjuk obat pinten-pinten taun. Sampun pijet wonten pundi-pundi, berobat nggih wonten dokter spesialis saraf. Ibu nate angsal serangan stroke sepindah, nanging saget mantun. Lajeng serangan stroke ingkang kaping kalih njalari ibu lumpuk awak sisih kiwo. Ibu mboten saget mlampah piyambak, mboten saget nopo-nopo piyambak. Bapak ingkang ngrawat ibu kanthi sabar lan gemati. Kadangkolo ibu manja kados lare alit, nanging bapak saget mangertosi sanget bilih ibu punika gerah lan bapak ngladosi ibu kanthi tlaten. Kulo mbrebes mili menawi kemutan. Enjing2 bapak ingkang makpungi ibu, mangke ibu sikat gigi piyambak lan sabunan piyambak, bapak namung nguyur toyanipun. Nggantosi ageman, nyisiri, lsp. Kulo taksih kuliah wonten Jogja kolo semanten. Mbak ingkang wonten dalem sampun budhal nyambut damel nalika ibu wungu. Mangke ibu lenggah wonten ngajeng mriksani kendaraan sliwar-sliwer wonten ratan. Bapak wonten sisihipun nyriosi babagan ingkang ndamel ibu bungah. Kagem semangat gesang, bapak asring ngendiko bilih usia pernikahan bapak lan ibu sampun badhe ngancik 50 tahun utawi kawin emas. Sampun mbayangaken mbenjang menawi kawin emas badhe ngawontenaken syukuran. Nanging dereng ngantos dugi wancinipun, ibu angsal serangan stroke ingkang kaping tigo. Lan ibu opname wonten nggriyo sakit. Sedinten setunggal dalu ibu mboten wungu. Bapak wonten sisihipun ibu. Lare-lare ugi neggo ibu, maringi pandonga lan maringi semangat kagem ibu. Nanging ibu sampun kedah wangsul. Naliko sakaratul maut, bapak nyedak wonten sisihipun ibu lan ngendiko: “Bapak tresno karo siro to Su. Wis 48 tahun bareng-bareng ora tau padu to Su. REkoso bareng, seneng bareng. Saiki bocah-bocah wis podho mentas kabeh. Siro sing dadi ibu wis berhasil. Siro nek arep kondur wis padhang dalane.” Sakbibar bapak ngendiko ngoten, ibu kondur. Punika mboten saget kulo laleaken. Kulo mangertosi sanget bilih bapak lan ibu nggadahi tresno ingkang sejati. Ibu nenggo bapak ngendiko sakderengipun ibu kondur…

Mbenjang tgl 31 desember 2007 inggih kawin emasipun bapak lan ibu. Kulo bangga nggadahi tiyang sepuh kados bapak lan ibu. Kulo kepingin menawi mbenjang bebrayan, kulo nggadahi brayan ingkang tentrem lan tresno ingkang sejati.

Ibu, ibu bintang kagem kulo. Awan lan ndalu ibu wonten madangi kulo. Kulo sinau saking katresnan sejati bapak lan ibu. Sugeng gesang langgeng wonten ing sisihipun Gusti, Ibu…


RE: ngobrol coro JOWO - Nurwidi Purnomo - 12-09-2008 10:23

Gado2Enak Menulis:

Nurwidi Purnomo Menulis:
Rencang2, kulo ndherek nggih.
Mas GGE lebaran balik Cawas po ra? Yen balik pas dolan nyang Janti opo Cokro mampir omahku!


balik . . . lebaran pertama saking karawang theng klatenipun . . .


Kulo saking Jakarta yen mboten bibar sholat Ied, nggih lebaran dinten kaping kalih. Matur nuwun sampun diparingi reputasi, sanese mbok monggo kulo diparingi reputasi..Yagak

Niki no hp-ku 0816-860674


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 10:26

@ Nurwidi Purnomo lha njenengan rung ngek'i aku to?...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 10:28

wah,saget janjian dateng manahan mboten om095


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 10:33

Nurwidi Purnomo Menulis:
Kulo saking Jakarta yen mboten bibar sholat Ied, nggih lebaran dinten kaping kalih. Matur nuwun sampun diparingi reputasi, sanese mbok monggo kulo diparingi reputasi..Yagak

Niki no hp-ku 0816-860674


wah mas Nur, saged barengan yen bibar sholad ied . . . mugi ketemu . . . mangke SMS an nggih . . .

sami2 mas, tukeran reputasi, wong sami2 saking klatenipun . . .

nomor hp kulo wonten ing signature . . . Winking


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 10:37

poro saderek sedoyo, kulo nyuwun pancerahanipun, boso jowo ne lebaran niku "riyadi" ---> SUGENG RIYADI, leres?

lha...nek ba'do (baca: bakdho) kuwi, sami mboten artinipun kalian riyadi?

matur sembah nuwun Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 10:44

riyadi karo bodho podo wae.....nak riyadi ono " sugeng riyadi " tapi bodho ora ono " sugeng boho "......

tapi nak bakdho iku sakngertiku : bubar ( setelah ), conto : bakdho asar >> bar asar...bener opo ora yo..???


RE: ngobrol coro JOWO - Nurwidi Purnomo - 12-09-2008 10:46

aeres Menulis:
@ Nurwidi Purnomo lha njenengan rung ngek'i aku to?...


Sampun tak ke'i reputasi OmTopdeh
Aku diceluk Widhi wae yoWinking


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 10:46

sami koq
cuman benten daerah ke mawon


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 11:02

Nurwidi Purnomo Menulis:
Sampun tak ke'i reputasi OmTopdeh
Aku diceluk Widhi wae yoWinking


suwun njih... balesinpun nggih sampun...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 11:21

aeres Menulis:
suwun njih... balesinpun nggih sampun...


walah...arak siji iki....

reputasine cepet men nambah......Boxing

mbo aku di ke'i.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 11:26

Nurwidi Purnomo Menulis:
sanese mbok monggo kulo diparingi reputasi..Yagak

Kulo jenegan paringi riyen, mengke bakdo jum'atan ganti jenengan kulo sukani reputasi..Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 11:29

mbok aku yo diwenehi reputasi....Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 11:32

adies Menulis:
mbok aku yo diwenehi reputasi....Hikhik


gabung wulan juli 2008 sampun pikantuk kalih sampun jos tenan bro . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 12-09-2008 11:46

pitaecantropus soloensis wih keduman kabeh tho...
tampanono pangestuku yo ngger... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 11:47

walah opo artine kuwi . . .


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 11:48

gabung wulan juli 2008 sampun pikantuk kalih sampun jos tenan bro . . . ---> namanya jg usaha Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 11:49

adies kuwi sing bojone anakcrot yo?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 11:50

Don Menulis:
pitaecantropus soloensis wih keduman kabeh tho...
tampanono pangestuku yo ngger... Haha


aku rung lho... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 12-09-2008 11:56

aeres Menulis:

Don Menulis:
pitaecantropus soloensis wih keduman kabeh tho...
tampanono pangestuku yo ngger... Haha


aku rung lho... Whistling


wis ket 26-09-2007, setaun kepungkur mbah... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 12:04

mosok ta? suwun yo....


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 12-09-2008 12:08

aeres Menulis:
mosok ta? suwun yo....


malah sampean sing utang karo aku.. Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 12:12

wah hooh ki... wis tak bales yo...


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 12:14

adies Menulis:
mbok aku yo diwenehi reputasi....Hikhik


iku ta wenehi sambel ijo meneh, tapi yo ojo lali lho
men tuambah rajin postin yo..Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 12:53

Sederek2 Sing dereng nyukani kulo monggo ndang di we'i..Topdeh
opo ora ngesakn'e aku tho mulai ndek wingi durung nambah2..Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 12:59

adies kuwi sing bojone anakcrot yo? ---> sanes mas aeres....mbok menawi njenengan dereng ngertos, kulo niki lanang tulen lho...Babay "pejantan tangguh" nek jarene sheila on pitu....Topdeh

@budi : maturnuwun sanget mas....Bravo


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 13:06

lha mao neng ym kandane cah-cah bojone anakcrot kuwi adies.... lha kowe kuwi sakjane bojone sopo to? hihihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - Tenzo - 12-09-2008 13:12

kulo sinau ning mriki yo...........


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-09-2008 13:15

eeeee,wonten paklik Yudi
mengke putrone diajari boso jawi nggih pak
boso jawi ben mboten ical
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 13:16

adies Menulis:
@budi : maturnuwun sanget mas....Bravo

Mas adies, sampeyan durung ngekek'i aku lho....Super


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 13:25

hoo kuwi.. adies yo rung ngek'i aku...


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 13:37

@fikhen & aeres : sampun mas...Smile

Wah ngawur kuwi nek aku diarani bojo ne anackcrot, nek sak gedung...kuwi bener. Dekne nek ra salah nang lante wolu (bener gak om?), aku nang lante papat

bojo kulo asmanipun anastasia....
kandani nek aku ki lanang kok ra ngandel yo? Haha

nyat kudu kopdar ki....
Nyuwun sewu ki rung tau melu kopdar, soale lagi dampingi bojo terus sing lagi meteng pitung sasi boss....


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 13:43

adies Menulis:
Wah ngawur kuwi nek aku diarani bojo ne anackcrot, nek sak gedung...kuwi bener. Dekne nek ra salah nang lante wolu (bener gak om?), aku nang lante papat

bojo kulo asmanipun anastasia....
kandani nek aku ki lanang kok ra ngandel yo? Haha

nyat kudu kopdar ki....
Nyuwun sewu ki rung tau melu kopdar, soale lagi dampingi bojo terus sing lagi meteng pitung sasi boss....


ne' ngaten tulung diperlihatkan kejantanan njenengan Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - ranamin - 12-09-2008 13:47

arep melhu, ora iso ngomong dhjowho


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 12-09-2008 13:48

budi wicaksono Menulis:
ne' ngaten tulung diperlihatkan kejantanan njenengan ...... ben Aeres percoyo nek kowe kuwi jantan




RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 12-09-2008 13:49

ranamin Menulis:
arep melhu, ora iso ngomong dhjowho


gpp Im, wong iki yo jenenge sinau...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 13:54

ranamin Menulis:
arep melhu, ora iso ngomong dhjowho

lha kuwi iso ngono... sok bodo aku mrono yo mas...


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 13:54

ne' ngaten tulung diperlihatkan kejantanan njenengan ---> lha kan bojo kulo sampun pitung sasi Yagak

nek diperlihatkan rodo ngeri (lha wong nang ngarep'e wong lanang), nek arep tak gambar kok keto'e saru....pripun?

poko'e kulo mengko mesti melu kopdar, nek pas wektune karo bojoku.
ben kabeh iso ndelok brengos ku...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 13:57

budi wicaksono Menulis:

adies Menulis:
kandani nek aku ki lanang kok ra ngandel yo? Haha


ne' ngaten tulung diperlihatkan kejantanan njenengan Wallbash


Topdeh hooh.. mbok di foto kuwine... terus kirim ke aeres260693@yahoo.com... ben aku percoyo.... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 14:00

@Danny Massie nggko yen cahe ngirim foto kuwine mesti kowe tak kek'i.... sabar yo... yen jeng pras karo jeng chrish njaluk kek'i ra yo?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 14:02

wo.. pancen wong ra nggenah....


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 14:04

HahaHaha gendeng Haha

nek ngono aku kudu ketemu karo anackcrot ki (mumpung sak gedung), ben dekne wong pertama sing dadi saksi ne brengos ku...


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 14:21

aeres Menulis:

budi wicaksono Menulis:

adies Menulis:
kandani nek aku ki lanang kok ra ngandel yo? Haha


ne' ngaten tulung diperlihatkan kejantanan njenengan Wallbash


Topdeh hooh.. mbok di foto kuwine... terus kirim ke aeres260693@yahoo.com... ben aku percoyo.... Whistling


wes ora melu melu... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 14:25

fikhen27 Menulis:
Sederek2 Sing dereng nyukani kulo monggo ndang di we'i..Topdeh
opo ora ngesakn'e aku tho mulai ndek wingi durung nambah2..Hikhik


jenengan tak tambahi, mengko gantian yo....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 14:30

Fawwas Kautsar Menulis:

fikhen27 Menulis:
Sederek2 Sing dereng nyukani kulo monggo ndang di we'i..Topdeh
opo ora ngesakn'e aku tho mulai ndek wingi durung nambah2..Hikhik


jenengan tak tambahi, mengko gantian yo....Whistling


bener nih gantian...? kok kulo durung di nyukani kangmas...? Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 14:35

budi wicaksono Menulis:
bener nih gantian...? kok kulo durung di nyukani kangmas...? Tongue_out


ngapunten mas budi.....mau bar delok reputasiku, jebule ono sing teko mas budi....Tuh

monggooooo....???


RE: ngobrol coro JOWO - gundamx2 - 12-09-2008 15:13

Mampus gw...WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 15:16

lha ngopo kok mampu kowe cah?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 15:18

iyoo wong endi tho sak jane...


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-09-2008 15:23

ho'oh...ra sah isin dadi wong jowo mas Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 15:25

gundamx2 Menulis:
Mampus gw...WallbashWallbash


HahaHaha

emange nopo to mas...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 12-09-2008 15:30

sampun sonten, siap2 badhe wangsul . . .


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-09-2008 15:32

njih... sugeng bukho....


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 15:34

Fawwas Kautsar Menulis:

budi wicaksono Menulis:
bener nih gantian...? kok kulo durung di nyukani kangmas...? Tongue_out


ngapunten mas budi.....mau bar delok reputasiku, jebule ono sing teko mas budi....Tuh

monggooooo....???


nggih, matur nuwun mas, mboten nopo2...
jenenge menungso, kadang khilaf, Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 15:38

budi wicaksono Menulis:
jenenge menungso, kadang khilaf, Tongue_out


halah........Boxing

sanes khilaf om.....tapi lali tenan ik....Tongue1Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - toroshima - 12-09-2008 16:00

wah ... wah... wah...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 16:05

toroshima Menulis:
wah ... wah... wah...


wonten punopo to kang mas toroshima puniko,...mboten usah geleng - geleng ngoten to......
disekecak-ake mawon mas.......Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 16:13

15 menit maleh kulo nggih badhe wangsul...
wong yo poso dadi yo pingin ndang muleh buko, benten kaleh sing mboten poso..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 12-09-2008 16:17

wah saya tidak bisa bahasa jawa babarblas,
lha babarblas niku boso nopo tho, kog ngakune mboten saget boso njawi,
kan nggih boso jowo tho..
nggih mboten sekaliyan konco2 AvanzaXenia.net..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-09-2008 16:22

fikhen27 Menulis:
15 menit maleh kulo nggih badhe wangsul...
wong yo poso dadi yo pingin ndang muleh buko, benten kaleh sing mboten poso..Tongue_out


mas fikhen27 koq dadi cah cilik.....itu fikhen27 junior to...??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 16:27

inggih mas, niku yogo kulo sing no. 2


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 12-09-2008 16:33

fikhen27 Menulis:
inggih mas, niku yogo kulo sing no. 2


mas opik mengalami pemudaan dini Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 22:24

@mas budi oot nih kok ndamel boso indonesia..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 12-09-2008 23:19

Wah wah pancen oye tenan lare-lare AvanzaXenia.net mriki nggih, kraose dalem malah nembe mersani kethoprak-an, sedoyo ngendikanipun ngangge bebasan alusipun Solo-Yogya, mboten wonten ingkang bebasan Ngaler (Semarangan, Suroboyoan) utowo bebasan Ngilen (Banyumasan).

Wis... wis... Haha *wetengku mules ki, ngguyu terus awit halaman pertama je*


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 12-09-2008 23:19

Fawwas Kautsar Menulis:
sanes khilaf om.....tapi lali tenan ik....Tongue1Tongue_out


walah...walah...lek..iki..memange lali tenan karo aku......
wong tak delok...durung ono balesane blasss.....HikhikHikhik


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-09-2008 23:42

kumendan-teruci Menulis:
Wis... wis... Haha *wetengku mules ki, ngguyu terus awit halaman pertama je*


sugeng rawoh teng komunitasé wong ndeso..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 13-09-2008 00:13

mas taufik....kapan maneh nang royal...?? nyambi...ngorol ambek kebul-2....
kan asik nang duwur kono kuwi....opo nyambi browsing pisan...???


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 13-09-2008 00:14

ranamin Menulis:
arep melhu, ora iso ngomong dhjowho


waton njeplak kok paklik.. sing penting kedegen rumangsan disik
Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-09-2008 00:32

lutfi_adrian Menulis:
ngorol ambek kebul-2....
kan asik nang duwur kono kuwi.....opo nyambi browsing pisan...???

ngorol kuwi boso endi meneh..WallbashHaha
nang royal insya'allah dino kemis mené sekalian bukber mas...


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 13-09-2008 00:46

yo ojok lali lo mas opik....lek aku gak ol....di sms ae...
karo sopo ae mas ??....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-09-2008 03:54

rencanané yo tetep ambék arék sing wingi meneh, mungkin tambah om satar pisan...


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 13-09-2008 03:55

fikhen27 Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
Wis... wis... Haha *wetengku mules ki, ngguyu terus awit halaman pertama je*


sugeng rawoh teng komunitasé wong ndeso..Haha


Mpun dangu kok paklik, sampun reply teng halaman pertama, terus mboten nate mampir malih, mulakno ngguyu kekelen pas ngerti sampun dugi puluhan halaman.


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 13-09-2008 04:50

kumendan-teruci Menulis:
utowo bebasan Ngilen (Banyumasan).


cobo sing isoh boso Banyumasan metu . . .


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 13-09-2008 08:34

Gado2Enak Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
utowo bebasan Ngilen (Banyumasan).


cobo sing isoh boso Banyumasan metu . . .


sapa ya kuwe.. o mas gge,
kog nyong dikon methu, aja kayak kuwe
kan ora ngapa-ngapa nyong nang njero wae..


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 13-09-2008 08:35

Gado2Enak Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
utowo bebasan Ngilen (Banyumasan).


cobo sing isoh boso Banyumasan metu . . .


rika maring banyumas?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-09-2008 08:42

lutfi_adrian Menulis:
walah...walah...lek..iki..memange lali tenan karo aku......
wong tak delok...durung ono balesane blasss.....HikhikHikhik


nyuwun ngapunten kemawon mas.....jatahe sedino mung saget 2, dadi gih dereng saget nyukani jenengan......

mangke nek sampun angsal jatah langsung kulo paringi.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-09-2008 08:57

wah,dateng pundi-pundi koq isine tukar-tukaran reputasi nggih095
ojo di obral lho,mengko nasibe iso koyok PM sing wes dadi almarhum
Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-09-2008 09:08

lah ora ngerti iku.....karepe do akeh - akehan reputasi...Tuh

reputasine nak akeh iso gawe jalok diskon sparepart opo ora mas....??WhistlingLuvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-09-2008 09:13

nah yo iku,wong meski entuk atusan reputasi yo ga entuk opo-opo koq
HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-09-2008 09:26

doni candra Menulis:
nah yo iku,wong meski entuk atusan reputasi yo ga entuk opo-opo koq
HahaHaha


asem tenan ik Wallbash....tak kiro iso gawe jalok diskonan ning dpv...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 13-09-2008 16:59

yo...ojok cilik ati sik...saiki memang durung onok gawe tukar-2 opo....
sopo weruh mendekati tahun baru ....moro-2 onok surprise......
wis tah....di enteni ae......oke dulur..??


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 13-09-2008 17:17

ducati@2008 Menulis:

Gado2Enak Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
utowo bebasan Ngilen (Banyumasan).


cobo sing isoh boso Banyumasan metu . . .


sapa ya kuwe.. o mas gge,
kog nyong dikon methu, aja kayak kuwe
kan ora ngapa-ngapa nyong nang njero wae..


hahaha... dining ana akeh sing bisa banyumasan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 13-09-2008 18:37

ducati@2008 Menulis:
sapa ya kuwe.. o mas gge,
kog nyong dikon methu, aja kayak kuwe
kan ora ngapa-ngapa nyong nang njero wae..


waduh aku ora isoh boso banyumasan . . . Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 13-09-2008 18:37

Don Menulis:
rika maring banyumas?


asli klaten tulen . . . Winking


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 13-09-2008 18:39

Fawwas Kautsar Menulis:
nyuwun ngapunten kemawon mas.....jatahe sedino mung saget 2, dadi gih dereng saget nyukani jenengan......

mangke nek sampun angsal jatah langsung kulo paringi.....Whistling


yo wis ditunggu tenan yo . . . ojo lali Winking


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 13-09-2008 18:39

doni candra Menulis:
wah,dateng pundi-pundi koq isine tukar-tukaran reputasi nggih095
ojo di obral lho,mengko nasibe iso koyok PM sing wes dadi almarhum
Gozkirpma


PM sing dadi almarhum kuwi sopo tho ???


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-09-2008 22:56

PM niku nek mboten klintu Pesen Mribadi...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 14-09-2008 10:41

fikhen27 Menulis:
PM niku nek mboten klintu Pesen Mribadi...Haha


oh kuwi tho . . . tak kiro Perdana Menteri . . .


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-09-2008 19:52

wah sampean kok yo kura-kura dalam perahu barang...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 14-09-2008 20:54

fikhen27 Menulis:
wah sampean kok yo kura-kura dalam perahu barang...


kura-kura kuwi ora ono dalam perahu . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 14-09-2008 21:59

Gado2Enak Menulis:

fikhen27 Menulis:
wah sampean kok yo kura-kura dalam perahu barang...


kura-kura kuwi ora ono dalam perahu . . .


sing waras ngalah... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 15-09-2008 00:37

agek moco thread iki.....
melu lah.


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 15-09-2008 03:29

tungeng Menulis:
agek moco thread iki.....
melu lah.


melu nyang ngendhi . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 15-09-2008 03:30

Don Menulis:
sing waras ngalah... Haha


loh ono kene emang ono sing waras . . .


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 03:43

aku wis ngalah kok mas...Haha
*ben diarani waras*


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 15-09-2008 03:51

padahal ora luwih ora waras . . .


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 15-09-2008 04:00

Wonten ingkang saget bebasan Klingon??? Yuks monggooooo Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 04:02

@GGE, tapi aku mau wis ngombe obat kok mas..
dadi umpomo kumat yo gak nemen nemen..Haha

@kumendan, klingon niku pundi tho mas...


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 15-09-2008 04:05

kumendan-teruci Menulis:
Wonten ingkang saget bebasan Klingon??? Yuks monggooooo Yagak


opo maneh kuwi paklik?


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 15-09-2008 04:15

Klingon menikon bebasanipun lare2 StarTrek ndezh Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 04:17

tungeng Menulis:
agek moco thread iki.....
melu lah.


Monggo Pak De......


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 04:19

kumendan-teruci Menulis:
Klingon menikon bebasanipun lare2 StarTrek ndezh Haha


adone rek... startrek teko luar angkasa yo.....
iku lak...sing kupinge...dowo kuwi...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 15-09-2008 04:30

lutfi_adrian Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
Klingon menikon bebasanipun lare2 StarTrek ndezh Haha


adone rek... startrek teko luar angkasa yo.....
iku lak...sing kupinge...dowo kuwi...HahaHaha


Sanes Mr. Spock utowo Data Paklik, ingkang bebasan Klingon menikon ingkang bathukipun keruten *halah istilah opo meneh, maksude jidat mengkerut*

Contohipun: Selamat Ulang Tahun = Quchjaj qoSlIj! Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 04:39

Oalah.......iku toh........095095


RE: ngobrol coro JOWO - Don - 15-09-2008 05:50

kumendan-teruci Menulis:

lutfi_adrian Menulis:

kumendan-teruci Menulis:
Klingon menikon bebasanipun lare2 StarTrek ndezh Haha


adone rek... startrek teko luar angkasa yo.....
iku lak...sing kupinge...dowo kuwi...HahaHaha


Sanes Mr. Spock utowo Data Paklik, ingkang bebasan Klingon menikon ingkang bathukipun keruten *halah istilah opo meneh, maksude jidat mengkerut*

Contohipun: Selamat Ulang Tahun = Quchjaj qoSlIj! Tuh


ealaah... tak kiro bebasane poro schrumpft Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 07:58

Berarti wong wong sing nang nduwurku iki mau bodo ora di ombe obate, akhire bodo ndleming dewe dewe...Tuh
untung pas saur mau aku wis ngombe obat dadi ora melok kumat..Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-09-2008 08:18

koyone malah kakehan obate...


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 15-09-2008 08:34

Gado2Enak Menulis:

ducati@2008 Menulis:
sapa ya kuwe.. o mas gge,
kog nyong dikon methu, aja kayak kuwe
kan ora ngapa-ngapa nyong nang njero wae..


waduh aku ora isoh boso banyumasan . . . Haha


nyong juga ora bisa basa banyumasan podo wae sampeyan,
cuma sekedig mawon mas gge Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 15-09-2008 08:37

Gado2Enak Menulis:

fikhen27 Menulis:
wah sampean kok yo kura-kura dalam perahu barang...


kura-kura kuwi ora ono dalam perahu . . .


kura-kura dalam perahu tempel.... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-09-2008 08:37

langka yo sing iso banyumasan...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 15-09-2008 08:38

keliru yak e
wong-wong podo ngombe abate,dudu obate
dadine tambah error kabeh
Super


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 15-09-2008 08:39

fikhen27 Menulis:
Berarti wong wong sing nang nduwurku iki mau bodo ora di ombe obate, akhire bodo ndleming dewe dewe...Tuh
untung pas saur mau aku wis ngombe obat dadi ora melok kumat..Whistling


biasane nek ora ngombe obat, opo mesti yo kumat 095


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 15-09-2008 08:41

aeres Menulis:
langka yo sing iso banyumasan...



sampeyan saking pundi to mas aeres


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-09-2008 08:47

kulo saking solo mas.. lahir teng rumah sakit njebres...


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 15-09-2008 08:52

pantesan kog tekan saiki isih jebres raine hi hi


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-09-2008 09:01

lha kowe asline ndi?


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 15-09-2008 09:02

@aeres : wah...tenane mas sampeyan saking solo? Topdeh podo mbek kulo, mung lahiranipun ing jakarta. Kulo niki blasteran Solo VS Klaten.
Lha nek soal RS Jebres, adik kulo sak meniko dines nang kono


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 09:32

aeres Menulis:
kulo saking solo mas.. lahir teng rumah sakit njebres...

wo... jamane jenengan sampun wonten rumah sakit toh, kulo kinten lahire jenengan tasik ndamel dukun..Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 09:39

fikhen27 Menulis:
wo... jamane jenengan sampun wonten rumah sakit toh, kulo kinten lahire jenengan tasik ndamel dukun..Toungue


lah.....dikiro mas aeres iku lahir tahun patang poloh limo tah.....
gek podo karo mbah-mbah biyen kuwi yo....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-09-2008 14:49

fikhen27 Menulis:
wo... jamane jenengan sampun wonten rumah sakit toh, kulo kinten lahire jenengan tasik ndamel dukun..Toungue


iyo jaman tahun patangpuluhan durung akeh rumah sakit, onone yo rumah sakit darurat perang.......

la wong de'e iku lahire ning duwur amben......sing nulungi dukun....Whistling

lahire kaget amergo ono suoro bom......Whistling

ra ngono to pak lik.......095Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-09-2008 15:58

Gado2Enak Menulis:
yo wis ditunggu tenan yo . . . ojo lali Winking


wis yo pak de.....Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 16:27

Sing wis opo to jane...
mbok kancane di kek'i mosok di pangan dewe sih..Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 16:47

lek sampeyan gelem....yo...iki mas opik....dibagi loro.....
yok ...opo....(iku lo..di golek'i mbak lilies....dienteni nang..YM..)


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-09-2008 16:51

lutfi_adrian Menulis:
iku lo..di golek'i mbak lilies....dienteni nang..YM..


la....iku wis digoleki ngono koq....moso isih jaluk dibagi maneh....WhistlingTuh


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 16:55

Lah..iyo... piye kuwi..????095095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-09-2008 17:00

biasane jam semene iki mas opik wis balik....buru - buru arep buko ning omah....??Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 15-09-2008 21:30

Fawwas Kautsar Menulis:
biasane jam semene iki mas opik wis balik....buru - buru arep buko ning omah....??Whistling


buru-buru ki coro ngendhi??? Onone yo kesusu! Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 23:08

kumendan-teruci Menulis:
buru-buru ki coro ngendhi??? Onone yo kesusu! Haha


ah.....????? gelem ah.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-09-2008 23:37

gak sampean thok, kulo nggeh purun nek kesusu..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-09-2008 23:57

lah...niki.....salah sak wijine...sing mbeling....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Dhanny Eko Suprapto - 16-09-2008 00:11

Sidji...sidji.. kulo tresno Simbok...
Loro...loro.. ugo tresno Bapak...
Telu..telu.. tresno adik..adik...(mbarep..mboten gadhah mas kaliyan mbakyu)
.....
Sidji loro telu tresno sak kabehe..

Leres..mboten nggih..?
Pitulas..pindo....----> untune telas...pipine kendo..


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 16-09-2008 00:14

HahaHaha
onok-onok ae sampeyan iku.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 16-09-2008 03:22

Gado2Enak Menulis:
melu nyang ngendhi . . .


melu sampean mas,meh ngajak lungo ngendhi Haha
aku melu ae lah.
tp iki seng nang kene kromo inggil e ,jeru2 boso ne.Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 16-09-2008 03:24

Dhanny Eko Suprapto Menulis:
Sidji...sidji.. kulo tresno Simbok...
Loro...loro.. ugo tresno Bapak...
Telu..telu.. tresno adik..adik...(mbarep..mboten gadhah mas kaliyan mbakyu)
.....
Sidji loro telu tresno sak kabehe..

Leres..mboten nggih..?
Pitulas..pindo....----> untune telas...pipine kendo..


pantune kepenak di woco mas Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ciput - 16-09-2008 04:32

tungeng Menulis:
tp iki seng nang kene kromo inggil e ,jeru2 boso ne.Topdeh


jeru iku lak sumur dab? Haha

Wonten ingkang saget bebasan walikan? Sanes walikan jawa timur mawon, nanging walikan Jogja (hanacaraka) jajal Yagak

Kulo mung ngertos sekedik mawon:

denyom = wedok
kahad = mangan
dab = mas

menopo malih nggih? Tuh

Utowo walikan Jatim yooo....
ebes = sebe, bapak
ebes kodew = sebe wedok, ibu
kera = arek
ngalam = malang
oyoborus = suroboyo
nakam = makan

Monggo dilanjuuuuuuuut...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 16-09-2008 07:19

walah ngomong sing normal ae angel banget.. soyo meneh kon walikan...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 16-09-2008 08:20

Nek walikan jatim sek mending tinggal malik huruf, tapi nek walikan jogja wis nyerah aku..TuhWallbash

kumendan-teruci Menulis:
nanging walikan Jogja (hanacaraka)Yagak
denyom = wedok
kahad = mangan
dab = mas

Monggo dilanjuuuuuuuut...




RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 16-09-2008 08:21

marai mblibet ilate.. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 16-09-2008 16:41

ampuuunn..... boso biasa ae...suroboyoan ae cak....
timbangane..ngomong terus salah.....lak dadi gawe...cak...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 16-09-2008 17:52

wis sing penting sak kecekele wae arep ngomong opo......., nak boso mlipit - mlipit mengko malah iso kena loro weteng.........Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 17-09-2008 00:21

aeres Menulis:
walah ngomong sing normal ae angel banget.. soyo meneh kon walikan...



malah tambah ngelu mas.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 17-09-2008 03:55

Lek...ngelu yo..ditambani wae to Pak De.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 17-09-2008 07:02

dadi enak'e ngomongin opo yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 09:33

yo ngomongke opo wae to om, sing penting enak di waos....??? ora usah repot........Yagak

la iku kabare dulur-dulur sing ning pasuruan kepriye...?? mesakke yo...pengen entuk duit kanggo riyadi malah podo tinggal ndonyo......Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 17-09-2008 09:44

yen ngomong sing saru entuk ra yo?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-09-2008 10:02

Fawwas Kautsar Menulis:
la iku kabare dulur-dulur sing ning pasuruan kepriye...?? mesakke yo...pengen entuk duit kanggo riyadi malah podo tinggal ndonyo......Hikhik

iyo mas ngesakne' banget yo...Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 10:05

aeres Menulis:
yen ngomong sing saru entuk ra yo?


ora popo to de.....la wong cuman ngomong saru....saru....saruuu.....mosok ora entuk...Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 17-09-2008 10:12

hmm,iyo,sakke tenan
nganti 21 wong lho,wadon kabeh neeh
kudu tanggung jawab kuwi panitiane,kudu menehi santunan sisan

@pak dhe Rony
ngomong saru095
hmm,saru sing piye iki095


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 17-09-2008 10:16

kalo bahasa jawanya ga ngerti apa?

ora ngertos? atau apa nich?

intinya sih aq ga ngerti Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 17-09-2008 10:20

ora ngerti kanggo ngoko
mboten ngertos rodo aluse
sinau wae nang kene sis Ita
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 10:24

@ bu rt : boso jowone yo ra ngerti....Tuh

@ doni candra : iku panitiane podo di sel yo de, sakke yo....pengen mbantu wong susah malah susah dewe....?? pas wingi ndelok siaran tv, ketoke ono polisine sing jogo....koq polisine ora dicekel yo ....?? malah sing dadi tersangka si pak hajine...Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 17-09-2008 10:25

doni candra Menulis:
ora ngerti kanggo ngoko
mboten ngertos rodo aluse
sinau wae nang kene sis Ita
Topdeh


ngono toh mas? Big Grin

cerita nich... kalo mertuaku lagi cerita2 pake bahasa jawa, aku harus mendengarkan dengan seksama, apalagi pas waktu ikut mudik ke solo & madiun lebaran kmrn, di sana anak kecil udah pinter bahasa jawa yah.. Big Grin makin ga ngerti deh.. tapi kadang2 bahasa jawa & bahasa sunda juga ada persamaannya, jadi kadang sih agak2 ngerti juga, tapi kalo disuruh jawab baru deh takluk.... ga bisa...

masku aja yang orang jawa ga bisa jawab pake bahasa jawa, apalagi aq... Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 17-09-2008 10:33

ra ngerti = ra mudeng = ra dong


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-09-2008 10:38

ita Menulis:
masku aja yang orang jawa ga bisa jawab pake bahasa jawa, apalagi aq... Big Grin

la piye tho wong jowo kok gak iso boso jowo...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 10:42

fikhen27 Menulis:
la piye tho wong jowo kok gak iso boso jowo...Tuh


wah....iki iso gawe atine loro tenan, wong bule do pinter - pinter ngomong boso jowo, la wong jowo malah ora iso bosone dewe......donyo...donyo....ngenes tenan....Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 17-09-2008 10:45

hooh.. jo dibahas maneh... ngko ndak dipegat gundamx2 karo bojone... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 10:47

HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-09-2008 10:51

aeres Menulis:
hooh.. jo dibahas maneh... ngko ndak dipegat gundamx2 karo bojone... hihihi...

Wonge eruh pora yo nek di rasani..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 17-09-2008 10:52

wah,pak dhe arif payah yo,mosok ga iso boso jowo blas
Wallbash

iyo dhe fawwas,anake pak haji sing di sel malahan
nek polisi,iku pas mari ne kedadiane,dadi pas kedadian malah gak onok polisi


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 17-09-2008 10:54

koyone ora.. hihihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 17-09-2008 11:00

@ pak de opik : paling kupinge abang kabeh.....HahaHaha

@ pak de doni : ono koq de....wektu wong-wong isih disirami banyu nganggo selang iku ono polisi siji ning pager nyekeli ht....mengko yen ono siaran ulangane jenengan nontono ning tv pitu...095


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 17-09-2008 11:27

oooo,ngono tho dhe
aku ga ngeh
yo mengko yen ono maneh tak tontone,tak foto wonge lan tak edarno nang internet
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-09-2008 12:40

doni candra Menulis:
oooo,ngono tho dhe
aku ga ngeh
yo mengko yen ono maneh tak tontone,tak foto wonge lan tak edarno nang internet
Haha


mau esuk nonton brita ning metro tv....krungu kabar nak kapolres pasuruan kudu tanggung jawab bab " tragedi zakat pasuruan ".... Whistling

ono opo yo....ning daerah jawa timur koq akeh wong kepaten....soko kasus tani alas tlogo sing ditembaki tentara, lumpur sidoarjo, durung suwi kasus ryan......095


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 14:11

aeres Menulis:
hooh.. jo dibahas maneh... ngko ndak dipegat gundamx2 karo bojone... hihihi...


wakkkk... om aeres ga pake bahasa indonesia, ga pake bahasa jawa, tetep aja ngomonginnya cerai.... parah2....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 18-09-2008 14:18

hmm,buk RT ngomong opo yo kuwi095
aku malah ra mudeng babar blas
boso ngendi kuwi095
Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 14:20

weleh... kondone sopo jeng? wah iki ono sing mitnah... hihihi...
becik ketitik olo ketoro....


RE: ngobrol coro JOWO - Fiqi - 18-09-2008 14:23

walah-walah...iki ngomong opo wae, moro-moro wis halaman telu likur....


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 18-09-2008 14:24

kuwi sing jenenge bahasa indonesa (moco ne ra nganggo huruf "i") Haha

rasah bahas pegatan lah.....lagi poso tur arep bodho mbok ngomongi sing penak2 wae....yo po ra? Yagak

nang njobo panase ra umum...pol tenan!!
matahari lagi sale ki ketoke...arep nggolek sing adem2...penake ngopo yo?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 14:31

enak'e yen njagongan kuwi awan-awan panas kudu karo nyruput degan... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 14:35

aeres Menulis:
weleh... kondone sopo jeng? wah iki ono sing mitnah... hihihi...
becik ketitik olo ketoro....


iki dudu mitnah, iki nyoto... Toungue (kayak makan soto aja yah nyoto Big Grin)


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-09-2008 14:36

Mari raup ambek grujugan pisan sak ndasku, peuh rasane puenak tenan..Haha
di sambi nyruput howone AC sing penting ora batal posone..Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 14:40

aeres Menulis:
enak'e yen njagongan kuwi awan-awan panas kudu karo nyruput degan... hihihi...


om aeres... yen nyruput degan, batal no posone... Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 14:58

wah kok malah bojone iso yo? lanange payah ki...


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 15:03

aeres Menulis:
wah kok malah bojone iso yo? lanange payah ki...


isone mung sitik sitik wae om aeres.... yen akeh yo ra iso... Haha
makane mbok diajari karo om aeres,men mudeng Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - hanny sabandono - 18-09-2008 15:24

mbo' diajariom, neng ojo liane sing diajari..


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 15:26

njih monggo.. sekecakaken... privat njih purun... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-09-2008 15:44

aeres Menulis:
wah kok malah bojone iso yo? lanange payah ki...


lanange sopo mas.....Tongue1Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 15:54

mbuh.. jan ra mutu tenan... ngakune jowo neng ra iso ngomong jowo... hihihi....


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 15:59

aeres Menulis:
njih monggo.. sekecakaken... privat njih purun... hihihi...


yo wis, mboten nopo nopo, kulo privat karo pak de aeres wae yo... hihihihi


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 16:01

cah iki kiyone ono kononce neng sebelahe.. takok sih trus diketik.. rak yo ngono to?


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 16:02

aeres Menulis:
mbuh.. jan ra mutu tenan... ngakune jowo neng ra iso ngomong jowo... hihihi....


masku ngakune wong jakarta, makane ra iso ngomong jowo... :p


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-09-2008 16:04

ita Menulis:

aeres Menulis:
njih monggo.. sekecakaken... privat njih purun... hihihi...


yo wis, mboten nopo nopo, kulo privat karo pak de aeres wae yo... hihihihi


wah.....cocok iki....panjalukmu tak restoni ndok....Whistling

sing rukun yo karo pak de aeres.....ati-ati mengko ono boto abang keno sirah.....gubrakkk095Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 16:06

wah iki marahi gelut tenan... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 18-09-2008 16:08

aeres Menulis:
cah iki kiyone ono kononce neng sebelahe.. takok sih trus diketik.. rak yo ngono to?


ngono pak de' Haha konangan yok??? Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-09-2008 16:11

aeres Menulis:
wah iki marahi gelut tenan... hihihi...


nak gelut nganggo coro smak don wae pak de......ora bakal kelaran....Whistling

ati2 de........paling pak de gundam ono ning sebelahe bu rt.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-09-2008 16:31

paling gundam puyeng mikir tulisane bocah edan kabeh iki..Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-09-2008 17:42

Haha enak ae......sopo ngerti aeres nge'i persenan, lumayan kanggo nambah - nambah sangu balik kampung.....Whistling

la....si aeres saiki ning di...??? koq wis ora metu maneh....les private dadi po ora....Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 18-09-2008 18:53

aeres Menulis:
lha kowe asline ndi?


parakan - temanggung, wis tau liwat to mas


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 18-09-2008 18:54

aeres Menulis:
ra ngerti = ra mudeng = ra dong


ga ruh, mboh ra ngerti maneh Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 18:55

rung tau... kuwi cedak mbatang yo?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-09-2008 18:55

wah wis kesel awakku... tak mulih sik yo...


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 18-09-2008 18:56

aeres Menulis:
rung tau... kuwi cedak mbatang yo?



yo adoh to, mbatang lak pekalongan ngisore wonosobo kuwi lho, nang jakarta omahe daerah ndi mas


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 18-09-2008 18:57

aeres Menulis:
wah wis kesel awakku... tak mulih sik yo...


yo wis suk maneh teruske yo, pareng riyen kulo


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-09-2008 19:26

monggo diteruske...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-09-2008 19:32

anackcozz Menulis:
monggo diteruske...


loh sampeyan isoh ngomong jowo tho ???


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-09-2008 19:36

yo iso tho...
lah wong mbrojol neng jogja kok ra iso ngomong jowo...
piye tho?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-09-2008 19:42

anackcozz Menulis:
yo iso tho...
lah wong mbrojol neng jogja kok ra iso ngomong jowo...
piye tho?


oh ngono tho . . .


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-09-2008 19:44

la iyes...
kapan mulih?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-09-2008 19:56

anackcozz Menulis:
la iyes...
kapan mulih?


tgl 29 nyang karawang tanggal 1 bar sholat ied nyang cirebon lanjut ke klaten


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-09-2008 20:02

o alah...
aku mulih tanggal 27, isuk...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-09-2008 20:06

anackcozz Menulis:
o alah...
aku mulih tanggal 27, isuk...


wis ora tahan yo ???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 19-09-2008 07:51

ducati@2008 Menulis:
parakan - temanggung, wis tau liwat to mas


wah,tonggo dewe iki
bojoku asline parakan sisan mas,dusun dangkel,cedhak kantor pos
aku mungkin rono bakdan ke 2
yo,sopo ae iso ketemuan
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-09-2008 08:02

ducati@2008 Menulis:
yo adoh to, mbatang lak pekalongan ngisore wonosobo kuwi lho, nang jakarta omahe daerah ndi mas


nag parung bingung.. cinere nrono sitik.. Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-09-2008 08:44

aeres Menulis:
nag parung bingung.. cinere nrono sitik.. Whistling


pantes tenan........bola bali gawe bingung wong....Haha

karo mesjid kubah emas sebelah dine kang....??


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-09-2008 08:49

doni candra Menulis:
wah,tonggo dewe iki
bojoku asline parakan sisan mas,dusun dangkel,cedhak kantor pos
aku mungkin rono bakdan ke 2
yo,sopo ae iso ketemuan
Topdeh


wis sekalian di jek reuni ning sukorejo.....mlaku-mlaku ning curug sewu karo delok kebon kopi.....Whistling
nak ora mampir suwowono ning candi gedong songo....daerah secang tekan temanggung iku penak tur adem pisan...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-09-2008 09:09

Fawwas Kautsar Menulis:
pantes tenan........bola bali gawe bingung wong....Haha

karo mesjid kubah emas sebelah dine kang....??


pas mburine... yen dolan mampir yo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-09-2008 09:15

aeres Menulis:
pas mburine... yen dolan mampir yo...


siip.......isih sering macet opo ora daerah kono...???

aku nak lewat kono sering ketemu bis gede kang, opo maneh dino setu opo minggu...Luvorlust

jare ge siaran....koq iso ol...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-09-2008 09:21

isih.. soyo meneh setu minggu... jan nggawe amngkel...
lha kan siaran mung tekan jam songo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-09-2008 09:34

aeres Menulis:
lha kan siaran mung tekan jam songo...


enak men....iso balik no....nak ora malah kluyuran....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-09-2008 09:40

lha bar kuwi yo tetep ono gawean liyane to... salah sijine mantau ax.. hehehe...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-09-2008 10:07

wis uenak tenan iku.....Topdeh

ngluwihi kerjaanne pns......Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-09-2008 11:03

aeres Menulis:
lha bar kuwi yo tetep ono gawean liyane to... salah sijine mantau ax.. hehehe...

Wes jan mulyo tenan wong sitok iki... bayarane akeh kerjone mung saitik..Luvorlust
ngomong ngomong nang nggonmu ijek onok lowongan pora om....Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-09-2008 13:25

fikhen27 Menulis:
Wes jan mulyo tenan wong sitok iki... bayarane akeh kerjone mung saitik..Luvorlust
ngomong ngomong nang nggonmu ijek onok lowongan pora om....Tongue1


nak ning gon-ne aeres enak tenan yo....wis gaweani sitik, bayarane akeh...ben dino iso delok bocah ayu-ayu....WhistlingTuh

saiki thread-te koq dadi sepi....gak ono sing ngramek-ke maneh....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 13:41

ora thread iki thok sing sepi.. kabeh podo ae...
mungkin bodo poso dadi rodok males mikir


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-09-2008 13:50

padahal sing ol kan akeh yo.....do podo ngantuk ya'e.......huaaaahhhhh....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 14:06

Iyo... wong aku dewe saiki yo nguantuk polll
sek tas mau nggak sadar monitorku akeh huruf ..// tak kiro error, tibak'e aku ngantuk gak sadar tanganku nekan keybod terus gak mandek mandek..WallbashHaha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-09-2008 14:17

hmm,nang ngendi-ngendi sepi koq
lagian,gaweanku okeh sisan,jadi ga sempet arep moco-moco
tapi lumayan,gawean okeh marai ra ngantuk koyo mas opik
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 14:19

siap siap bali yuk . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 14:20

doni candra Menulis:
hmm,nang ngendi-ngendi sepi koq
lagian,gaweanku okeh sisan,jadi ga sempet arep moco-moco
tapi lumayan,gawean okeh marai ra ngantuk koyo mas opik
Haha


THR re okeh tenan mestine . . . bagi2 tho . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-09-2008 14:23

Gado2Enak Menulis:
siap siap bali yuk . . .


ealah....mas gge iki enak men yo, yahene wis arep bali....

wis rampung to kerja ane mas....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 14:26

Gado2Enak Menulis:
siap siap bali yuk . . .

lha sampean kok puenak tenan jam yah mene ngajak muleh, nek nang nggonku iso iso di Banned


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 14:29

Fawwas Kautsar Menulis:
ealah....mas gge iki enak men yo, yahene wis arep bali....

wis rampung to kerja ane mas....Whistling


bar ngajar . .. sing di ajari nggak mudeng2 . . . untunge pas poso . . . sabaaaaarrrr . . .

fikhen27 Menulis:
lha sampean kok puenak tenan jam yah mene ngajak muleh, nek nang nggonku iso iso di Banned


urip sing digoleki khan sing phenak2 . . . Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-09-2008 14:41

THR opo om
gajian sitik otomatis THR yo sitik,wong cuman kuli pelabuhan
kanggo sangu mudik wae ra ngerti cukup pora
tapi yo disyukuri lah
Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 14:49

doni candra Menulis:
gajian sitik otomatis THR yo sitik,wong cuman kuli pelabuhan
kanggo sangu mudik wae ra ngerti cukup pora
tapi yo disyukuri lah


yen ngomongi sithik engko gur entuk sithik loh . . .
yen orang cukup engko ora cukup tenan loh . . .


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-09-2008 15:00

hooh... ngko malah kuwalat...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-09-2008 15:05

nah tho,dadi dowo urusane
padahal mung crito wae
ra sah di teruske agh,ndak dadi malah curhat
pokoke aku seneng koq entuk piro ae,rejeki sing ngatur gusti Allah
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-09-2008 15:23

neng yo jo ngomong sitik.. sitik kuwi relatif lho... sewu kanggo sing ra nduwe duwit.. yo akeh...


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 22-09-2008 15:26

leres kang aeres....Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 15:26

hayo loh . . . wejangan soko kyai metu . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 22-09-2008 15:31

@ ronny : nggih kyai....pancen leres omongane sampeyan.....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-09-2008 15:33

ben kapok kuwi donce... disengeni karo mbahe... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-09-2008 15:36

lah inggih tho pakdhe-pakdhe
kulo pun ngomong mbok bilih kulo nggih nampi mawon rejeki saking gusti Allah
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-09-2008 15:39

doni candra Menulis:
lah inggih tho pakdhe-pakdhe
kulo pun ngomong mbok bilih kulo nggih nampi mawon rejeki saking gusti Allah
Topdeh


mulane to le.....sesuk-sesuk ojo salah ngomong ning kene, marak'i dadi mumet sirah.....Haha

ora penak dikroyok wong akeh........Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 15:45

Gado2Enak Menulis:
hayo loh . . . wejangan soko kyai metu . . .

cepetmen teko omah tho om...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-09-2008 15:55

mas opik durung balik to....biasane wis tekan omah mas..??


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 22-09-2008 17:33

doni candra Menulis:

ducati@2008 Menulis:
parakan - temanggung, wis tau liwat to mas


wah,tonggo dewe iki
bojoku asline parakan sisan mas,dusun dangkel,cedhak kantor pos
aku mungkin rono bakdan ke 2
yo,sopo ae iso ketemuan
Topdeh


wah yo tonggo dewe mbok menawi ketemu gih mboten


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 22-09-2008 17:36

aeres Menulis:

ducati@2008 Menulis:
yo adoh to, mbatang lak pekalongan ngisore wonosobo kuwi lho, nang jakarta omahe daerah ndi mas


nag parung bingung.. cinere nrono sitik.. Whistling


mrono sitik to mas kog nrono sitik asal ojo pitik wae Haha
wah yo adem to cinere mrono sitik


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 22-09-2008 17:42

Fawwas Kautsar Menulis:

doni candra Menulis:
lah inggih tho pakdhe-pakdhe
kulo pun ngomong mbok bilih kulo nggih nampi mawon rejeki saking gusti Allah
Topdeh


mulane to le.....sesuk-sesuk ojo salah ngomong ning kene, marak'i dadi mumet sirah.....Haha

ora penak dikroyok wong akeh........Luvorlust


sego sak kepel dikeroyok semut ...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-09-2008 19:01

fikhen27 Menulis:
cepetmen teko omah tho om...


hehehehehe . . . nagggo lawang doraemon . . .


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 22-09-2008 20:53

Gado2Enak Menulis:
[quote=doni candra]

yen ngomongi sithik engko gur entuk sithik loh . . .
yen orang cukup engko ora cukup tenan loh . . .


dadi seng bener,musti puas sa entu,e yo mas ..TopdehHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 22-09-2008 20:53

Gado2Enak Menulis:
[quote=doni candra]

yen ngomongi sithik engko gur entuk sithik loh . . .
yen orang cukup engko ora cukup tenan loh . . .


dadi seng bener,musti puas sa entu,e rejekine yo mas ..TopdehHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 22-09-2008 21:00

aeres Menulis:
neng yo jo ngomong sitik.. sitik kuwi relatif lho... sewu kanggo sing ra nduwe duwit.. yo akeh...



sampean pengalamane akeh yo mas..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 22:41

yo maklum wong umuré yo wis akeh..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 22-09-2008 23:14

fikhen27 Menulis:
yo maklum wong umuré yo wis akeh..Haha



hush...aeres sing ketemu aku je enom lo.
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 22-09-2008 23:19

tungeng Menulis:

fikhen27 Menulis:
yo maklum wong umuré yo wis akeh..Haha



hush...aeres sing ketemu aku je enom lo.
Topdeh


Umur oleh ae tuwek....tapi semangate...koyok arek enom jeh....YagakYagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-09-2008 23:28

Gado2Enak Menulis:
hehehehehe . . . nagggo lawang doraemon . . .


ooo.. tak kiro gawe baling baling pring..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 22-09-2008 23:31

jarene wis ngantuk om..??? lah kok sik nulis ae.......
ndang cuci kaki...cuci tangan....langsung turu yo le.....ora pareng nakal....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 23-09-2008 07:24

nduwur tuwek.. sing penting ngisore nom....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-09-2008 07:37

lutfi_adrian Menulis:
jarene wis ngantuk om..??? lah kok sik nulis ae.......

asline mau wis turu cuman lagi nglindur mijeti keyboard..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 23-09-2008 08:05

fikhen27 Menulis:

lutfi_adrian Menulis:
jarene wis ngantuk om..??? lah kok sik nulis ae.......

asline mau wis turu cuman lagi nglindur mijeti keyboard..Haha


asal ojo nglindur turu mengko ra tangi2


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 23-09-2008 10:28

ducati@2008 Menulis:
wah yo tonggo dewe mbok menawi ketemu gih mboten


ono nomer sing iso dihubungi pora mas095
iki no hp ku 0852 285 0 8585
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-09-2008 10:32

weh...arep do podo kopdar yo....

mas doni ning temanggung tanggal piro mas, aku ono om ning dalan sudirman cerak karo alun-alun temanggung....rencanane sak durunge riyadi arep mampir rono...??


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 23-09-2008 10:40

E..alah melu nimbrung nggeh kang mas seng bagus-bagus hehe ...


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 23-09-2008 10:49

black_kris Menulis:
E..alah melu nimbrung nggeh kang mas seng bagus-bagus hehe ...


moggo pinarak..... sak kersanipun kang


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-09-2008 10:49

@black_kris, Monggo mlebet mas.. dalem'e pundi.. kok nembe njudul...


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 23-09-2008 11:08

Kulo saking ngayogjokarto hadiningrat nanging tinggal nang jakarta mas ...hehe kulo niki member anyaran mas ... lagi 5 dino ngangge xenia anyar hehe ... wes..wes boso alus e ngawur nggeh ...??? hehe


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 23-09-2008 11:12

black_kris Menulis:
Kulo saking ngayogjokarto hadiningrat nanging tinggal nang jakarta mas ...hehe kulo niki member anyaran mas ... lagi 5 dino ngangge xenia anyar hehe ... wes..wes boso alus e ngawur nggeh ...??? hehe


nang jakartae ning pundi om..? ndamel ning pundi..?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-09-2008 11:24

tepangke kulo inggih taksih keturunan ningrat-AN......hihihiii,


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-09-2008 12:24

Fawwas Kautsar Menulis:
tepangke kulo inggih taksih keturunan ningrat-AN......hihihiii,

TuhHaha


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 23-09-2008 13:27

Mas Bud kulo tinggal teng jatiwaringin , ndamel ipun teng sudirman jejeripun semanggi mas... sampean saking pundi? ...ndamelipun?


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 23-09-2008 13:42

Fawwas Kautsar Menulis:
tepangke kulo inggih taksih keturunan ningrat-AN......hihihiii,

Kasultanipun saking pundi denmas Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-09-2008 13:52

Kresna CN Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
tepangke kulo inggih taksih keturunan ningrat-AN......hihihiii,

Kasultanipun saking pundi denmas Yagak


halah...iki opo to....Tuh

ning-ratan ( ning dalan )....Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 23-09-2008 14:12

Fawwas Kautsar Menulis:

Kresna CN Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
tepangke kulo inggih taksih keturunan ningrat-AN......hihihiii,

Kasultanipun saking pundi denmas Yagak


halah...iki opo to....Tuh

ning-ratan ( ning dalan )....Tongue1


Super haha... ratan salemba ..apa ratan cipinang kakang mas...hehe


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-09-2008 16:25

biasa....nak wis mlebu jam 4 sore wis do teler.....mas opik ning di yo, opo gek do klekaran....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-09-2008 16:44

Halah.. wong wis arep muleh kok yo jek di golek'i


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-09-2008 18:07

kangen-e mas.....wis buko po durung....??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-09-2008 22:49

nek wis jam yah mene yo wis entek 2 piring om...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 24-09-2008 02:13

fikhen27 Menulis:
nek wis jam yah mene yo wis entek 2 piring om...Haha


sampean mangane akeh jg yo cilik2 Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 24-09-2008 04:10

tungeng Menulis:
sampean mangane akeh jg yo cilik2 Haha


Ojok di delok teko cilik'e Om.....tapi....ngentek-ngentek'ine iku loh...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 24-09-2008 04:27

bener yo om opik...???095095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 08:21

bener.. lha wong buto usus iki nek kadong ngamuk ususku di krakoti sampek arep tugel kok..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 24-09-2008 08:36

ngomongin aku yo,koq aku krungu-krungu ono sing ngomong cilik ngono095
mas Opik karo aku cilik aku lho
Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 08:54

aku ora melok lo mas don......Yagak

iku mas lutfi karo mas opik sing ngomongi.....tapi mboh ngomongke jenengan opo ora.....TuhLuvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 13:35

Ngomong2 wis bodo eneng sing mokel durung posone...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 14:06

fikhen27 Menulis:
Ngomong2 wis bodo eneng sing mokel durung posone...


mokel opo to mas.......batal yo..??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 14:10

Inggih leres mas... Mokel = buka duluan sebelum bedug magrib
wulan iki wis bolong durung posone


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 14:18

alhamdulillah durung mas opik......tapi nak sabendino ngadepi kompi karo internetan trus ning kantor bolak-balik ketemu cah wadon kinyis-kinyis karo Nafsu...batal po ora yo mas......Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 14:22

kantor opo kuwi kok akeh bocah wadon kinyis2...
nang nggonku kene kok gak ono sing kinyis2... tapi nek onokpun yo ora masalah pancen awake dewe kerjaane nang kono kok..Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 14:29

akeh mas sing kinyis kinyis.....card centre + customer service bii wae ono ning kene, durung sing liyane.....Whistling

jenengan ngantor ning di to.....???

ketemune karo bajak laut kabeh yo mas...Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 14:37

Fawwas Kautsar Menulis:
jenengan ngantor ning di to.....???

ketemune karo bajak laut kabeh yo mas...Luvorlust

aku nang pabrik mebel dadi ketemune yo kayu karo mesin..Wallbash
lha sampeyan opo ngantor nang bii..?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 14:43

ga mas.....sak lokasi karo kantore bii......kerjaane sabendino ol terus ning AvanzaXenia.net...Haha

cobo jenengan ngantor ning konveksi....isine arek wadon thok... uenak iku mas....Nafsu

suwi-suwi iki thread kanggo awake dewe thok yo......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 14:47

ora popo sing penting ijek mambu mambu boso jowo dadi ora OOT..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 14:53

la iyo to.....cobo didelok....moso sang lawang ( jendela, bener yo ) kompi..sing posting wong loro.....liyo - liyani do ora iso boso jowo yo....la mas dani do ning di, opo do turu awan to...??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 14:57

Doni urung mrene paling lagi leyeh - leyeh...Whistling
nek aku sing heran iku karo wong2 sing online saiki onok sekitar 25 uwong tapi kok yo ora onok sing mlebu mrene..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 24-09-2008 15:33

Wee la ... aku kerep cawe2 kok yo... mung yo di sambi kerjo ngono lo mas ...dadi ne yo sok ngilang ..mlebu


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 24-09-2008 15:38

hooh.. alu yo sok mlebu mrene kok...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 15:40

@black, oo... berarti sampean walikane mas fawwas, mergo arek'e online disambi kerjo..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - keteppass - 24-09-2008 15:40

anggenipun sami matur wonten ingkang sae, sumanten ugi wonten ingkang awon.
monggo.....kulo midanget kemawon


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-09-2008 16:32

Mbokyo ojo mung midangetaken.. nggeh urun rembuk menopo ta menopo ngoten lho mbah...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-09-2008 16:50

fikhen27 Menulis:
@black, oo... berarti sampean walikane mas fawwas, mergo arek'e online disambi kerjo..Haha


lah nak aku kan bedo to.....kerjaan utamane online sambenane kerjo...Tongue1

mas opik kok durung balik.....


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 24-09-2008 18:36

doni candra Menulis:

ducati@2008 Menulis:
wah yo tonggo dewe mbok menawi ketemu gih mboten


ono nomer sing iso dihubungi pora mas095
iki no hp ku 0852 285 0 8585
Topdeh


wis tak sms yo mbok menowo aku ra lungo2


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 25-09-2008 00:26

loh sepi ne .......
ndi iki seng wong jowo hihihiii


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 04:08

fawwas kautsar Menulis:
lah nak aku kan bedo to.....kerjaan utamane online sambenane kerjo...Tongue1
mas opik kok durung balik.....

nek yah mene yo wis nang omah, iki mau sek tas mari saur...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-09-2008 07:53

yen dino kemis enakke ngomong opo yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 08:37

ngomongke gendak'an wae kang.....ketok'e bakalan rame....Whistling

kang aeres nate gadah gendak'an nopo mboten....Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-09-2008 08:53

yo ra tau.. wong nggo mangan ae angel..
yen paklik tuvik koyone nduwe... hihihi


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 09:03

saiki aku ora duwe, podo ambek sampean, wong gawe mangan ae bingung opo meneh mikir gendakan...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 25-09-2008 09:08

hmm,ngomong liyane ae lah
lagian podo nggak nduwe ne tho
opo sing arep di omongno yen ga nduwe
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 09:13

Yo wis ngomong belonjo sandangan lebaran ae...
wis bodo tuku sandangan anyar gawe riyoyo opo durung...
aku kok durung tuku yo, menowo engko sore arep mlaku2 nek cocok arep toko ah...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 25-09-2008 09:15

arep mlaku-mlaku nang ngendi mas095
paling yo nang royal
ati-ati rame lho


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 25-09-2008 09:19

cilub ...ba... Haha
sandangan lebaran seng lagi in' saiki ki opo yo kang ...
jarene sarung mulai nge-trend meneh ...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 09:23

@Doni, iyo arep nang royal ae cidek

@Black, iyo aku yo pingin klambi coco (bener ta) ambek sarung ae sakjane


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 25-09-2008 09:33

nek aku bingunge meh mulih dino opo yo enake?
nek sebtu koyone bakalan ancur awake keno mudik bareng honda,yamaha, BTN iyo, pdip 200 bis...... walah...walah....iso iso pantura macet crettt.......


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 09:41

Lha nang thread mudik kan aku wis ngomong, sing paling aman awakmu mulih dino seloso..Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 09:59

riyadi saiki aku ora iso tuku hem, entek kanggo nukokk'e sandangan anak karo bojo....Hikhik

aku isone mung tuku kolor, kathok cekak karo...........HikhikHikhik






















velg 15".....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 25-09-2008 10:06

Kang danny bali nang to yo ... aku rencono yo bali jumat wengi ki .. langsung jogja metu selatan wae lah....


RE: ngobrol coro JOWO - Tenzo - 25-09-2008 10:14

nek aku ora mulih, ning omah ae karo anak bojo


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 25-09-2008 10:15

Danny Massie Menulis:
nek aku bingunge meh mulih dino opo yo enake?
nek sebtu koyone bakalan ancur awake keno mudik bareng honda,yamaha, BTN iyo, pdip 200 bis...... walah...walah....iso iso pantura macet crettt.......


liwat kidul wae biasane ora padet banget


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 25-09-2008 10:17

Tenzo Menulis:
nek aku ora mulih, ning omah ae karo anak bojo


ha nggih monggo disekecake mawon mas


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 10:18

black_kris Menulis:
Kang danny bali nang to yo ... aku rencono yo bali jumat wengi ki .. langsung jogja metu selatan wae lah....


kang danny arep balik ning pekalongan, de'e isih mumet arep balik kapan..???
jenengan balik lewat jalur selatan metu endi wae.....jumat wengi mangkat jam piro...aku yo arep mangkat jumat wengi kiro2 jam 10an liwat pantura ae...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 10:20

Tenzo Menulis:
nek aku ora mulih, ning omah ae karo anak bojo


mas tenzo....nak ora balik..nitip-nitip omah yo...Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 10:20

Fawwas Kautsar Menulis:
aku isone mung tuku kolor, kathok cekak karo...........HikhikHikhik
velg 15".....Whistling

meneng2 wong iki kok yo sugih tenan thoLuvorlust
Mergo awake dewe cuman iso tuku klambi ambek sarung..Wallbash

@Tenzo, Omahmu asline endi tho...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-09-2008 10:25

hooi.. koyone sugih banget yo... yen njaluk duwite dikek'i ra yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Tenzo - 25-09-2008 10:28

Fawwas Kautsar Menulis:

Tenzo Menulis:
nek aku ora mulih, ning omah ae karo anak bojo


mas tenzo....nak ora balik..nitip-nitip omah yo...Yagak


monggo mawon mas.........


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 25-09-2008 10:33

Fawwas Kautsar Menulis:

black_kris Menulis:
Kang danny bali nang to yo ... aku rencono yo bali jumat wengi ki .. langsung jogja metu selatan wae lah....


kang danny arep balik ning pekalongan, de'e isih mumet arep balik kapan..???
jenengan balik lewat jalur selatan metu endi wae.....jumat wengi mangkat jam piro...aku yo arep mangkat jumat wengi kiro2 jam 10an liwat pantura ae...


Aku rencana metu tol cipularang - Cileunyi - Nagrek - Ciamis - Majenang - Wangon - Kebumen - Purworejo - Wates - Jogja mangkate jam-jam 12 an ae lah seko jatiwaringin ... perkiraanku sepanjang malam nganti esuk mesti padat kui Tol Cikampek ...TuhTuhHikhik


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 25-09-2008 10:39

paklik tenzo yen mudik nang pacitan
leres nopo mboten paklik yudi095
paklik yudi kon jogo AXN wae
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-09-2008 10:41

Siap siap bawa tenda ama kasur aja kalau lewat cikampek...Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 16:45

koq tread iki ora rame maneh......opo wis do balik kerjo ???Wallbash

mas opik terakir posting jam 10:41.................saiki wis meh jam limo..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 25-09-2008 16:53

wis do mudik...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-09-2008 16:57

iyo kethok'e.....masalahe wis do ra semanagat kerjo...semangate wis ning dalan...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 25-09-2008 17:16

yo iyes...
sisuk aku yo mulih neng jogja.


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-09-2008 17:26

ati2 yo cah... jo ngebut... sing sabar...


RE: ngobrol coro JOWO - Asun - 25-09-2008 19:31

seng meh do mudik, ati2 yo...
ora usah banter2, seng penting selemet...


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 11:44

durung podo bali to kiye kog ora ono sing posting


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 11:44

durung podo bali to kiye sing badhan kog ora ono sing posting


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 07-10-2008 11:49

ducati@2008 Menulis:
durung podo bali to kiye sing badhan kog ora ono sing posting

Waduh...postingane ono loro je...Whistling
Sepi amarga lagi podho sareh ning omah bar mudik Winking


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 11:57

Kresna CN Menulis:

ducati@2008 Menulis:
durung podo bali to kiye sing badhan kog ora ono sing posting

Waduh...postingane ono loro je...Whistling
Sepi amarga lagi podho sareh ning omah bar mudik Winking


iyo dadi loro speedyne lemot, karepe meh edit jadi malah loro,
ha nggeh nyuwun ngapunten mas.

tasih podo sare margone keno macet ning dalan Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-10-2008 12:30

dalan endi sing isih macet.......??095

sugeng riyadi yo..??

piye wingi do balik kampung....podo keno macet opo ora..???

aku dino jumat tanggal telu mbengi keno macet soko solo tekan salatiga......Wallbash

biasane nak balik ning morotuo lewati gemolong...la iki bocah2 pengin mampir ning solo malah keno macet parah sak dalan-dalan.....Bercucuran


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 07-10-2008 13:27

Sugeng Riyadi sedhulur sedoyo....

Mau mbengi lagi wae teko omah ... maceeeet arep munggah nagrek ..wes edan tenan kok ... 4 jam-anSuper ... bar lewat nagrek lancar mlebeu cileunyi, padalarang, cipularang tembus cikampek metu pondok gede meng 2 jaman ...Boxing


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-10-2008 13:32

@ black_kris : la jenengan ora sido balik ning yogya to.....???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 07-10-2008 13:36

hua ha ha ha
isih jarang sing posting yo,AXN wae sepi opo neh nang kene
bakdan wingi kesel tenan je,rabu awan budhal soko suroboyo nang sragen
kamis isuk wes mluncur nang temanggung
kamis sore balik nang sragen
jum'at ngeterke dulur bawalan
sabtu isuk mlaku-mlaku
sabtu bengi wes bali neh nang suroboyo

Super


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 07-10-2008 13:37

Fawwas Kautsar Menulis:
@ black_kris : la jenengan ora sido balik ning yogya to.....???


Kang Faw' lha wes ket tanggal 27 Sept wingi to mangkat jogja, mau mbengi lagi balik jakarta kie' ...Babay


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 14:26

doni candra Menulis:
hua ha ha ha
isih jarang sing posting yo,AXN wae sepi opo neh nang kene
bakdan wingi kesel tenan je,rabu awan budhal soko suroboyo nang sragen
kamis isuk wes mluncur nang temanggung
kamis sore balik nang sragen
jum'at ngeterke dulur bawalan
sabtu isuk mlaku-mlaku
sabtu bengi wes bali neh nang suroboyo

Super


ra sido lungo parakan to mas don


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 14:36

kesel tenan . . .
lagi tahun iki ngalami muacet mudik . . . Klaten - Cirebon masak 21 jam . . . hihihihihi . . .
macetnya di Karangayar, Gombong, dan Kebumen . . .
untunge mesin AVG emang tokcer . . . sadurunge tak ganti dgewe oline nganggo idemitsu ono omah Klaten . . .

coba2 lewat jalur selatan eh malah nggak nggenah . . .


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 14:57

Gado2Enak Menulis:
kesel tenan . . .
lagi tahun iki ngalami muacet mudik . . . Klaten - Cirebon masak 21 jam . . . hihihihihi . . .
macetnya di Karangayar, Gombong, dan Kebumen . . .
untunge mesin AVG emang tokcer . . . sadurunge tak ganti dgewe oline nganggo idemitsu ono omah Klaten . . .

coba2 lewat jalur selatan eh malah nggak nggenah . . .


lha kabeh wong pikirane podo sampeyan liwat kidul dadine tumplek blek
tapi asik to mas, aku pernah seko jakarta numpak putra remaja, nang cikampek seko jam wolu wengi tekan jam papat isuk isih nang cikampek Wallbash
tapi bejone aku keturon tangi2 jam papat, delok kiwo tengen kog isih nang cikampek Wallbash
padahal durung dahar wengi, yo wetenge penak tenan..


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 07-10-2008 14:57

Aku wingi mudik dino jumat awan jam 1 an (tgl 26 Sept) lancar tenan, tol cikampek lancar, mung ning setelah pintu tol macet sitik margo ora entuk nganan mung musti lurus muter ndisik, sakbare kuwi lancar kok tekan Pklongan jam 8.30 mbengi...wis mbek ngisi bensin, mangan ning Bie Seng Brebes mbek mlakune ora punjul seko 100 k/jam...wedi ngebut wis tuo .....

Cuman pas mbalik ning Jkt.....dino Sebtu 4 Okt, mangkat seko pekalongan jam 14.00 sore, lancar....tekan meh mlebu tol cikampek jam 10.00 mbengi....eh gek mlaku sitik bar njipuk kartu tol...nang Km 68 Muacett-cretttt wis koyo ora obah babar blas... mosok tekan KM 62 wis jam 02.00 dini hari minggu....wiss uedannn tenan kuwi.. 6 km = 4 jam....&@^%#%.....minggir sek nang SPBU ngisi bensin karo mangan soto sek....ora kuat sikil kiwo ne...ngopling terus tekan pegel buangett...... terus mlaku meneh jam 3..... sakwise pintu tol Pondok Gede lancar car...tekan tanjung duren jam 5.30 subuh.....uedaannnnn kesel tenan mosok ning njero toll suwi nemen.. koyone sich goro goro pertemuan sing seko toll cipularang meh mlebu tol cikampek tekan diberlakukan sistem buka tutup gentenan......

Wis wis suka dukane mudik yo ngono kuwi... tapi nek ora kan ora iso ketemuan mbek wong tuo n morotuo....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 07-10-2008 15:06

ducati@2008 Menulis:

doni candra Menulis:
bakdan wingi kesel tenan je,rabu awan budhal soko suroboyo nang sragen
kamis isuk wes mluncur nang temanggung
kamis sore balik nang sragen
jum'at ngeterke dulur bawalan
sabtu isuk mlaku-mlaku
sabtu bengi wes bali neh nang suroboyo


ra sido lungo parakan to mas don


lah,kuwi opo yo095

panjenengan koq ra telpon aku,khan iso ketemuan


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:07

ducati@2008 Menulis:
lha kabeh wong pikirane podo sampeyan liwat kidul dadine tumplek blek
tapi asik to mas, aku pernah seko jakarta numpak putra remaja, nang cikampek seko jam wolu wengi tekan jam papat isuk isih nang cikampek Wallbash
tapi bejone aku keturon tangi2 jam papat, delok kiwo tengen kog isih nang cikampek Wallbash
padahal durung dahar wengi, yo wetenge penak tenan..


emang seh . . . arep lewat pantura . . . soko Klaten angelle pas menuju pantura ne . . .

lewat solotigo . . . muacet tenan . . . arep lewat Waleri muacet . . . nyang magelange lewat soko Boyolali . . . wisata lereng gunung merapi sek . . . begitu arep nyang Temanggung, muacet, akhire di putuske lewat selatan . . . eh malah tambah parah . . . wis terlanjur basah yo di teruske lewat selatan . . .

dadi jalure . . . klaten - boyolali - magelang - purworejo - kebumen - karanganyar - gombong - wangon - bumiayu - tegal - brebes - cirebon

mangkat dino sabtu tekan cirebon minggu esuk . . .

ngelanjutke nyang jakarta dino senin sore . . . ora lewat pintu tol cikampek, nyerong sithik pas Cikalong belok kiri mlebuni soko Karawang Barat . . . lumayan lancar jaya . . .


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 15:09

aku dek malam takbiran seko parakan jam setengah songo bengi menyang jakarta sepi tenan jalane, tekan cipete jam 4 isuk, baline dino setu jam 10.15 seko bitung tanggerang, tekan parakan jam 18.30.
rodho macet sitik nang brebes, pas tekan subang kiro jam loro kurang luwih ono tabrakan beruntun avanza terus liyane ra ngerti, ra wani ndelokake wong gek wae kejadian kog


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-10-2008 15:09

@ om gge : dino rebo bengi + kemis mbengi aku nginep ning klaten, jumat esok mangkat ning sragen lewat cawas....wah nak ngerti iso mampir ning omahe jenengan yo mas.....??

@ danny massie : la jenengan iki iring-iringan karo aku no mangkat karo mulihe, aku mangkat soko depok dadine jumat esok jam 5 lancar car tekan semarang, ono gangguan sithik pas arep mlebu tol kanci....pas ndelok rombongan macet aku langsung puter balik mlebu kampung tembuse pas sakdulrunge mlebu tol kanci dadi ora keno macet lampu merah....jenengan weroh trek ijo nabrak mobil kijang opo ora sak durunge mlebu tol kanci...??

trus balike aku setu bengi jam 7, blas ora keno macet soale mbengi iku dalanan udan ssak paran-paran, leren sih ning spbu sakdurunge mlebu tol, soale dikei kabar karo kru bis pariwisata cikampek macet parah....trus neruske mlaku tapi lewat cikarang....wis pokoke Topdeh ora keno macet......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 07-10-2008 15:11

Pokok e ... nganggo Xenia eunak tenan ... iriit lan anteng ...ora mikir aneh2 nak macet (biasa ne numpak mobil larang wedi2 je), ora mikir kentek-an bensin, pokok e adooooh seko pon bensin hehehe... cukup sekali Full jakarta-jogja mampir pom ...itu pun masih jalan2 kaliurang-parangtrirtis ... ora entek-entek ki bensin ne .... nganti anyel bojo ku ..kok ora ngisi-ngisi to pa' ...?.. hehehe

Daku bahagia punya Xenia baru ...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:12

Danny Massie Menulis:
Cuman pas mbalik ning Jkt.....dino Sebtu 4 Okt, mangkat seko pekalongan jam 14.00 sore, lancar....tekan meh mlebu tol cikampek jam 10.00 mbengi....eh gek mlaku sitik bar njipuk kartu tol...nang Km 68 Muacett-cretttt wis koyo ora obah babar blas... mosok tekan KM 62 wis jam 02.00 dini hari minggu....wiss uedannn tenan kuwi.. 6 km = 4 jam....&@^%#%.....


nyerong sithik ora ngelewati pintu tol cikampek luwih ok loh . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 07-10-2008 15:17

Fawwas Kautsar Menulis:
....jenengan weroh trek ijo nabrak mobil kijang opo ora sak durunge mlebu tol kanci...??
aku pas liwat kanci sepi nyenyet ki ora ono opo-opo

trus balike aku setu bengi jam 7, blas ora keno macet soale mbengi iku dalanan udan ssak paran-paran, leren sih ning spbu sakdurunge mlebu tol, soale dikei kabar karo kru bis pariwisata cikampek macet parah....
enak ki diandani mbek wong, lha aku wis telanjur mlebu tol meh mbalek yo ora biso....

trus neruske mlaku tapi lewat cikarang....wis pokoke Topdeh ora keno macet......Haha

sebenere yo...sing macet ki nang Km 68 tekan km 50 an soale kan aku ndeloki wong pas lewat pintu keluar arah Cikarang timur opo barat kuwi aku wis mending lancar iso mlaku 40-60 km/jam kok..




RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 15:17

Gado2Enak Menulis:

ducati@2008 Menulis:
lha kabeh wong pikirane podo sampeyan liwat kidul dadine tumplek blek
tapi asik to mas, aku pernah seko jakarta numpak putra remaja, nang cikampek seko jam wolu wengi tekan jam papat isuk isih nang cikampek Wallbash
tapi bejone aku keturon tangi2 jam papat, delok kiwo tengen kog isih nang cikampek Wallbash
padahal durung dahar wengi, yo wetenge penak tenan..


emang seh . . . arep lewat pantura . . . soko Klaten angelle pas menuju pantura ne . . .

lewat solotigo . . . muacet tenan . . . arep lewat Waleri muacet . . . nyang magelange lewat soko Boyolali . . . wisata lereng gunung merapi sek . . . begitu arep nyang Temanggung, muacet, akhire di putuske lewat selatan . . . eh malah tambah parah . . . wis terlanjur basah yo di teruske lewat selatan . . .

dadi jalure . . . klaten - boyolali - magelang - purworejo - kebumen - karanganyar - gombong - wangon - bumiayu - tegal - brebes - cirebon

mangkat dino sabtu tekan cirebon minggu esuk . . .

ngelanjutke nyang jakarta dino senin sore . . . ora lewat pintu tol cikampek, nyerong sithik pas Cikalong belok kiri mlebuni soko Karawang Barat . . . lumayan lancar jaya . . .


yo memang nek seko klaten rodo susah tapi kudune enak klaten jogya - purworejo mas, nek wis tekan magelang nanggung nek purworeo maneh, dadine sampeyan seko kelaten ngalor nengah tekan magelang nbalik ngidul maneh puworejo dst
yo tapi yo memang angel lah jenengane wae ra ngerti kog nang ngarepe dewe meh kepriye


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:18

Fawwas Kautsar Menulis:
@ om gge : dino rebo bengi + kemis mbengi aku nginep ning klaten, jumat esok mangkat ning sragen lewat cawas....wah nak ngerti iso mampir ning omahe jenengan yo mas.....??


dino kamis esuk lagi tekan omah Cawas . . .
podho dho sibuk karo keluarga, dadi yo lumrah wae angel bagi2 waktu . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 07-10-2008 15:20

Gado2Enak Menulis:
nyerong sithik ora ngelewati pintu tol cikampek luwih ok loh . . .


he-eh...bener bener lagi sial..soale ora nyongko babar blas nek macete bakalan koyo ngono


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 07-10-2008 15:21

wah,pakdhe Herry koq muter-muter ngono
khan luwih penak soko klaten nang jogja
yen soko klaten nang magelang yo bablas wae lewat jalur tengah

ngomong-ngomong,pakdhe Herry koq ora tilpun-tilpunan kaliyan kulo095
khan kangen suwe ora ketemu
Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:21

Fawwas Kautsar Menulis:
trus balike aku setu bengi jam 7, blas ora keno macet soale mbengi iku dalanan udan ssak paran-paran, leren sih ning spbu sakdurunge mlebu tol, soale dikei kabar karo kru bis pariwisata cikampek macet parah....trus neruske mlaku tapi lewat cikarang....wis pokoke Topdeh ora keno macet......Haha


yen ramai ngono ojo sekali-kali mlebu soko pintu tol cikampek . . . pasti parah . . .
yen bengi malah enak lewat jalur motor . . . ora patio akeh motor . . . tapi tetep ramai . . .

tapi yen awan koyo BELALANG TEMPUR . . . lampu ijo langsung SERBU (bahasanya orang POSKO ORARI) . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-10-2008 15:26

Gado2Enak Menulis:
dino kamis esuk lagi tekan omah Cawas . . .
podho dho sibuk karo keluarga, dadi yo lumrah wae angel bagi2 waktu . . .


iyo e....riyadi dino kemis ning omahe morotuo klaten rame karo tonggo2 sing sungkeman, nak ning semarang ramene dino rebu bakdo sholat ied...dadi yo podo repot, aku kelingan pas lewat pasar cawas...deloki nak menowo ono montor avxe sing nganggo stiker AvanzaXenia.net...nganti gulune pegel ora nemu2....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:27

ducati@2008 Menulis:
yo memang nek seko klaten rodo susah tapi kudune enak klaten jogya - purworejo mas, nek wis tekan magelang nanggung nek purworeo maneh, dadine sampeyan seko kelaten ngalor nengah tekan magelang nbalik ngidul maneh puworejo dst
yo tapi yo memang angel lah jenengane wae ra ngerti kog nang ngarepe dewe meh kepriye


kanggo pengalaman . . . lah kabeh wong pengin cepet2 tekan . . .
sing paling jengkelke bis2 mai serobot lewat jalur berlawanan . . . yo dadine tambah macet . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:28

Danny Massie Menulis:

Gado2Enak Menulis:
nyerong sithik ora ngelewati pintu tol cikampek luwih ok loh . . .


he-eh...bener bener lagi sial..soale ora nyongko babar blas nek macete bakalan koyo ngono


ono cikampek nggak keno macet . . . di luar cikampek keno macet . . . podho wae . . . hehehehe . . .


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 15:28

doni candra Menulis:

ducati@2008 Menulis:

doni candra Menulis:
bakdan wingi kesel tenan je,rabu awan budhal soko suroboyo nang sragen
kamis isuk wes mluncur nang temanggung
kamis sore balik nang sragen
jum'at ngeterke dulur bawalan
sabtu isuk mlaku-mlaku
sabtu bengi wes bali neh nang suroboyo


ra sido lungo parakan to mas don


lah,kuwi opo yo095

panjenengan koq ra telpon aku,khan iso ketemuan

jenengan ra tekan parakan kog, sing ditulis temanggung Tuh,
wah la piye aku dino selasa wengi di sms, nek paklike sing nang jkt ora ono jam pitu kurang, terus aku langsung ngulon (jkt) wengi kuwi


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:29

doni candra Menulis:
wah,pakdhe Herry koq muter-muter ngono
khan luwih penak soko klaten nang jogja
yen soko klaten nang magelang yo bablas wae lewat jalur tengah

ngomong-ngomong,pakdhe Herry koq ora tilpun-tilpunan kaliyan kulo095
khan kangen suwe ora ketemu
Luvorlust


yo ngono mau yen menghindari macet ternyata malah parah . . . maune arep lewat Waleri . . . langsung nyang Batang . . .

iyo nggak sempet nih . . . gur sedhelo ono Klaten . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:33

Fawwas Kautsar Menulis:
iyo e....riyadi dino kemis ning omahe morotuo klaten rame karo tonggo2 sing sungkeman, nak ning semarang ramene dino rebu bakdo sholat ied...dadi yo podo repot, aku kelingan pas lewat pasar cawas...deloki nak menowo ono montor avxe sing nganggo stiker AvanzaXenia.net...nganti gulune pegel ora nemu2....Haha


ora bakal ketemu . . .
kamis sore lagi methu . . . methune nyoto tangah pasar . . . ruamei tenan . . .

wong 5 plus es then manis plus gorengan tahu tempe plus teh panas gur enthek 22.500 . . . enaknya hidup di dhesa . . .


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 07-10-2008 15:33

lah,khan melu kabupaten temanggung
masaran yo tak tulis sragen tho
om Herry nulise yo klaten,dudu kecamatane
Tongue1

wah,podo wae yo,ra bakalan ketemu nang parakan

yen kulo keno macet nggih pas budhal dino rabu awan,budhal jam 14.00 tekan sragen jam 23.00 ,9 jam,biasane mung 6 jam wae
keno macet soko jombang nganti nganjuk


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:36

doni candra Menulis:
lah,khan melu kabupaten temanggung
masaran yo tak tulis sragen tho
om Herry nulise yo klaten,dudu kecamatane
Tongue1

wah,podo wae yo,ra bakalan ketemu nang parakan

yen kulo keno macet nggih pas budhal dino rabu awan,budhal jam 14.00 tekan sragen jam 23.00 ,9 jam,biasane mung 6 jam wae
keno macet soko jombang nganti nganjuk


yen perlu sisan dhusune . . .

Dhesa : Walikukun.
Kelurahan : Balak.
Kecamatan : Cawas.
Kabupaten : Klaten.

Winking


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 15:41

Gado2Enak Menulis:

doni candra Menulis:
lah,khan melu kabupaten temanggung
masaran yo tak tulis sragen tho
om Herry nulise yo klaten,dudu kecamatane
Tongue1

wah,podo wae yo,ra bakalan ketemu nang parakan

yen kulo keno macet nggih pas budhal dino rabu awan,budhal jam 14.00 tekan sragen jam 23.00 ,9 jam,biasane mung 6 jam wae
keno macet soko jombang nganti nganjuk


yen perlu sisan dhusune . . .

Dhesa : Walikukun.
Kelurahan : Balak.
Kecamatan : Cawas.
Kabupaten : Klaten.

Winking


HahaHaha yo ra ngono mengko njuk rt/rw ne sisan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-10-2008 15:49

ducati@2008 Menulis:
HahaHaha yo ra ngono mengko njuk rt/rw ne sisan Haha


yen bapak ku Ketua RW piye ??? Winking


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 07-10-2008 15:53

Gado2Enak Menulis:

ducati@2008 Menulis:
HahaHaha yo ra ngono mengko njuk rt/rw ne sisan Haha


yen bapak ku Ketua RW piye ??? Winking


malah gampang golekine HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-10-2008 16:42

wis seminggu ora ono sing absen ning kene yo....biasane arek-arek iki sing rajin ol ning kene...??....wis do males to...??Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 14-10-2008 23:13

lagi prei mas.....sing liyane yo ono sing sik mudik......
mungkin mlebu kerjone marine tahun baru.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 00:05

salah sijine sing posting nan nduwurku..Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 08:42

saiki soyo sepi yo?


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 15-10-2008 09:02

aeres Menulis:
saiki soyo sepi yo?


Yo ora mas ... mek nggur podo ngenteni topik anyar kie ...Gaya


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 15-10-2008 09:24

uenake ngomongkke topik opo yo konco-konco Winking


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 15-10-2008 09:29

Kresna CN Menulis:
uenake ngomongkke topik opo yo konco-konco Winking


Seng ringan-ringan wae kang mas seng adem ayem ... seng alus-alus .... seng nggawe tentrem ... seng ora akeh bengok-bengok e' ..hihihiWinking


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 09:38

yen ngomongi ciblek piye?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 09:42

mulai dulu yah... ciblek ciblek suweng..
ayo terusno...


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 15-10-2008 09:56

fikhen27 Menulis:
mulai dulu yah... ciblek ciblek suweng..
ayo terusno...

yen kuwi ora alus mas...maksude kakang aeres kuwi, ciblek wadhon...Winking
kiro-kiro enthuk ora dadi topike...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 10:04

yo entuk no... wong ra ono gambare dadi ra saru...


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 15-10-2008 10:11

fikhen27 Menulis:
mulai dulu yah... ciblek ciblek suweng..
ayo terusno...


Tak terusno mas fikhen
Suwenge teng geletek... mambu opo yo...?
ngomong2 ...suwenge' kui sing duwe ciblek to mas..?
Tongue1Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 10:24

aeres Menulis:
yo entuk no... wong ra ono gambare dadi ra saru...

nek copy paste komik'e any arrow saru opo ora..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 10:31

yo ora no.. neng opo ono sing versi jawi?
ono sing sok mbalon ra?


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 15-10-2008 10:46

aeres Menulis:
yo ora no.. neng opo ono sing versi jawi?
ono sing sok mbalon ra?

mbalon kuwi aku tau krungu biyen tahun 80 an...mbalon jarak....opo isih ono tembung mbalon saiki ning suroboyo ?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 10:46

saiki wis ora seneng..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 10:50

lha sak iki nembunge opo yen mbalon? aku yo ngertine soko eks bosku, wong suroboyo...


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 15-10-2008 11:13

aeres Menulis:
lha sak iki nembunge opo yen mbalon? aku yo ngertine soko eks bosku, wong suroboyo...


Weh menarik iki .... mbalon ki opo to mas artine ????Eek3


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 15-10-2008 11:17

kiro2ne jajan ciblek yen ra salah...


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 15-10-2008 11:23

aeres Menulis:
kiro2ne jajan ciblek yen ra salah...


O..O..O..Tongue_out i know...i know ...
ijih ono to istilah kui... nek nggolek ciblek e sih ijih ono...naging istilah he wes bedo' yo... Cintrong


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 15-10-2008 11:36

fikhen27 Menulis:
saiki wis ora seneng..Tongue_out


opo.... moro seneng...?
cedak omahe doni nek ngono WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-10-2008 12:30

black_kris Menulis:
Weh menarik iki .... mbalon ki opo to mas artine ????Eek3


mbalon iku rak plembungan yo.....Tongue1

plembungan sing kenyil-kenyil.......WhistlingLuvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 15-10-2008 14:27

budi wicaksono Menulis:

fikhen27 Menulis:
saiki wis ora seneng..Tongue_out


opo.... moro seneng...?
cedak omahe doni nek ngono WallbashWallbash


ono opo iki095
nek nang omahku tak terke lho,men ngerti
Whistling

aeres Menulis:
lha sak iki nembunge opo yen mbalon? aku yo ngertine soko eks bosku, wong suroboyo...


mbalon?
ngerti aku artine,tapi koq saru yo nek diomongke


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-10-2008 15:09

aeres Menulis:
yen ngomongi ciblek piye?


ciblek enak'e ojo diomong langsung ae.........mak nyusssss Nafsu


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 15-10-2008 15:12

doni candra Menulis:

budi wicaksono Menulis:
[quote=fikhen27]
saiki wis ora seneng..Tongue_out


opo.... moro seneng...?
cedak omahe doni nek ngono WallbashWallbash


ono opo iki095
nek nang omahku tak terke lho,men ngerti
Whistling

iku lho "moro seneng" bar moro puyeng HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-10-2008 15:19

budi wicaksono Menulis:
iku lho "moro seneng" bar moro puyeng HahaHaha


leres....iku.....HahaHaha

opo malah " moro ora moro podo puyenge ".....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 15:36

nek aku puyenge pas wayah bojo lagi palang merah...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 15-10-2008 15:40

Cocok iku mas.....WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-10-2008 15:45

fikhen27 Menulis:
nek aku puyenge pas wayah bojo lagi palang merah...Haha


mulakno poligami....ben ora puyeng....Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 15-10-2008 15:58

Aku sih gelem2 ae tapi musuh'e sing ora gelem
mergo poligami nek wayah arep turu tok, engko nek wayah awan golek pangan dewe dewe..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-10-2008 16:03

fikhen27 Menulis:
Aku sih gelem2 ae tapi musuh'e sing ora gelem
mergo poligami nek wayah arep turu tok, engko nek wayah awan golek pangan dewe dewe..Haha


he...he...he.......

la nak ngono malah kepenak to kang.....bengi nyampur awan bubar, berarti golek pasangan poligamine sing kanggo wayah awan wae'.........Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 16-10-2008 00:45

poligami mara,i ngelu rekHaha
wong meh mangan daging kambing,lah ko tuku kambing.
wes tuku ae sateneHaha,mari mangan kare mbayar aeYagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 16-10-2008 07:54

koyone enak yo.. kapan2 nyate bareng... hihihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - black_kris - 16-10-2008 08:27

Golek kambinge seng empuk ... nek iso tuku kilonan ..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 16-10-2008 08:30

neng puncak empuk2 lho... arep ra?


RE: ngobrol coro JOWO - ardja - 16-10-2008 08:41

opo ne sing empuk? ora ngerti....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 16-10-2008 09:00

wo akeh neng gang semen gadok sing mpuk...


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 16-10-2008 09:05

sing empuk kuwi per mobile mas aeres...Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 16-10-2008 09:18

ono lho sing luwih empuk timbang per... ra tau nyobo yach?


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 17-10-2008 01:45

aeres Menulis:
koyone enak yo.. kapan2 nyate bareng... hihihihi...


lah sisan toh ,nggawe kopdar nyate Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-10-2008 03:43

nyate sing enak kuwi tetep nang surobyo nek nang jkt pilihane ora akeh..Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 18-10-2008 02:26

fikhen27 Menulis:
nyate sing enak kuwi tetep nang surobyo nek nang jkt pilihane ora akeh..Yagak



duh dadi eling enom Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-10-2008 11:26

lagi wae seuk mau tekan ngomah . . .
soko Kebumen numpak sepur Taksaka . . .
enak tenan tugas ono daerah Jowo, makanane ngangeni . . .
isih cedhak karo Klaten soalle . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 12:52

lah...iki koq wis suwi ora ono sing ngisi yo..???


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-11-2008 13:25

hooh ki... enakke mbahas opo yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 13:34

kang ron-ron....wingi dino minggu aku dolan ning masjid kubah emas, iku bayar parkir mosok ping papat......pas mlebu soko samping bayar 2000, trus ning pintu gerbange bayar 3000, trus pas ning parkiran dijaluk 1000, la kok pas metu tekan pintu gerbang dijaluk meneh 1000....akeh men pungline....aku cuman ngomong " mugo-mugo berkah yo mas....la koq tukang parkire cengengesan " asem tenan ik...!!!


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-11-2008 13:41

sakjane sing resmi mung sing neng gerbang ae.. kok ra mampir.. garek mburini ngono lho omahku.. ra tekan sekilo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 13:45

aku karo moro tuwo barang e....bubar kondangan ning graha marinir senen, trus moro tuo pengen dolan rono, iku omahe jenengan nak soko parung bingung sak wise opo sakdurungi masjid...
ndalanan kampung limo ancur yo....??


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 04-11-2008 13:47

Fawwas Kautsar Menulis:
aku karo moro tuwo barang e....bubar kondangan ning graha marinir senen, trus moro tuo pengen dolan rono, iku omahe jenengan nak soko parung bingung sak wise opo sakdurungi masjid...
ndalanan kampung limo ancur yo....??


Lho.........?
Kowe wong Jowo tah le?
tak pikir tiang......em-batak!
hahahahaha.....................


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 13:50

enak ae....jenengan ndelok aku wong batak soko ndi, ketemu ae durung....Haha

jenengan asline di kang...???


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 04-11-2008 13:57

Fawwas Kautsar Menulis:
enak ae....jenengan ndelok aku wong batak soko ndi, ketemu ae durung....Haha

jenengan asline di kang...???


Ha ha ha ha ...................................................
Guyon cak....!
Asli Suro Boyo cak!


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-11-2008 14:00

sakdurunge.. kacek 50 meter gerbange...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 15:14

o ladalah....yo wis mengko nak kopdar ning mahakam jaluk no telpne yo, sopo ngerti nak rono iso mampir.......
si opik ning yo...??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 04-11-2008 16:52

golek'i aku yo... aku rodok ora penak awak rodok greges...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-11-2008 16:55

wis dikerik rung? koyone masuk angin kuwi...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 04-11-2008 17:18

wis mari di kerik mau awan, saiki wis rodok mendingan...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-11-2008 17:23

eh..mas opik, sugeng mas.....teko-teko koq masuk angin....bar udan-udanan to...??


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 10-11-2008 14:24

ojok gelek2 kerikan yo rek..
ora apik gawe kesehatan..
jarene pak dokter malah nggarai gampang masuk angin..
luweh enak ngombe jamu tolak angin..
wes ewes ewes.. bablas angine.. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-11-2008 14:29

karep'e yo emoh kerik'an tapi yo opo meneh Wis kadung kecanduan mas.. nek gak di kerik ora iso waras..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 10-11-2008 14:30

lah emange sampeyan waras?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-11-2008 14:34

iyo mas opik,gak apik lho kerokan
iku sugesti jenenge,padahal nek masuk angin,kudune ngombe obat wae


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-11-2008 14:39

Aku dewe yo nggumun kenapa kok jadi ketagihan padahal di kerik iku yo loro tenan...


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 10-11-2008 14:40

loro loro penak tho?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-11-2008 15:04

kerik-ane nganggo brambang wae dadi ora pati'o loro.....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-11-2008 15:07

jareku di kerik iku ora onok penak'e blas... cuman ora ngerti kok ketagihan..Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-11-2008 15:12

la iku jenenge wis nyandu kang........

jawa timur wingi kabare piye, sakwise amrozi didor....?? ketoke koq rodo rame, ora koyo sing ning serang adem.....??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-11-2008 15:22

aku ora ngerti mergo wingi ora melok nglayat..


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-11-2008 15:26

koyone sing rame mung lamongan
suroboyo yo adem wae koq

@mas opik
wah wah wah,iku wes kecanduan tingkat lanjut,ati-ati wae


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-11-2008 15:27

tak kiro jenengan sing gotong terbelone....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 11-11-2008 15:29

suroboyo lan sekitare adem ayem ae cak..
tapi dino iki nang ndarmo dalane macet..
duduk amargo demo eksekusi amrozi cs, tapi nang KPU lagi ono perhitungan terakhir sopo sing bakalan dadi jatim 1..
jan wes, ora iso liwat... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 11-11-2008 15:33

yo wes...
neng omah wae nek ngono!


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-11-2008 15:35

iku dadine sopo sing menang.....jare selisihe sithik yo..0,65%, ati2 nak ora trimo iso gelut iku...


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 11-11-2008 15:58

carok sisan wae nek gelut!


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-11-2008 16:39

anackcozz Menulis:
carok sisan wae nek gelut!

la nak podo carok arek-arek jawatimur entek no kang.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 11-11-2008 18:29

hiihih...
lah opo opo kok mesti rame...
ndak iso anteng yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-11-2008 18:32

piye wis ono kabar opo durung....pilkada jawa timur sing menang sopo sidone..??


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 11-11-2008 18:33

durung ngerti...
sik...
arep ndelok detik...


RE: ngobrol coro JOWO - battosai - 11-11-2008 18:34

koyokne si Kaji mbah....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-11-2008 18:35

ryan....boso indonesia-ne " kunduran trek" iku opo...???


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 11-11-2008 20:24

battosai Menulis:
koyokne si Kaji mbah....

tapi krungu2 kok malah pakdé karwo yo...

Fawwas Kautsar Menulis:
ryan....boso indonesia-ne " kunduran trek" iku opo...???

awet cilik aku yo durung iso iki..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 08:10

sing menang Soekarwo - Syaifullah Yusuf
selisihe cuman 0,4% alias 60 ewu suoro
wah,koyone rame iki,Kaji gak trimo
Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 08:27

wuih...
rame tenan nek iki... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 08:34

rame ra popo neng ojo podo padu yo rek...


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 08:37

lah biasane kan nek rame rame mesti padu...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 08:39

kubu kaji gak trimo, arep banding ning MK......tibake wong indonesia durung iso nrimo kalah.........maraki selishe sithik yo.....???Tuh
sing penting ojo ngasi ribut ae......Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 08:43

yo sopo sing gak loro ati om,mulai pertama perhitungan quickcount teko berbagai pihak,kaji menang terus
padahal pihak pelaksana quickcount wes ngomong nek hasil QC gak iso dadi patokan soale selisihe cuman 1%
iki pilihan sing paling rame koyoke


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 08:47

tak enteni update soko arek2 sby ahhh... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 08:50

iyo ketoke....mau mbengi nonton ning tv siji..rame do salah-salahan, lembaga survey ora gelem disalahke karo kubune kaji...maraki sampling error iso sak duwure 1% dadi nak selisihi 0,4% yo iku iso hasil sing bener......kethoke golput akeh yo...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 08:58

mustine akeh golput.
lah wong pilkada musti okeh sing bobok neng omah kok.. Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 08:59

lha yo iku om,LSI dkk kuwi wes ngomong,nek hasil itungan selisihe cuman 1%,hasil surpei gak iso dadi patokan,errore ae wes di patok 1%
golpute dewe 50% lho,soale wong-wong wes males maneh nyoblos


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 09:03

golput pilkada jatim paling akeh dibanding golput pilkada jateng.......

nak ngomonge masku...ning semarang pas pilkada wingi nganti dikei doorprize kulkas, tv, HP, kipas angin.....soale wong-wong ora ono sing teko ning TPS......saiki wong kampung wis do ngerti, dadi yo wegah diapusi meneh.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 09:10

nek sing pertama sih jarene mek titik om
nah,sing ke loro iku sing ampe 50%
dadi saranku,mending coblosan iku di barengno ae,khan ngirit waktu lan duit


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 12-11-2008 09:12

Fawwas Kautsar Menulis:
nak ngomonge masku...ning semarang pas pilkada wingi nganti dikei doorprize kulkas, tv, HP, kipas angin.....soale wong-wong ora ono sing teko ning TPS......saiki wong kampung wis do ngerti, dadi yo wegah diapusi meneh.....Whistling


iku pilkada opo lomba pitulas agustusan om... Haha
melok po'o... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 09:15

nanang andry Menulis:
iku pilkada opo lomba pitulas agustusan om... Haha
melok po'o... Whistling

lah jaman saiki masyarakat wis do itung-itungan, dudu salahe dei nak nganti ngono.....dei ninggalke tani ning sawang iku yo kelangan duit...dadi nak ono ngono masyarakat yo antusias....iki jenenge dudu money politik lo


RE: ngobrol coro JOWO - lilies - 12-11-2008 11:20

Fawwas Kautsar Menulis:
kubu kaji gak trimo, arep banding ning MK......tibake wong indonesia durung iso nrimo kalah.........maraki selishe sithik yo.....???Tuh
sing penting ojo ngasi ribut ae......Whistling


bener om, roto2 wong indonesia iku durung iso dewasa berpolitik, akeh2 e siap menang tok tapi ga siap kalah..Wallbash
nek dipikir-pikir podo lucu yo..ono sing durung mesti diputusno menang wes gembar-gembor dadi pemenang, lha mengko nek kalah langsung ga trimo...padahal nek gelem sabar karo luwih teliti kan iso diwoco neng nggone pers release LSI ga iso nyimpulno pasangan endi sing menang,tetep kudu nunggu hasil itungan manual resmi teko kpud...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 11:23

leres mbakyu....


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 12-11-2008 11:31

aeres Menulis:
leres mbakyu....


Leras-leres..........!kemeruh!ued-dhan!
kemelinti.........
HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 11:33

yd0cxs Menulis:

aeres Menulis:
leres mbakyu....


Leras-leres..........!kemeruh!ued-dhan!
kemelinti.........
HahaHahaHaha


inggih kang mas....sendiko dawuh punopo.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 12:04

maem ahhh...
wis do maem durung?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 12:10

la iki gek arep maem....wis pesen mau...?? maem lawuh opo...??


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 12:15

durung ngerti...
lah wong isih browsing Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 12:18

maem karo disambi browsing wae kan penak.......??


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 12:24

bar dahar ki aku... nganggo gado2...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 12:30

aeres Menulis:
bar dahar ki aku... nganggo gado2...

dahar om gge yo.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 13:09

hus...
kan durung mesti uenak..


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 13:16

aeres Menulis:
bar dahar ki aku... nganggo gado2...


wah sigondrong isih duwe utang karo aku ki........Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 13:18

utang opo tho?


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 13:20

anackcozz Menulis:
utang opo tho?


Ben ngomong dewe wae bocahe .......Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 13:23

ooo...
yo wes, dienteni nek ngono...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 13:40

utang opo to kang? hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 14:15

aeres Menulis:
utang opo to kang? hihihi...


weleh sok ngalali mengko digunduli lho karo ryanHaha lhoo


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 14:18

semrawut...
nggowo jenengku barang Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 14:25

aeres Menulis:
utang opo to kang? hihihi...

utang nraktir yo....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 14:30

utang gondrong...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-11-2008 14:45

anackcozz Menulis:
utang gondrong...

ngisor opo nduwur..095095


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 14:51

gondrong ngisor...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 14:52

om gondrong yo duwe utang nang aku
mengko yen aku nang jakarta tak tagih pokoke
Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 14:53

wah...
akeh tenan utange...
mesak ke...


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 15:01

anackcozz Menulis:
wah...
akeh tenan utange...
mesak ke...


arep mbok talangi po utange si gondrongNafsu


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-11-2008 15:03

utang opo tho sakjane...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 15:10

mbuh... aku yo ra dong....


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 15:16

wkwkwk...
tak rewangi nek arep ngejambak si gondrong!


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 15:25

wah nek ngejambak si gondrong aku ora melu2 wes......aku wanine meng ngunduli wae.....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 12-11-2008 15:33

aeres Menulis:
mbuh... aku yo ra dong....


wes pokoke
enteni ae om
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 15:34

doni candra Menulis:

aeres Menulis:
mbuh... aku yo ra dong....


wes pokoke
enteni ae om
Haha


enteni diparani cah AvanzaXenia.net arep digunduli yo??Haha
kowe melu tho DOn??


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 15:40

gunduli karo jambaki...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-11-2008 15:49

Mosok rambut iso di utang'no...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 15:51

fikhen27 Menulis:
Mosok rambut iso di utang'no...

oalahhh.......rambut-e aeres digadek-ke to......Tuh

la koq dadi rebutan ngono.......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 15:51

lah...
si gondrong neng endi toh?
kok meneng wae...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-11-2008 16:01

tesih teng mriki kok de....


RE: ngobrol coro JOWO - xelia - 12-11-2008 16:03

anackcozz Menulis:
lah...
si gondrong neng endi toh?
kok meneng wae...


Lha emange si gondrong iso nyokot yo??Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 16:51

nyokot, emange k*r*k Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 12-11-2008 17:28

anackcozz Menulis:
nyokot, emange k*r*k Haha

wis..wis..ojo ngerasanin wong liyo, mengko kuwalat.
eh..si gondrong kuwi sopo tho ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-11-2008 17:59

la boh iku sing diarani gondrong iku sopo.....


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 12-11-2008 19:30

gondrong podo wae karo aeres...


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 13-11-2008 08:20

anackcozz Menulis:
gondrong podo wae karo aeres...

Konco2 ono sing ngerti khabare artis gugun gondrong ora ?


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 13-11-2008 08:34

wis suwi ra kerungu...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 08:55

terakhir delok tipi gugun gondrong wis iso ngomong......


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-11-2008 09:00

lorone mergo di santet uwong, opo benert tho...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-11-2008 11:35

wah,nek disantet opo ora,aku gak ngerti mas
ane seeh percaya ga percaya karo santet


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-11-2008 11:43

donce yen ra percoyo.. wani nyobo nompo santet ra?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-11-2008 11:50

lah,makane percoyo ora percoyo om
percoyo soale wes ono buktine
ora percoyo iku mergone kadang-kadang gak kabeh mergo santet,iso wae pancen loro medis


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 13-11-2008 12:18

sing nyantet mesti kesel mergone kalah gondrong Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-11-2008 12:26

doni candra Menulis:
lah,makane percoyo ora percoyo om
percoyo soale wes ono buktine
ora percoyo iku mergone kadang-kadang gak kabeh mergo santet,iso wae pancen loro medis


Tongue_out kuwi boso jowo aluse contradictio in terminis... alias kuwi sakjane percoyo... ra iso dadi percoyo ora percoyo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 12:41

aeres Menulis:
Tongue_out kuwi boso jowo aluse contradictio in terminis... alias kuwi sakjane percoyo... ra iso dadi percoyo ora percoyo...


halah.....boso jowo thik jlimet men......Tuh

wis nyobo nyantet ciblek opo durung....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-11-2008 13:03

ciblek ora perlu di santet, sing penting nggonmu iso tangi wis moro dewe..Lewe


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-11-2008 13:23

aeres Menulis:
Tongue_out kuwi boso jowo aluse contradictio in terminis... alias kuwi sakjane percoyo... ra iso dadi percoyo ora percoyo...


wah,elu lan mumet sirahku
wes,pokoke mugo-mugo,gugun gondrong ndang waras wae nek nu
AMIN


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 13:25

fikhen27 Menulis:
ciblek ora perlu di santet, sing penting nggonmu iso tangi wis moro dewe..Lewe

la de-e ngertine iso tangi piye....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-11-2008 13:27

yeng nganggo sarung kan ketok pas tangi...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 13:29

halah....moso arep marani ciblek sarungan....???


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 13-11-2008 14:16

kuwi nyat coro/trik sing digae om aeres...nek marani ciblek kudu sarungan, mbok menawi entuk diskonan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 14:27

adies Menulis:
kuwi nyat coro/trik sing digae om aeres...nek marani ciblek kudu sarungan, mbok menawi entuk diskonan Haha


iyo...trus karo ikune diganjel kayu ben ketok gede.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-11-2008 14:29

yen arep entuk diskon.. ngantongi terong sing gedem... ben dikiro nganune gedem.... koncoku tau entuk bule lho nganggo coro iki neng nginggris...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-11-2008 14:31

Fawwas Kautsar Menulis:

adies Menulis:
kuwi nyat coro/trik sing digae om aeres...nek marani ciblek kudu sarungan, mbok menawi entuk diskonan Haha


iyo...trus karo ikune diganjel kayu ben ketok gede.....Haha


Haha kok iso podo yo pikirane? nganumu podo cilik e po?


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 13-11-2008 14:32

aeres Menulis:
yen arep entuk diskon.. ngantongi terong sing gedem... ben dikiro nganune gedem.... koncoku tau entuk bule lho nganggo coro iki neng nginggris...

Hahagendeng mung...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-11-2008 14:32

lah pas ngamar opo ora konangan, opo bule inggris-e gek mabok yo.....??


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 13-11-2008 17:12

lah masalahe, bulene seneng mbek terong jeeee


RE: ngobrol coro JOWO - oegade - 13-11-2008 19:05

wakkakkakkaka
ora ngertos aku....


RE: ngobrol coro JOWO - oegade - 13-11-2008 19:05

wakkakkakkaka
ora ngertos aku....
salah masuk kamar nih


RE: ngobrol coro JOWO - calvinpanginda - 13-11-2008 19:40

KAPAN-KAPAN BELAJAR BAHASA MANADO YAH..OI TO..INGA-INGA TINGGGGGG


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-11-2008 10:57

iku artine opo...


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 14-11-2008 13:14

ketoke om calvin lagi nggolek oleh2 lanting....hihihi


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-11-2008 13:31

adies Menulis:
ketoke om calvin lagi nggolek oleh2 lanting....hihihi

halah.......Wallbash

ketok'e ngene artine : ginting ojo lali yo tuku lanting .....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 13:39

dudu jo lali nganggo anting2 toch? opo jo lali tuku enting enting....


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 14-11-2008 13:39

Wuih.............uakeh wong jowo "bocor" yoh?

@faww
test drive nang suroboyo yuk?
engkuk bengi mangkat...mbalik minggu awan seko sby


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-11-2008 13:45

berarti durung pasti yo...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 13:51

durung koyone


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-11-2008 13:56

yd0cxs Menulis:
Wuih.............uakeh wong jowo "bocor" yoh?

@faww
test drive nang suroboyo yuk?
engkuk bengi mangkat...mbalik minggu awan seko sby


dudu bocor....do eudan kabeh....Haha

adoh men test drive ning suroboyo.....ono opo kang ning kono, sesok setu dulurku kawinan.....Whistling
nak arep ning suroboyo ono kang doni candra karo kang opik iku iso ngancani jenengan....Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-11-2008 14:01

yd0cxs Menulis:
engkuk bengi mangkat...mbalik minggu awan seko sby

Mbak Nuke arep mrene tenan tha...


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 14-11-2008 14:02

Fawwas Kautsar Menulis:

yd0cxs Menulis:
Wuih.............uakeh wong jowo "bocor" yoh?

@faww
test drive nang suroboyo yuk?
engkuk bengi mangkat...mbalik minggu awan seko sby


dudu bocor....do eudan kabeh....Haha

adoh men test drive ning suroboyo.....ono opo kang ning kono, sesok setu dulurku kawinan.....Whistling
nak arep ning suroboyo ono kang doni candra karo kang opik iku iso ngancani jenengan....Topdeh


It's planning Bro!
nek rencana sebtu isuk gak dadi munggah Gn Salak,yo bengi iki budhal sby,ambe lewat Gn Ceremei,njukuk repeaterku! tak gowo nang sidoarjo supoyo iso dipasang ambe arek2 nang gn Bromo!

test kudu Bro!
arep mecahno rekor ku sby-jkt 2006 ngawe Timor mek 11jam!Winking


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 14-11-2008 14:17

onok opo iki rek095
sopo sing arep nang suroboyo095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 14:28

kuwi lho jeng nuke... ojo mbok palak yo cah....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-11-2008 14:56

yadocx metuo ojo ndelik ae... sido nang sby opo ora engko bengi...095


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 14-11-2008 15:03

mbuh, ra ngerti aku Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-11-2008 16:59

wis tak sundule....ben bocahe moco, sms ae pik.....!!


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 14-11-2008 17:01

wiwiwiwi...
arep neng suroboyo toh... 095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-11-2008 17:04

dudu aku......jeng nuke iku lo sing arep test drive ning suroboyo, nak sido rono ben ketemu karo si opik....??


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 17:28

jeng nuke kuwine dowo po ra yo?


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 14-11-2008 17:35

aeres Menulis:
jeng nuke kuwine dowo po ra yo?


Ada lagi......Mmmmm!


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 17:39

nyuwun pangapunten pakde...



RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-11-2008 17:49

aeres Menulis:
nyuwun pangapunten pakde...

sukurin loe....xixixixixixixi.....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 17:54

ben dikek i hp ne...



RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 14-11-2008 18:09

aeres Menulis:
nyuwun pangapunten pakde...


Becanda kaleeee................!
he he he...........................
Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 14-11-2008 18:13

yen ngono.. nganumu dowo opo ra? koyone sih ora.. hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - yd0cxs - 14-11-2008 18:15

aeres Menulis:
yen ngono.. nganumu dowo opo ra? koyone sih ora.. hihihi...

Tuh
Boleh di adu!..........Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 15-11-2008 09:02

Haha
fawwas gelem dadi jurine... 095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 15-11-2008 10:24

hayohhh...mengko sing paling gede tur dowo ukurane podok-ke karo wek-ku yo....xixixixixiWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-11-2008 07:28

mbahas opo tho iki...


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-11-2008 07:55

mboh...
ra ngerti aku!


RE: ngobrol coro JOWO - AMBU - 18-11-2008 07:57

waddduhhh salah masuk ga ngerti gw.....permisi numpang lewat....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-11-2008 14:40

AMBU Menulis:
waddduhhh salah masuk ga ngerti gw.....permisi numpang lewat....

la piye to......koq ora ngerti.......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-11-2008 14:48

Nek ndelok avatarmu opo mobilmu wis ganti bmw tho kang....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 18-11-2008 14:56

piye mas opik,hasil diskusi karo bojo ne tentang pembicaraan kita kemarin,disetujui yo095


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-11-2008 14:58

fikhen27 Menulis:
Nek ndelok avatarmu opo mobilmu wis ganti bmw tho kang....


kuwi ketoke mobil rush...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-11-2008 15:00

lha jerene nanang wingi saiki bungane mundak larang, dadi aku urung ngomong ambek bojoku...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 18-11-2008 15:04

iyo seh,opo takon bank e sek095
sakke mas Budi sisan,gak sido tuku laptop,dollar e duwur tenan
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 18-11-2008 15:09

dino iki dollar rolas (12) ewu yo??


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 18-11-2008 15:14

wado,koyone hooh om
ExIm gonanku wae sepi tenan
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 18-11-2008 15:38

dino iki dolar 12.250
KPM bungae sekitar 11% gawe cicilan 5 taun... (wuih... larang yoo...Tuh )


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-11-2008 16:28

anackcozz Menulis:

fikhen27 Menulis:
Nek ndelok avatarmu opo mobilmu wis ganti bmw tho kang....


kuwi ketoke mobil rush...Tongue1..terios tx


halah iku anakku jaluk photo ning ngarep'e mobile tonggoku....., jarene mobile bapak'e elek.....WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 18-11-2008 16:43

Fawwas Kautsar Menulis:

anackcozz Menulis:

fikhen27 Menulis:
Nek ndelok avatarmu opo mobilmu wis ganti bmw tho kang....


kuwi ketoke mobil rush...Tongue1..terios tx


halah iku anakku jaluk photo ning ngarep'e mobile tonggoku....., jarene mobile bapak'e elek.....WallbashWallbash


Haha Haha Haha
arek cilik saiki pancen tambah sip ae yo... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 18-11-2008 16:46

@ DC : kantorku yo sepi tenan ki

@ Fawwas : tuku siji meneh wae mobile ben ora ngisin-ngisini wkakakakak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-11-2008 16:49

nanang andry Menulis:
dino iki dolar 12.250
KPM bungae sekitar 11% gawe cicilan 5 taun... (wuih... larang yoo...Tuh )

nah loooh... ora sido tuku mobil sek berarti....Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 18-11-2008 16:51

mau ikutan..


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 18-11-2008 16:51

lah wong kredit mobil saiki bungane larang tenan je...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-11-2008 19:47

Danny Massie Menulis:
@ Fawwas : tuku siji meneh wae mobile ben ora ngisin-ngisini wkakakakak

xaxaxaxaxaxa....iyo'e dan...

jan ngisin-ngisin'ni...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-11-2008 22:02

engko nek wis tuku sing anyar, sing lawas aku yo gelem nompo kok..Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-11-2008 09:02

fikhen27 Menulis:
engko nek wis tuku sing anyar, sing lawas aku yo gelem nompo kok..Tongue1


......Lewe


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-11-2008 09:10

Wah berarti yo enak tenan.. oleh fasilitas xeli..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-11-2008 13:23

mulakno nak mlebu kerjo numpake pit ae...mengko nak bos weruh dadi mesakke, ojo ngomong nak wis dw montor.....xixixixiixi....Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 19-11-2008 13:26

mending nek bose dadi mesakno........lha nek ternyata bose ngomong " bagus kuwi terusno wae numpak pit, dadine luwih ngirit" opo kowe ora mlongo??? Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-11-2008 13:29

xixixixixixiiii........iyo...yo.....jaman koyok saiki mengko malah ora dikei opo2...???..

wis numpak pit ae terus nganti gempor.........Haha


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 19-11-2008 13:35

lah...
iso maem wae syukur... Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-11-2008 14:44

piiikkkk......sidoarjo kabare kepriye, ngomonge tanggul lumpur jebol maneh....sak'ke yo....???


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-11-2008 15:06

Jerene seh iyo, sejene kuwi sisone ijole omah sing 80% terancam ora di bayar ambek bakrie mergo pabrik pabrike'e lagi kenek masalah utang...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-11-2008 15:44

gendeng tenan koq wong iku B****......

syukur saiki keble-kan utang, didongakke elek karo wong akeh iku.....


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 19-11-2008 20:43

Fawwas Kautsar Menulis:
gendeng tenan koq wong iku B****......

syukur saiki keble-kan utang, didongakke elek karo wong akeh iku.....


HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-11-2008 21:32

Kiro2 nek wis keblekan utang uuakeh iso dadi wong ngemis pora yo...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-11-2008 08:23

wah wah wah
sing parah neh,perkumpulam ahli wes ngomong nek lumpur iku salahe lapindo waktu nge bor,eeeee,tetep ngeyel nek gak salah
ngebore miring ben gak onok sing ngerti nek nang kono onok minyak
Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 20-11-2008 09:46

sisuk aku arep mulih neng jogja!


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-11-2008 09:53

fikhen27 Menulis:
Kiro2 nek wis keblekan utang uuakeh iso dadi wong ngemis pora yo...Haha

lah saiki si B*&^* lak wis ngemis-ngemis karo negoro.......wis dadi wong kere malah, isih lumayan awak'e dewe...nyandang, mangan, dandani montor nganggo duwite dewe....lah si B^7*% iku gak ngerti nganggo duwito sopo......Wallbash

anackcozz Menulis:
sisuk aku arep mulih neng jogja!

arep setor yo.....adoh men setor ning jogja......ning jakarta ora ono to..??Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-11-2008 09:56

wis pirang minggu ora muleh...


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 20-11-2008 10:01

fikhen27 Menulis:
wis pirang minggu ora muleh...

lha anackcozz kuwi khan wis dadi bapak anyar...pastine yo ora setor..soale ora dibuka panggonan kanggo nyetor kuwi..Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-11-2008 10:09

Kresna CN Menulis:
lha anackcozz kuwi khan wis dadi bapak anyar...pastine yo ora setor..soale ora dibuka panggonan kanggo nyetor kuwi..Whistling

panggonane isih ditutup yo.......sak'ke yo...Tongue1...walah ora iso dilebok'e garasi no......Luvorlust

nelongso men nasib'pe....Bercucuran.......

duh gusti....ora tego ngrungok'ke kabar konco siji iki.....Tuh

iku sirahe anackcozz mumet opo ora yo...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-11-2008 10:11

Kresna CN Menulis:
lha anackcozz kuwi khan wis dadi bapak anyar...pastine yo ora setor..soale ora dibuka panggonan kanggo nyetor kuwi..Whistling

poso disek yo, ojo kesusu di gawe...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 20-11-2008 11:10

@ anakcrot : wis wis nasibmu kok nelongso to cah.......cuman iso parkir ning carport tok ora iso mlebu garasi......Haha (*puas banget ketawane*)


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-11-2008 11:39

....ono opo to........ryan....ryaaannnn.........bocah crott ning di yo..........??Whistling

durung iso dilebok'ke ning garasi yo........Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-11-2008 14:47

wis tho yo,sakke bapakcozz,tak ewangi pokok e om Ryan
liyane wes tahu ngrasakno poso seh,makane ngguya ngguyu ae
Boxing


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 20-11-2008 16:30

hihih...
jubule akeh sing ngerasani aku toh...
semprul! Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ranamin - 20-11-2008 16:33

sampean semuanya orong jhowo toh..., aq kok ora ngerti...


RE: ngobrol coro JOWO - baladewa - 20-11-2008 16:39

ranamin Menulis:
sampean semuanya orong jhowo toh..., aq kok ora ngerti...


mentang2 boso jowo kabeh dadi 'O' Haha

Iki yo podo sing omong wong jowo ra iso dadi Sarjana,
Iso ne dadi Sarjono Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-11-2008 16:43

ranamin Menulis:
sampean semuanya orong jhowo toh..., aq kok ora ngerti...

Pasti lagi ada orang jawa nih di sebelahnya...Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 20-11-2008 16:43

nuwun sewu...
ngaturaken undangan damel rencang2 sedoyo..
mbok bilih tanggal 29/11/2008 mboten wonten acara..
kulo aturi tumut KOPDAR dateng WBL nggih...
pun, cekap semanten mawon...
matur nuwun...
parenggg...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-11-2008 16:50

Mbok bilih mboten lepat sing badhe tumut kok namung sekedik tho mas, kengen menopo kok ora bodho ndang daftar...Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-11-2008 16:51

nanang andry Menulis:
nuwun sewu...
ngaturaken undangan damel rencang2 sedoyo..
mbok bilih tanggal 29/11/2008 mboten wonten acara..
kulo aturi tumut KOPDAR dateng WBL nggih...
pun, cekap semanten mawon...
matur nuwun...
parenggg...

WBL iku nang di cak.....Whistling

undangan nyunatke to....


RE: ngobrol coro JOWO - ranamin - 20-11-2008 20:57

baladewa Menulis:

ranamin Menulis:
sampean semuanya orong jhowo toh..., aq kok ora ngerti...


mentang2 boso jowo kabeh dadi 'O' Haha

Iki yo podo sing omong wong jowo ra iso dadi Sarjana,
Iso ne dadi Sarjono Haha


emang sing bener piye?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 21-11-2008 07:51

wong jowo sing bener lik amin
nek orong-orong iku jenenge kewan
Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Kresna CN - 21-11-2008 08:40

doni candra Menulis:
wong jowo sing bener lik amin
nek orong-orong iku jenenge kewan
Tuh

pancen leres meniko pakde amin...Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 21-11-2008 09:00

Kresna CN Menulis:

doni candra Menulis:
wong jowo sing bener lik amin
nek orong-orong iku jenenge kewan
Tuh

pancen leres meniko pakde amin...Topdeh

HahaHahaHaha.......

orong-orong sekalian....halah...Wallbash

kepriben kabare.......??


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 21-11-2008 09:09

orong orong 095
maksute opo toh?


RE: ngobrol coro JOWO - Nurwidi Purnomo - 21-11-2008 09:10

Kanca2 kabeh ayo main humor basa jowo yuk..gelem po ra?
aku mulai dhisik yo :
kelopo*

enek wong duwe anak papat; sik siji luwe, sik loro ngelak, sik telu pengen tuku BH, sik papat njaluk cawet. Nanging wong tuane mung duwe duit 1500 rupiah.
piye carane isa nuruti karepe anake kabeh?
Jawabe:
yo gampang wae tho, tuku kambil.
kambile di pangan ben ora luwe, banyune diombe tombo ngelak, bathoke disigar dadi loro lan ditaleni dienngo BH, terus sepete garek didondomi dadi cawet deh.Haha


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 21-11-2008 09:38

Fawwas Kautsar Menulis:

nanang andry Menulis:
nuwun sewu...
ngaturaken undangan damel rencang2 sedoyo..
mbok bilih tanggal 29/11/2008 mboten wonten acara..
kulo aturi tumut KOPDAR dateng WBL nggih...
pun, cekap semanten mawon...
matur nuwun...
parenggg...

WBL iku nang di cak.....Whistling

undangan nyunatke to....


WBL meniko Wisata Bahari Lamongan den..
mboten wonten sing bade sunat, tapi mbok bilih panjenengan purun disunat nggih sumonggo.. Whistling

dino iki dolar 13.300.. edan tenan... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 21-11-2008 09:42

anackcozz Menulis:
orong orong 095
maksute opo toh?


orong orong = undur undur bukan??095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 21-11-2008 09:44

bedo... undur2 cilik... orong2 sak kecoa...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 21-11-2008 09:45

nanang andry Menulis:
dino iki dolar 13.300.. edan tenan... Tuh

Nek arep dodol dollar sing gelem nuku larang nangdi yo...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 21-11-2008 09:48

Nurwidi Purnomo Menulis:
enek wong duwe anak papat; sik siji luwe, sik loro ngelak, sik telu pengen tuku BH, sik papat njaluk cawet. Nanging wong tuane mung duwe duit 1500 rupiah.
piye carane isa nuruti karepe anake kabeh?
Jawabe:
yo gampang wae tho, tuku kambil.
kambile di pangan ben ora luwe, banyune diombe tombo ngelak, bathoke disigar dadi loro lan ditaleni dienngo BH, terus sepete garek didondomi dadi cawet deh.Haha


murahmen kambil 1500.. nanggonku wis 4000 lho...


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 21-11-2008 09:59

fikhen27 Menulis:

nanang andry Menulis:
dino iki dolar 13.300.. edan tenan... Tuh

Nek arep dodol dollar sing gelem nuku larang nangdi yo...


ayo bareng sisan tah dodolane..
lumayan, iso digawe nambah2 tuku bensin kanggo nang WBL mengko.. Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 21-11-2008 10:01

nanang andry Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
WBL iku nang di cak.....Whistling
undangan nyunatke to....

WBL meniko Wisata Bahari Lamongan den..
mboten wonten sing bade sunat, tapi mbok bilih panjenengan purun disunat nggih sumonggo.. Whistling
dino iki dolar 13.300.. edan tenan... Tuh

tak kiro GBL : nak ning semarang jenenge : gambilangu......Whistling

aku gelem disunat maneh...tapi sing nyunat cut tari yo.....Tongue1

dolar wis tekan 13.300.....WallbashWallbash...Bercucuran


RE: ngobrol coro JOWO - Nurwidi Purnomo - 21-11-2008 10:06

aeres Menulis:

Nurwidi Purnomo Menulis:
enek wong duwe anak papat; sik siji luwe, sik loro ngelak, sik telu pengen tuku BH, sik papat njaluk cawet. Nanging wong tuane mung duwe duit 1500 rupiah.
piye carane isa nuruti karepe anake kabeh?
Jawabe:
yo gampang wae tho, tuku kambil.
kambile di pangan ben ora luwe, banyune diombe tombo ngelak, bathoke disigar dadi loro lan ditaleni dienngo BH, terus sepete garek didondomi dadi cawet deh.Haha


murahmen kambil 1500.. nanggonku wis 4000 lho...


Iki crita settingane nyang ndeso kok masWinking dadine murah mung sewu limangatus


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 21-11-2008 10:09

Fawwas Kautsar Menulis:
aku gelem disunat maneh...tapi sing nyunat cut tari yo.....Tongue1


nyunate nganggo clurit, piye?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-12-2008 14:33

anackcozz Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
aku gelem disunat maneh...tapi sing nyunat cut tari yo.....Tongue1


nyunate nganggo clurit, piye?


clurite cut tari empok yo, nak empuk aku gelem, opo meneh ginyil-ginyil.....Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - Imanullah Farhan - 18-12-2008 14:44

hehehe gilani...tapi yo mantab,

cut tari sing nyunati...

opo yo gelem cut tari mas fawwas??


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-12-2008 14:49

la mboh ra ngerti.......xixixiixi
tulung yo jenengan takok'ke karo cut tari.......


RE: ngobrol coro JOWO - Imanullah Farhan - 18-12-2008 14:53

hehehehe...oke jk ketemu ya om...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-12-2008 15:09

kene tak tetakki....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-12-2008 15:30

aeres Menulis:
kene tak tetakki....

iku opo maksute'...


RE: ngobrol coro JOWO - Imanullah Farhan - 18-12-2008 15:35

fikhen27 Menulis:

aeres Menulis:
kene tak tetakki....

iku opo maksute'...


maksudte gantino cut tari...

bener ra??hehehehe(no offense)


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-12-2008 15:38

di tetak.. mosok ra ngerti?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-12-2008 15:44

tetak = jitak..095


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 18-12-2008 16:07

tetak = sunat = khitan

Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 18-12-2008 16:10

lho tetak ki boso ndi tho??


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 18-12-2008 16:13

tetak mbe kletak podo ga yo ?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-12-2008 16:20

aku malah ora ngerti babar blas..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 18-12-2008 16:32

fikhen27 Menulis:
aku malah ora ngerti babar blas..Tuh




halah fik....,nak dewe ngomong seh rasane podo yo mbe : jitak
sepuro ne lo,na aku salah Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-12-2008 16:41

hooh antiku yo ngono.... tibak'e boso jowo nek di ketik kok malah angel yo..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-12-2008 17:06

yen ngono nganggo boso sing gampamg wae . . .


RE: ngobrol coro JOWO - calvinpanginda - 18-12-2008 17:15

Sorie ni bro/sis KAGAK nGarti......


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 18-12-2008 17:50

calvinpanginda Menulis:
Sorie ni bro/sis KAGAK nGarti......


tidak bisa bahasa jawa babarblas... Yes


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-12-2008 17:58

aeres Menulis:
kene tak tetakki....

halah....moh no.....nak di tetak jenengan...ora penak.....Haha

la mengko wek'ku malah di mut.....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 18-12-2008 18:09

Fawwas Kautsar Menulis:
la mengko wek'ku malah di mut.....Tuh



la nak iki aku rodo bingung.......Haha


ono seng meh lungo njowa ga akhir taun iki yo..............
be,e ono konco.....dadi penak .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-12-2008 18:17

aku liburan ono jakarta lan cirebon wae . . .
ora bali nyang klaten . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-12-2008 18:19

calvinpanginda Menulis:
Sorie ni bro/sis KAGAK nGarti......


moco2 wae . . . suwe2 yo ngerti . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-12-2008 18:19

tungeng Menulis:
la nak iki aku rodo bingung.......Haha
ono seng meh lungo njowa ga akhir taun iki yo..............
be,e ono konco.....dadi penak .


la jenengan arep tindak pundi to mas......??


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 08:14

Fawwas Kautsar Menulis:
halah....moh no.....nak di tetak jenengan...ora penak.....Haha

la mengko wek'ku malah di mut.....Tuh


kan yo penak.. keri-keri lemes.....Kisses


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-12-2008 08:27

aeres Menulis:
kan yo penak.. keri-keri lemes.....Kisses

halah......wis bar, ra coro tenan ik....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 19-12-2008 08:43

walah... suwe2 tambah ra karuan iki ngomonge...
untung wae bos mod duduk wong jowo.. dadi ra ngerti karepe.. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 08:48

Fawwas Kautsar Menulis:

aeres Menulis:
kan yo penak.. keri-keri lemes.....Kisses

halah......wis bar, ra coro tenan ik....Tuh


yen di emut nuke gelem ra? Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-12-2008 08:55

aeres Menulis:
yen di emut nuke gelem ra? Tongue_out

kwuak...kwuak...kwuak.......wegah......mengko nak diklethak malah kapiran kabeh.....Luvorlust

iku bocah saiki ning-di yo, wis gak pernah OL maneh....095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 08:56

isih mutung koyone... dasar bocah kemrungsung


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-12-2008 08:59

aeres Menulis:
isih mutung koyone... dasar bocah kemrungsung

Tuh.....la nopo to koq nganggo mutung mbarang....mbok kandanano.......Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 19-12-2008 09:18

tetak ki boso solo lan sekitare om
dadi aku yo ngerti

Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-12-2008 11:18

aeres Menulis:
isih mutung koyone... dasar bocah kemrungsung

siing mutung sopo, mbok ndang di wei reputasi ben gak mutung meneh..Smile


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 19-12-2008 11:33

sing gek mutung sopo to?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 12:21

lha kuwi si nuke.... njalok reputasi sewu.. ra dikek i terus mutung... hihihi....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-12-2008 13:08

la wong timbang njaluk reputasi ae koq, mbok dike'i to kang....???

reputasi-ne jenengan kan akeh...??


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 19-12-2008 13:39

Fawwas Kautsar Menulis:
la wong timbang njaluk reputasi ae koq, mbok dike'i to kang....???

reputasi-ne jenengan kan akeh...??


memelas mode on ya...095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 13:47

iki nggolek'e angel lho.. nganti ngancem2... hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 19-12-2008 13:58

Fawwas Kautsar Menulis:
[
la jenengan arep tindak pundi to mas......??


arep,e seh meh nyoba jalur selatan alon2.mampir jogja,wes kangen lesehan,e.
nak jek kuat yo terus Haha

Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 19-12-2008 14:01

aeres Menulis:
iki nggolek'e angel lho.. nganti ngancem2... hihihi...



ta deleng reputasi sampean paling akeh yo.....Haha
gae opo seh res ?
ga weruh aku temen.....


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 19-12-2008 14:35

tungeng Menulis:

aeres Menulis:
iki nggolek'e angel lho.. nganti ngancem2... hihihi...



ta deleng reputasi sampean paling akeh yo.....Haha
gae opo seh res ?
ga weruh aku temen.....


nek wis akeh biso dituker voucher ...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 14:38

ono sing arep mudik ra januari? aku yen ra ono alangan sekitar tanggal 5 mulih nang solo, ngawi lan wonogiri....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 14:41

tungeng Menulis:
ta deleng reputasi sampean paling akeh yo.....Haha
gae opo seh res ?
ga weruh aku temen.....


tak imel siji2.. tak ancem yen ra ngei keno ban... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 19-12-2008 14:58

aeres Menulis:
ono sing arep mudik ra januari? aku yen ra ono alangan sekitar tanggal 5 mulih nang solo, ngawi lan wonogiri....



lah aku pas mulih,e res
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-12-2008 15:25

aeres Menulis:
lha kuwi si nuke.... njalok reputasi sewu.. ra dikek i terus mutung... hihihi....

nuke kuwi sopo meneh..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-12-2008 15:39

fikhen27 Menulis:
nuke kuwi sopo meneh..

halah.....ora ngikuti perkembangan ( bener po ora yo nulis'e )..095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-12-2008 15:43

Bener bener ora ngerti aku, sopo toh sak jane...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 15:51

wah nuke pokoke muantaffffffff.. memmber axn yang asyoi geboi... wani ra nelpun de"e 08151657900


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 15:52

tungeng Menulis:
lah aku pas mulih,e res
Haha


lha kowe mulin nang ndi? bareng po piye? po kopdar nang solo?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-12-2008 16:57

Aku tanggal 24 Des mangkat nang bogor engko ketemu nang pantura yo...Babay


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-12-2008 17:15

lha aku mangkat januari je...


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 20-12-2008 02:10

aeres Menulis:
lha kowe mulin nang ndi? bareng po piye? po kopdar nang solo?



yo ngono rencanane,meh lungo jowo tgl 23,muleh jkt neh tgl 3 an ngono mas.
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 20-12-2008 05:31

liburan podho nyang ngendi ???


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-12-2008 07:29

Nek aku arep muleh nang omahe nyonya om...
sampean muleh pora ? nek ora engko aku tak dolan nang gunung putri...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 20-12-2008 09:39

ora . . .
kapan mangkate ???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-12-2008 10:19

ngopo ra bali om GGE095

mbok mulih om men iso ketemuan neh
ane muter-muter om,seperti biasa,sragen-solo-jogja-temanggung


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-12-2008 10:57

Gado2Enak Menulis:
ora . . .
kapan mangkate ???

Mangkat teko surabaya tgl 24 sore

@ Doni, kapan budal..?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-12-2008 11:04

nek gak 24 yo 25 ne mas
nang sragen sek,tgl 27 nang jogja lalu temanggung,28 mulih neh
nek sampeyan khan suwe mas
Gozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-12-2008 11:18

Pingine yo sing suwe ben iso dolan nang omah konco2, cuman sangune sing ora ngatasi..Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-12-2008 11:32

hmm,khan kari bondo BBM ae mas
sek sek sek,arep numpak opo iki,ipah yo opo angkutan umum?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-12-2008 12:59

ketok'ane numpak ipah... nek BBM justru ora bondo..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - yudha robi hamsah - 20-12-2008 19:57

kulo nggak bisa bahasa jawa neh, btw nyuwun sewu HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-12-2008 07:38

tungeng Menulis:
yo ngono rencanane,meh lungo jowo tgl 23,muleh jkt neh tgl 3 an ngono mas.
Haha


wah yo ra iso ketemu no.. aku mangkat di atas tanggal papat.. tanggal papat mertuo ngunduh mantu....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-12-2008 08:24

mantu kok di unduh . . . koyo pelem wae . . .


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-12-2008 08:28

koyone dikiro pelem.. adek iparku lanang entuk wong solo.. wah enak iki.. yen mudik iso bareng....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-12-2008 08:32

sampeyan balik tanggal 4 januari yo ?
aku paling rencana arep nyang cirebon wae, nyang omahi adik sing lagi wae bayenan . . .


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-12-2008 08:51

koyone yen ra 5 yo 6 januari...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 15:50

kulo nuwun mbah.....bade maringi priso, kulo wonten mriki......

matur suwun nggih......Shy


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 15:57

njih same2.. le....


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 05-02-2009 15:58

pecah ndas... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 16:01

oalah....dasmu yo mumet to crott........podo no karo aku....??


RE: ngobrol coro JOWO - xexiblu - 05-02-2009 16:14

sampeyan niku kepripun to lha wong sirah mumet ndas cekot2 koq di tokne la mbok yo di obati HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 16:21

kulo kawulo alit , nderek nggih.....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 16:22

kono lungo mitjet... ben asyoiii....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 16:24

asbi Menulis:
kulo kawulo alit , nderek nggih.....


arep melu mijet enak095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 16:27

asbi Menulis:
kulo kawulo alit , nderek nggih.....

kulo inggih kawulo alit, monggo pelinarak......eh pinarak, sekeca'aken nggih mas asbi....Winking


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 16:30

@aeres : nggih kulo boten usah ditawari , nggih langsung purun Big Grin

@Fawwas Kautsar : matursuwun nggih mas...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 16:34

asbi Menulis:
@Fawwas Kautsar : matursuwun nggih mas...

sami-sami mas asbi....pripun kabare simpang lima, taseh wonten ciblek'e...?? nak taseh wonten....pesen setunggal nggih....dipresto inggih mboten nopo-nopo..Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 16:45

Fawwas Kautsar Menulis:

asbi Menulis:
@Fawwas Kautsar : matursuwun nggih mas...

sami-sami mas asbi....pripun kabare simpang lima, taseh wonten ciblek'e...?? nak taseh wonten....pesen setunggal nggih....dipresto inggih mboten nopo-nopo..Luvorlust


cibleke sampun di kukut...

ingkang rame teng SK Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 05-02-2009 16:45

ciblek...
rcti...


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 16:48

RCTI SAE Topdeh alias RCTI oke


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 16:51

asbi Menulis:
cibleke sampun di kukut...

ingkang rame teng SK Big Grin

lah nah SK nggih sampun apal mas......Luvorlust, la kulo gede ting lebdosari....burine SK mas....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-02-2009 17:10

SK kuwi nopo tho...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 17:16

fikhen27 Menulis:
SK kuwi nopo tho...

kowe kuwi....bener-bener ora ngerti opo gathak'i wae...095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-02-2009 17:17

aku pancen ora ngerti tenan kok..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 17:20

fikhen27 Menulis:
aku pancen ora ngerti tenan kok..Wallbash

takon karo asbi yo, de'e lurah'e SK....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 17:49

kuwi lho sunan kuning....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 17:50

aeres Menulis:
kuwi lho sunan kuning....

lah iki camat'e sunan kuning wis metu......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 17:51

Fawwas Kautsar Menulis:

aeres Menulis:
kuwi lho sunan kuning....

lah iki camat'e sunan kuning wis metu......Haha


lha kowe rak ketua RT ne....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 17:55

aeres Menulis:
lha kowe rak ketua RT ne....Tuh

rak..aku sing dadi calo ne wae....disik ben balik sekolah, nongkronge ning gapuro ngarep, nak ono wong sing teko langsung ditakoni...mas bade ngersa'ake pelem indramayu nopo duren petruk.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 05-02-2009 18:11

sore iki swepi tenan!


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2009 18:13

anackcozz Menulis:
sore iki swepi tenan!


iyo i....bocah gemblung ( BK ) ning di yo...?? koq ora ketok...095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-02-2009 18:21

Fawwas Kautsar Menulis:

aeres Menulis:
lha kowe rak ketua RT ne....Tuh

rak..aku sing dadi calo ne wae....disik ben balik sekolah, nongkronge ning gapuro ngarep, nak ono wong sing teko langsung ditakoni...mas bade ngersa'ake pelem indramayu nopo duren petruk.....Haha


percoyo.. soyo meneh ndeleng fotomu sing melas kuwi.. mesti payune... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 19:03

Fawwas Kautsar Menulis:

asbi Menulis:
cibleke sampun di kukut...

ingkang rame teng SK Big Grin

lah nah SK nggih sampun apal mas......Luvorlust, la kulo gede ting lebdosari....burine SK mas....Haha


wah langgananipun mesti kathah nggih Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 05-02-2009 19:04

aeres Menulis:
kuwi lho sunan kuning....


wah mase gaul teng mriku nggih ?


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 05-02-2009 19:33

aeres Menulis:
kuwi lho sunan kuning....


opo jek ono mas SK Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-02-2009 22:23

Walah.. ternyata uwong2 iki pensiunan kono kabeh tho..Toungue

monggo di sekecak'aken sing badhe reuni..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 06-02-2009 00:10

fikhen27 Menulis:
Walah.. ternyata uwong2 iki pensiunan kono kabeh tho..Toungue

monggo di sekecak'aken sing badhe reuni..Tongue_out


ra melu aku cak Haha wedi........Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Miko - 06-02-2009 01:10

iku istilahe "ulo moro gebuk" *nyambung gak seh*


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-02-2009 01:13

sak'jan'e asline sampean pundi tho mas miko...095


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 06-02-2009 10:23

tungeng Menulis:

fikhen27 Menulis:
Walah.. ternyata uwong2 iki pensiunan kono kabeh tho..Toungue

monggo di sekecak'aken sing badhe reuni..Tongue_out


ra melu aku cak Haha wedi........Hikhik


wedi ketagihan empal hehehe


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-02-2009 10:27

aeres Menulis:
percoyo.. soyo meneh ndeleng fotomu sing melas kuwi.. mesti payune... Haha

halah......Wallbash

la nak nawari pelem karo jenengan to..??..Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-02-2009 10:42

sek yo cah aku arep siap budal jum'atan disek...


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-02-2009 13:45

asbi Menulis:

tungeng Menulis:
ra melu aku cak Haha wedi........Hikhik


wedi ketagihan empal hehehe


HahaHaha slentingan-e manteb bi....


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 06-02-2009 15:28

Danny Massie Menulis:

asbi Menulis:

tungeng Menulis:
ra melu aku cak Haha wedi........Hikhik


wedi ketagihan empal hehehe


HahaHaha slentingan-e manteb bi....


ki wonge sek berburu empal hehehe kaburrr


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-02-2009 15:44

iki mbahas panganan yo095
aku njaluk apem opo bikang wae yo


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-02-2009 15:55

pas mulih nang solo nyobo kuwine mbok galak.. eunak tenan.. wis do tau nyobo ra?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-02-2009 15:59

pas mulih nang solo nyobo kuwine mbok galak.. eunak tenan.. wis do tau nyobo ra?


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-02-2009 16:01

wado,doyane koq mbok-mbok tho om095


RE: ngobrol coro JOWO - ita - 06-02-2009 16:05

mbok mbok legit yo mas? Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-02-2009 16:14

rung tau nyobo to? wah empuk tenan.. iki kondone langganane pak harto.. mbok galak pancen oye


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-02-2009 16:20

Ron, mbok galak opo yo?

tau krungu cuman lali opo kuwi..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-02-2009 16:32

Danny Massie Menulis:
Ron, mbok galak opo yo?

tau krungu cuman lali opo kuwi..

sate kambing, tongseng trus ono tengkleng barang Dan.....Whistling uueankk iku....Ron Ron ngerti ae panganan enak...Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-02-2009 16:35

iku dalanan sing endhi tho...


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-02-2009 16:36

kuwi sing jenenge sate bunthel duk?

dalane opo jenenge yo?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-02-2009 16:52

lali dalane pokoke cedak manahan.. ngiler aku yen kelingan


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-02-2009 16:58

nak ora salah daerah Jl.mangunkarkoro Sumber-Solo....


RE: ngobrol coro JOWO - Tenzo - 06-02-2009 21:37

ANGEL GOLEK GAWEAN
Dialog antarane Manager SDM (+) karo Pelamar Gawean(-)

+ Kowe nduwe omah opo ora?
- Dereng….
+ Wah kowe ora iso ketompo nang kene.
- Lho kok ngaten?
+ Mengko kowe
mesthi ngajukne utang nang perusahaan.
- Ah.. mboten kok, sakjanipun tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.
+ Yo malah ora ketompo.
- Lho kok ngaten?
+ Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong ae.

—————

+ Kowe nduwe motor opo ora?
- Mboten.
+ Ora ketompo.
- Lho kok mboten ketompo?
+ Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
- Sakjanipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo beto
ngriki.
+ Wah malah ra ketompo….
- Lho kok ngoten?
+ Tempat parkire wis ra cukup.

—————

+ Kowe wis lulus sarjana tenan?
- Sampun Pak….
+ Ora ketompo. Kene iki golek sing SMA ae, luwih manutan lan ben
mbayare murah.
- Sakjanipun kulo tasih badhe skripsi.
+ Malah ora ketompo…..
- Lho
kados pundi to?
+ Mengko kowe kerjo mung ngetik skripsi, lek wis lulus mesti golek
kerjo neng perusahaan liyo.

—————

+ Kowe
seneng guyon opo ora?
- Mboten pak, kulo serius nek nyambut gawe.
+ Ra ketompo…..
- Waa… Kok ngoten?
+ Engko konco-koncomu lan anak buahmu podho stress.
- Sakjane nggih sekedhik-sekedhik seneng guyon.
+ Malah ora ketompo.
- Lho kok……
+ Engko kowe mung email-emailan sing lucu.

—————

+ Kowe mau mrene numpak opo?
- Nitih mobil.
+ Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Saiki BBM mundhak terus, mengko kowe njaluk mundhak bayar terus.
- Woo, kulo wau namung mbonceng, kok.
+ Tambah ora ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Mengko mung gawene mbonceng mobil kantor. Ngrusuhi!

—————

+ Anakmu akeh opo sithik?
- Kathah, Pak.
+ Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus..
- Lha wong namung anak adopsi, kok.
+ Tambah ora
ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Gawe anak bae aras2en, opo maneh nyambut
gawe.

—————

+ Kowe wis ngerti gaweyanmu durung?
- Dereng.
+ Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Arep nyambut gawe kok ora ngerti gaweyane?
- Oo, nek damelan niku mpun ngertos kok.
+ Tambah ora ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Kowe rak mung arep keminter, to?

—————

+ Kowe ngerti kahanan kantor kene durung?
- Dereng.
+ Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Arep nyambut gawe kok ora ngerti kantore?
- Wah, nggih sekedhik2 mpun ngertos kok.
+ Tambah ora ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Mengko kowe senengane ngudhal-udhal wewadi kantor, to?

—————

+ Kowe kerep loro?
- Mboten.
+ Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering.
- Wah, sakjanipun nggih asring.
+ Tambah ora ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Kantor iki ora nompo karyawan pileren.

—————

+ Kowe biso main internet?
-
mBoten.
+
Kowe ora ketompo.
- Sebabipun?
+ Perusahaan ora nompo sing sek buta internet.
- Wah, sakjanipun nggih saged.
+ Tambah ora ketompo.
- Lho, lha kok?
+ Mesthi ora bakal nyambut gawe, kakehan dolanan internet, to?'

—————

+ Kowe waras opo ora?
- Lha, kulo nggih waras to Pak.
+ Ra ketompo.
- Kenging nopo?
+ Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.
- Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.
+ Malah ra ketompo.
- Pripun to niki?
+ Mengko aku duwe saingan.
- WAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! @#$%#%^#%^$@%!#%$^%#^


RE: ngobrol coro JOWO - Miko - 06-02-2009 22:44

fikhen27 Menulis:
sak'jan'e asline sampean pundi tho mas miko...095


nang kene uakeh wong jowo ne.. sitik sitik ya dilakoni mas... takok takok karo temen temen.. ngerungok ke sui sui yo iso... sak jane mbok ku seko semarang....

*duh perjuangan keras... kayak belajar bahasa perancis*


RE: ngobrol coro JOWO - anackcozz - 06-02-2009 23:06

Haha
om miko Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 07-02-2009 03:19

asbi Menulis:

tungeng Menulis:

fikhen27 Menulis:
Walah.. ternyata uwong2 iki pensiunan kono kabeh tho..Toungue

monggo di sekecak'aken sing badhe reuni..Tongue_out


ra melu aku cak Haha wedi........Hikhik


wedi ketagihan empal hehehe


lah empal emang nggarai ketagihan lo TopdehHahaYagak
nak urusan empal asbi iki langsung ono lo Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 07-02-2009 03:22

Miko Menulis:
nang kene uakeh wong jowo ne.. sitik sitik ya dilakoni mas... takok takok karo temen temen.. ngerungok ke sui sui yo iso... sak jane mbok ku seko semarang....

*duh perjuangan keras... kayak belajar bahasa perancis*



lah pripun sampean koyone fasih ngono mas Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 07-02-2009 08:11

Tenzo Menulis:
+ Kowe waras opo ora?
- Lha, kulo nggih waras to Pak.
+ Ra ketompo.
- Kenging nopo?
+ Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.
- Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.
+ Malah ra ketompo.
- Pripun to niki?
+ Mengko aku duwe saingan.
- WAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! @#$%#%^#%^$@%!#%$^%#^


HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-02-2009 16:53

awak'ku gek rodo mriang iki, pegel kabeh.......enak'e pijet ning di yo.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-02-2009 17:09

Fawwas Kautsar Menulis:
awak'ku gek rodo mriang iki, pegel kabeh.......enak'e pijet ning di yo.....Whistling


nang tukang pijet mas Yes


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-02-2009 17:12

adies Menulis:
nang tukang pijet mas Yes

o iyo yo.....gek kelingan aku......Haha....Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-02-2009 17:15

Fawwas Kautsar Menulis:

adies Menulis:
nang tukang pijet mas Yes

o iyo yo.....gek kelingan aku......Haha....Wallbash


nggeh monggo nek bade pijet bareng...Yes


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 12-02-2009 17:21

adies Menulis:
nggeh monggo nek bade pijet bareng...Yes

la ayoo.....ning di...??Whistling

ojo ngomong nak ning tukang pijet meneh yo....Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 12-02-2009 18:07

Fawwas Kautsar Menulis:

adies Menulis:
nggeh monggo nek bade pijet bareng...Yes

la ayoo.....ning di...??Whistling

ojo ngomong nak ning tukang pijet meneh yo....Wallbash


sik tak nggolek referensi sik yo....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 12-02-2009 18:16

g2000 katanya lumayan


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-02-2009 08:37

daerah ngendi kuwi om095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 08:40

aku yo ora weruh daerah endi kuwi..


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 13-02-2009 08:46

wes tah, onok2 ae kok pancene...
senengane ngomongno sing enggak2... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-02-2009 08:50

nang kelapa gading ono koyone....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 09:10

nek kene nang dolly..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 09:14

dolly kuwi opo pik.....???.....095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 09:18

sampean mreneo engko tak terno mrono...Yagak tapi ora tanggung jawab nek sampek khilaf..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 09:23

fikhen27 Menulis:
sampean mreneo engko tak terno mrono...Yagak tapi ora tanggung jawab nek sampek khilaf..Haha

gak po-po khilaf pik.....tapine enak po ora....095


RE: ngobrol coro JOWO - delvanka - 13-02-2009 10:28

Fawwas Kautsar Menulis:

fikhen27 Menulis:
sampean mreneo engko tak terno mrono...Yagak tapi ora tanggung jawab nek sampek khilaf..Haha

gak po-po khilaf pik.....tapine enak po ora....095


uenak tenan om... sing empuk2 yo akeh !!1 Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 10:33

Jerene uwong2 sih enak...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 10:37

delvanka Menulis:
uenak tenan om... sing empuk2 yo akeh !!1 Topdeh

walah.......mingin-mingini.....Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 10:37

fikhen27 Menulis:
Jerene uwong2 sih enak...Haha

uwong - uwong iku termasuk kowe yo pik.....Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-02-2009 10:41

kiriman wis podo mlebu rung nang imel?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 10:47

aeres Menulis:
kiriman wis podo mlebu rung nang imel?

imel opo kang....koq ora ono kiriman opo-opo kanggo awakku....???


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 13-02-2009 10:49

gek tak sedot ki....sing dangdut du??


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 13-02-2009 10:54

hooh.. koyone temon klewatin... mbok kirim ke den...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 10:57

aku klewatan pora..095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:03

aeres Menulis:
hooh.. koyone temon klewatin... mbok kirim ke den...

mbok kirimano aku to kang : igoen_69@ymail.com....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 11:10

aeres Menulis:
hooh.. koyone temon klewatin... mbok kirim ke den...

oalah.. sing kuwi tho.. liayne onok pora..095

nduwurku iki ora usah wong arep jum'atan kok ngono ae..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 13-02-2009 11:11

@ Fawwas : wis tak forward....sedot nggih.......

@ tufik : kowe wis entuk seko aeres kok

@ aeres : kuwi koyone ning thailand yo?? tak pikir cadoleng doleng tenan, tapi bodyne sing pertama apik yo..... nyetrum nek ndeloki....hihihi


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 13-02-2009 11:12

fikhen27 Menulis:
nduwurku iki ora usah wong arep jum'atan kok ngono ae..Haha


lho justru kuwi pik.....bar ndelok imel terus ngaku dosa....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:18

fikhen27 Menulis:
nduwurku iki ora usah wong arep jum'atan kok ngono ae..Haha

WallbashWallbash......syirik ae yo...Tongue1

Danny Massie Menulis:
lho justru kuwi pik.....bar ndelok imel terus ngaku dosa....Haha

matur suwun om.....gek disedot iki.....Nafsu


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 11:19

ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 13-02-2009 11:21

fikhen27 Menulis:
ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat...Haha


ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 13-02-2009 11:25

Heiiiii, Per, elo ditunggu si zul di thread poto...jangan mondar mandir sini aja donk...sana gih posting poto....


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 13-02-2009 11:27

Danny Massie Menulis:
Heiiiii, Per, elo ditunggu si zul di thread poto...jangan mondar mandir sini aja donk...sana gih posting poto....


pas photo bole ngak.. aku ndak punya foto yg bagus.. ndak pinter gaya tho? piye aku Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:27

fikhen27 Menulis:
ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat...Haha

aku mengko tobat'te bareng karo kowe yo.....Tongue_out

Dan wis tak sedot.....tapi file'e corupt......error ngono....dadi durung iso ndelok....Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:29

BK 1353 HY Menulis:
pas photo bole ngak.. aku ndak punya foto yg bagus.. ndak pinter gaya tho? piye aku Whistling


lah...jenengan bade rumaos punopo wonten mriki, punopo jenengan ngertos boso jawi to.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 11:31

BK 1353 HY Menulis:

fikhen27 Menulis:
ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat...Haha


ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat... Whistling

BK iki kok cuman copas arep ngomong opo tho sakjane...WallbashTuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 11:34

Fawwas Kautsar Menulis:
Dan wis tak sedot.....tapi file'e corupt......error ngono....dadi durung iso ndelok....Hikhik

aku nang kene ngguyu dewe sampek arep geblak teko kursi...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 13-02-2009 11:36

Haha, kuwi artine si fawas ora di ridho'i, wong meh jumatan kok malah ndelok koyo ngono sek...


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 13-02-2009 11:39

fikhen27 Menulis:

BK 1353 HY Menulis:

fikhen27 Menulis:
ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat...Haha


ora mergo kuwi dan, fawwas wis wayahe tobat... Whistling

BK iki kok cuman copas arep ngomong opo tho sakjane...WallbashTuh


Iki bahasa jowone BK versi banda aceh Haha


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 13-02-2009 11:42

soale nga mudeng aku mas..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:42

fikhen27 Menulis:
aku nang kene ngguyu dewe sampek arep geblak teko kursi...HahaHaha

Danny Massie Menulis:
Hahakuwi artine si fawas ora di ridho'i, wong meh jumatan kok malah ndelok koyo ngono sek...

asemmm tenan'i....aku di apusi yo....WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 11:43

ichan Menulis:
Iki bahasa jowone BK versi banda aceh Haha

HahaHaha....


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 13-02-2009 11:44

Ora opolah, aku lungo disek yo!


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 13-02-2009 11:48

Jumatan dhisit ayow, ojo ngiclik wae Lewe


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-02-2009 12:53

sedulur,ono sing ngerti ora?
XeXi kuwi nggawe pcd 4x100 opo 4x110095
aku ditakoni koncoku gak mudeng
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 14:25

doni candra Menulis:
sedulur,ono sing ngerti ora?
XeXi kuwi nggawe pcd 4x100 opo 4x110095
aku ditakoni koncoku gak mudeng
Wallbash

wis ono sing jawab opo durung don Don......sakngertiku je 4 x 114,3...095...jajal takon karo sing liyo.....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 13-02-2009 14:29

wong wis dijawab nang thread OOT kok ambek tenzo..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 14:34

fikhen27 Menulis:
wong wis dijawab nang thread OOT kok ambek tenzo..

hihihiiii...aku ngertine juga seko kono.....Tongue1
ben kethok'e bantu DonCe wae........Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 13-02-2009 14:46

TuhTuhTuh

tolong yah,kalo disini jangan OOT

hihihihihihihihihihi


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 13-02-2009 14:52

doni candra Menulis:
TuhTuhTuh

tolong yah,kalo disini jangan OOT

hihihihihihihihihihi

ampuunn don..........
sing OOT dudu aku Don....tuvik iku......Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 19-02-2009 23:29

aduwwww kesel tenann





RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-02-2009 23:51

asbi Menulis:
aduwwww kesel tenann



kesel nopo bi.....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-02-2009 00:04

walah2... tumben sampean kok njanur nggunung bengi2 online, mari nyapo ae..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 20-02-2009 00:19

fikhen27 Menulis:
walah2... tumben sampean kok njanur nggunung bengi2 online, mari nyapo ae..Tongue_out


hehe , durung so turu mas


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 20-02-2009 00:19

Fawwas Kautsar Menulis:

asbi Menulis:
aduwwww kesel tenann



kesel nopo bi.....


bar macul mas hehe


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-02-2009 00:40

Wah.. ketok'e wis di mulai meneh macul'e...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 20-02-2009 04:44

fikhen27 Menulis:
Wah.. ketok'e wis di mulai meneh macul'e...Haha


bar nggali kubur mbokne 095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-02-2009 07:33

koyone mikir anune sing mini kuwi


RE: ngobrol coro JOWO - Daus - 20-02-2009 07:47

cah sableng iki, uwong ngomonge opo de-e pikirane sing mini waeBig Grin
wis ngono ke umahe mak erotBig Grin


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 20-02-2009 08:02

mak erot durung pensiun ta..?


RE: ngobrol coro JOWO - Daus - 20-02-2009 08:13

aku ora tau, sing sering ka umahe mak erot si aeres.
sing kesleo sikile tapi ngomonge anune ke mak erotHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-02-2009 08:27

lah,mak erot khan dah ga ada tho
beliau dah wafat
Tuh

wado,koq OOT yo,nggawe boso indonesia
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-02-2009 08:29

lha kan ada murid n anaknya.. indr4 dah nyoba tuh


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-02-2009 08:44

wah wah wah
pakdhe aeres wes nyobo tho,ampe ngerti kabare
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-02-2009 08:55

dudu aku... indr4 kuwi lho


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 20-02-2009 10:12

aeres Menulis:
koyone mikir anune sing mini kuwi


hahaha, sing penting goyangane Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-02-2009 10:33

goyangan opo tho..095


RE: ngobrol coro JOWO - asbi - 20-02-2009 12:47

fikhen27 Menulis:
goyangan opo tho..095


Kursi goyang mas Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 20-02-2009 12:58

wes tahu ngerasakke po main nang kursi goyang095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-02-2009 15:30

j*nc*k... apik tenan iki arema... hihihi
http://www.youtube.com/watch?v=Iwj_u_7Gkqo&feature=PlayList&p=1D19173AA0F3817A&index=0


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-02-2009 15:34

aku tetep ora iso ndelok wong di blokir kantor kok..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-02-2009 15:42

nganggo BB.. apik tenan kuwi j*nc*k'an...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-02-2009 19:14

aeres Menulis:
nganggo BB.. apik tenan kuwi j*nc*k'an...

j*nc*k opo to kang....095


RE: ngobrol coro JOWO - erwe12 - 20-02-2009 22:08

waduh,,iki badan sensore duduk wong Suroboyo pasti.. hehe..coba wong Suroboyo,,lak akeh "tiiiitt",,"tiiittt""
Fawwas Kautsar," "tiiiitt" opo to kang"


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 23-02-2009 09:34

wes tak sensor
jane ane yo sek bingung karo artine lho
Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-02-2009 09:49

doni candra Menulis:
wes tak sensor
jane ane yo sek bingung karo artine lho
Wallbash

walah....iku opo don....?? saru yo...095


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 23-02-2009 10:01

hmmm,yo iku asline sapaan khan suroboyo om
tapi,kata orang memang ngomong jorok
jadi,biar ga terjadi salah persepsi,ane edit deh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-02-2009 10:06

tapi arti sak bener'e opo tho...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-02-2009 10:09

fikhen27 Menulis:
tapi arti sak bener'e opo tho...

halah....wong gresik koq ora ngerti.....??Tongue_out

la nak aku memper ora ngerti artine, dudu wong jawatimur......??.Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 23-02-2009 10:40

aku ngerti iku ngomong jorok alias misuh coro jowone, cuman maksudku arti sebenarnya apa...
opo arti kodok or jaran or anjing or apa...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 23-02-2009 10:55

sakjane wis ra saru artine... tergantung konteks'e... koyo bangsa* neng wong betawi.. yen nggo negor yo ra saru... contoh'e, "eee bangsa* kemane aje lu kagak nongol pisan...."


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 23-02-2009 11:23

fikhen27 Menulis:
aku ngerti iku ngomong jorok alias misuh coro jowone, cuman maksudku arti sebenarnya apa...
opo arti kodok or jaran or anjing or apa...

meh podo no karo ning semarang contone " A*U "....ngomong ngono wis biasa, mulakno do ora kesinggung.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - erwe12 - 23-02-2009 23:54

hehe,,wes disensor saiki.. mm,iyo,,artine opo to? tp,,kalimat iku nek wes metu nang mulut ambek emosi tinggi,,pasti nggarai pertumpahan darah......
tp,,nek jan*** mek diomongno biasa,,nada datar,,yo biasa ae,,misal,," Jan***,,dompetQ ilang..."
yo,,gak onok pertumpahan darah.. hahahaha....


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 24-02-2009 05:40

jan**** dalam bahasa indonesia itu menyerupai apa yah 095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 24-02-2009 07:54

sing pas koyone bangsa*


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 24-02-2009 14:30

Ron, digoleki si Supri ning sebelah.....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 24-02-2009 14:53

wis tak bales kuwi...


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 24-02-2009 14:58

oalah.. ngerti aku...
iku lak jenenge kewan sing munine krik krik kae yo...
"jangkrik"...
lak bener see... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - delvanka - 24-02-2009 16:16

aeres Menulis:


Iki yo luwih apik maneh..... ( masalah J****K ) Haha
http://www.youtube.com/watch?v=U80FEuZdcU4&feature=related


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 27-02-2009 05:31

delvanka Menulis:

aeres Menulis:


Iki yo luwih apik maneh..... ( masalah J****K ) Haha
http://www.youtube.com/watch?v=U80FEuZdcU4&feature=related


wes wes lang genti topike Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 27-02-2009 08:59

arek arek suroboyo piye kabare, ono sing keno banjir maneh opo ora....???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 27-02-2009 09:03

alhamdulillah,griyo kulo aman2ke mawon om
tapi,dereng ngertos kaliyan RR Suroboyo liyane
nggih,mugi-mugi mawon nggih mboten kenging banjir
AMIN


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 27-02-2009 09:08

lha nggih to mbah Doni......kulo wingi diparingi kabar saking jawi bengawan solo toyone bandang, ( halah arep boso alus ae ribet men yo.....Wallbash)
sing penting do slamet ora ono opo opo, seger bagas, nak do golek duwit dikei gampang kabeh.......


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 27-02-2009 09:33

Amin..... mugo mugo kito sedoyo saget makmur sentoso... *halah.. ngomong opo tho aku iki*


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 27-02-2009 09:36

tuvik....Ym mu koq ora nongol ning wekku, aku wis add YM mu lo...


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 27-02-2009 09:49

AMIN
pakdhe FK,YM e jenengan nopo tho095
koq dereng wonten dateng kulo095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 27-02-2009 09:53

ym ku ketok po ra?


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 27-02-2009 09:59

aeres Menulis:
ym ku ketok po ra?


ketok, guantenge puooolllllll Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 27-02-2009 10:05

Fawwas Kautsar Menulis:
tuvik....Ym mu koq ora nongol ning wekku, aku wis add YM mu lo...


YM-ku wis seminggu iki rusak ora iso digawe, dadi iso ngirim tapi ora iso nerimo koyok wong budhek...WallbashWallbash

engko ae nyoba tak gawe ebbudy mergo saiki aku arep ngopi disek ambek rokok'an cangkem wes kuecut pol..!!Super


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 27-02-2009 22:48

kulo nuwun.......


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-03-2009 13:05

jancu* asyoi tenan iki...

http://www.youtube.com/watch?v=igTeYYThk4U


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 04-03-2009 14:38

hamput.. nang kene aku ora iso ndelok..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 04-03-2009 14:39

gincu aku ngertos, tapi nek jancu* mboten ngertos.. opo toh iku?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-03-2009 14:55

pokoke asyoiiii teninlah.. cah edan kuwi.. 300 kg bobote...


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 04-03-2009 15:10

aku nga iso delo.. diblok opo yo? soal'e metu tulisan
"sorry this video is not available"


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-03-2009 15:32

mosok ta... aku kok iso yo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-03-2009 15:39

L74PS Menulis:
aku nga iso delo.. diblok opo yo? soal'e metu tulisan
"sorry this video is not available"

tulung nganggo boso jowo.......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 04-03-2009 16:06

gak kroso moro2 kok wis arep muleh yo...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-03-2009 18:37

halah......koq do penak-penak men to, jam semono wis do balik seko kerjo....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - BoYs DoNt CrY - 04-03-2009 19:34

Numpang nimbrung neng kene ah,,,Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Burox - 04-03-2009 21:25

lo kok sepi wes gak ono arek'e tah....?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-03-2009 00:10

halah lha aku mlebu sampean metu, kapan iso rame..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 05-03-2009 00:22

ojo ngono mas... seng tabah towh.. :p


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 05-03-2009 07:08

weh, kangmang BK saget boso jowo barang rek... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-03-2009 07:20

fikhen27 Menulis:
halah lha aku mlebu sampean metu, kapan iso rame..Haha


yen bar mlebu metu jo lali kramas lho cak....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-03-2009 08:54

kramase engko nek wis metu putih putihe..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-03-2009 09:46

fikhen27 Menulis:
kramase engko nek wis metu putih putihe..Haha

ealah...wis iso kramas to kang......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 05-03-2009 10:14

hush,mas Opik keramase lagek mengko isuk
tandinge mengko bengi


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-03-2009 10:18

HahaHaha
sing bener don mas tuvik nyicil kramas disik.......

dadi kramas disik gek gelut ngono......Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 05-03-2009 10:49

hah,wes keramas yo
gek-gek ndik bengi............................


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 05-03-2009 11:17

ngemeng opo iki?


RE: ngobrol coro JOWO - betterman - 05-03-2009 11:27

fikhen27 Menulis:
kramase engko nek wis metu putih putihe..Haha


Nggenteni rambute putih maksude mas?HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 06-03-2009 08:09

bos doni kok nga ketok di thread lain ya.. cuma thread iki tok


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-03-2009 08:25

lha soale de'e moderatore


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-03-2009 09:20

hua kha kha
mangap,lagek seneng2e main FB n lagek belajar main travian
Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 06-03-2009 10:24

doni candra Menulis:
hua kha kha
mangap,lagek seneng2e main FB n lagek belajar main travian
Tongue1


lha, podo karu aku jek..
travian main nang server piro..? aku main nang server 2 bos... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 10:30

tibak'e wong2 bodo ngrasani aku tho..Boxing

@Doni, awakmu main nang server endi ?
@nanang, main nang speed.travian nggak, mumpung aku lagi nggawe aliansi AvanzaXenia.net..Winking


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 10:33

fikhen27 Menulis:
tibak'e wong2 bodo ngrasani aku tho..Boxing

@Doni, awakmu main nang server endi ?
@nanang, main nang speed.travian nggak, mumpung aku lagi nggawe aliansi AvanzaXenia.net..Winking

vik.....iku salah ketik opo pancen do koyo ngono.....Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-03-2009 10:37

travian ki opo tho?? jan aku kok gaptek...game online yo?? bayar rak?? ajari tho..Kisses


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 10:47

kuwi lo Dan.....main rampok rampokan, kowe kudu daftar disik...gek iso dolanan bareng bereng karo sing liyane ( game online ), kowe kudu duwi deso, pasukan, rakyat sing kerjo..ben iso golek duwit kanggo tuku alat perang......
nak ora duwi kowe bakal kere dirampok terus.......Haha

lah kumendan rampok'ke si aphink karo si tuvik iku......
bocah loro iku dosane akeh men.....VOC de'e, tukang jajah deso liyo......Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 10:57

Danny Massie Menulis:
travian ki opo tho?? jan aku kok gaptek...game online yo?? bayar rak?? ajari tho..Kisses

Daftar nan KENE

nanti pilih server SPEED 3 bkn server 3.
buat letak desa pilih BARAT LAUT ben podo cedek karo awak'e dewe..Yagak
Ojo lali mlebu mrene..Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 11:00

Fawwas Kautsar Menulis:
lah kumendan rampok'ke si aphink karo si tuvik iku......
bocah loro iku dosane akeh men.....VOC de'e, tukang jajah deso liyo......Wallbash

HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 06-03-2009 11:10

males nggawe user name maneh...
aku nang server 2 wis duwe deso 2 jee...
eman2 pakdhe... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-03-2009 11:19

@ Faw n tuvik...

Oke dech...sek aku tak mboco tutoriale sek.....
ojo ojo mengko nek aku gek entesan mlebu wis dirampoki terus karo kowe kowe...Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 11:24

Danny Massie Menulis:
@ Faw n tuvik...

Oke dech...sek aku tak mboco tutoriale sek.....
ojo ojo mengko nek aku gek entesan mlebu wis dirampoki terus karo kowe kowe...Tongue1


xixixixixi....ono sasaran empuk kanggo dirampok.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 12:52

Wis daftar durung dan.. jenege desomu opo? wis ora sabar arep mlonco kowe..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-03-2009 13:06

wew,para master travian muncul
ajarin ane dong


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 06-03-2009 13:08

Fawwas Kautsar Menulis:
xixixixixi....ono sasaran empuk kanggo dirampok.....Haha


fikhen27 Menulis:
Wis daftar durung dan.. jenege desomu opo? wis ora sabar arep mlonco kowe..Haha


Wah...wah....ndaftar wae urung kok wis meh dirampok....Wallbash

aku nek ning kono iso iso dadi kere ki...Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-03-2009 13:13

ojo podo kerengan yo cah...


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 06-03-2009 13:57

tenang ae...
pertama main sik dilindungi karo quest master 2 mingguan kok..
seng penting mbangun crany sak akeh2e lan sak dukur2e ben ra iso dirampok.. Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 14:27

Danny Massie Menulis:
aku nek ning kono iso iso dadi kere ki...Hikhik

ora ora dan... sing penting awakmu setor upeti...Tongue1

@Doni, desomu jenenge opo.....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 14:46

fikhen27 Menulis:
ora ora dan... sing penting awakmu setor upeti...Tongue1

@Doni, desomu jenenge opo.....


tuvik.....wongku gek tak kon bangun lumbung, mbok aku diklirimi bantuan to...??Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 15:02

desomu jenegen opo om....
sampean njaluk bantuan opo rampokan..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 15:09

fikhen27 Menulis:
desomu jenegen opo om....
sampean njaluk bantuan opo rampokan..Haha

wong edan.....moso do gek bangun arep mok rampok.....Wallbash

iki mesti bongso " galia "......BoxingBoxing


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 15:42

Teuton om.... duduk galia tapi tetep seneng nek iso entok sda gratisan..Haha
desomu opo om..095 awas ora gelem gabung aliansiku ...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 15:45

xixixixixiii.......lah kowe koq dadi wong arif bijaksana to ??


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 16:15

Halah... main ngene kok arif arifan..Tuh
jenenge desomu opo..Boxing


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 16:57

fikhen27 Menulis:
Halah... main ngene kok arif arifan..Tuh
jenenge desomu opo..Boxing

mengko sik yo..nak pasukanku wis akeh..mengko tak serang desomu.......Haha
aku gek bangun benteng karo lumbung beras disik....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-03-2009 18:11

paling kuwi dusune puncak.. lha sing njogo villa je...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 18:17

aeres Menulis:
paling kuwi dusune puncak.. lha sing njogo villa je...

hahahahahaha...........BoxingBoxing


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 06-03-2009 18:25

yen ra jenenge sunan kuning


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 06-03-2009 18:35

aeres Menulis:
yen ra jenenge sunan kuning

salah.....Tongue1....SK ik...WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 21:13

Fawwas Kautsar Menulis:
mengko sik yo..nak pasukanku wis akeh..mengko tak serang desomu.......Haha
aku gek bangun benteng karo lumbung beras disik....


halah dijak koncoan malah arep nyerang...Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 06-03-2009 21:17

fikhen27 Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
mengko sik yo..nak pasukanku wis akeh..mengko tak serang desomu.......Haha
aku gek bangun benteng karo lumbung beras disik....


halah dijak koncoan malah arep nyerang...Wallbash


wisss...serang balik menehHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 21:45

can awakmu wis melu opo durung...


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 06-03-2009 21:48

Wis...iki lg ngebangun dulu..Id Qu grecokin ah,kampung randa.kirim undangan aliansi cak..


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 06-03-2009 22:05

Wis di undang trus kudu aktif mbangun ambek ngrampok deso cilik2 lho yo..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 06-03-2009 22:12

seeeppppp....fawwas musuh yoo?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 24-03-2009 08:02

saiki soyo sepi yo?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-03-2009 08:47

soyo sepi soyo loro atiku.........kekekekekee...

garek awak'e dewe sing ngramek'ke.......kudune entuk tambahan ijo-ijo iki......kikikikiki


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 24-03-2009 09:03

AXN yo maksute095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-03-2009 09:08

iyo don......cobo etungo, sing rajin absen ben dino sopo ae......garek sitik men don..???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 24-03-2009 09:21

hmm,iyo Om
aku jane wes kroso suwe banget
tapi,benere sing OL okeh koq,cuman moco-moco thok wae


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 24-03-2009 11:18

cek no rame.. yo ajo nang forum tok, kudu nang nngone kopdar rek... saking arek2 ono sing jeneng'e mualas. makanya sing kopdar titi sing OL uakeh... kare mencet tok


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 24-03-2009 20:19

ono kabar opo konco2 . . .

dho sehat kabeh tho ?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-03-2009 07:55

isih waras kabeh koyone....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 25-03-2009 08:32

alhamdulillah om
isih sehat lan waras kabeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-03-2009 09:06

wahhh..isih do waras to.....syukur nak ngono......????...Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 25-03-2009 09:21

Koyo'ane wis suwe ora ono sing posting nang kene yo....
sik iki mulai maneh .......opo podo sibuk kabeh yo...
@Om GGE, @Om Aeres, @Om Fawwas.....Alhamdulillah podo sehat kabeh Om...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-03-2009 09:28

Fawwas Kautsar Menulis:
wahhh..isih do waras to.....syukur nak ngono......????...Luvorlust


iki cah rodo koyone Haha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 27-03-2009 10:24

nek kuabeh podo sehat, ya apa nek melo kopdar nang suroboyo kuabeh ws...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 27-03-2009 10:51

aeres Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
wahhh..isih do waras to.....syukur nak ngono......????...Luvorlust


iki cah rodo koyone Haha


halah...ngono wae dibahas.....Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 27-03-2009 18:50

Fawwas Kautsar Menulis:

aeres Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:
wahhh..isih do waras to.....syukur nak ngono......????...Luvorlust


iki cah rodo koyone Haha


halah...ngono wae dibahas.....Tongue1


ga popo mas, men thread iki dhuowo wo wo wo... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 30-03-2009 11:54

kalo boso jowo kraton ono sing iso? aku belajar po'o?


RE: ngobrol coro JOWO - tungeng - 31-03-2009 00:59

L74PS Menulis:
kalo boso jowo kraton ono sing iso? aku belajar po'o?


halah....kulo tiang njawi ae mboten pripun ko mas Haha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 31-03-2009 15:17

ngomong opo iku??


RE: ngobrol coro JOWO - adies - 31-03-2009 15:19

L74PS Menulis:
kalo boso jowo kraton ono sing iso? aku belajar po'o?


boso jowo ne kraton kuwi : k e r a t o n Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - ducati@2008 - 31-03-2009 15:56

adies Menulis:

L74PS Menulis:
kalo boso jowo kraton ono sing iso? aku belajar po'o?


boso jowo ne kraton kuwi : k e r a t o n Whistling


plesetan HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 01-04-2009 08:12

sepuran'e kulo mboten ngertos nge..


RE: ngobrol coro JOWO - lutfi_adrian - 01-04-2009 20:48

L74PS Menulis:
sepuran'e kulo mboten ngertos nge..


Nggiiiiih mas........sampeyan tiang punden...??? ee'ee....pundi..???
kok mboten saget bosok..?? ...eee'ee.....boso..???


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 01-04-2009 22:18

saiki wetengku wis kroso luwe.. sing enak mangan opo yo...


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 01-04-2009 22:20

ojo mangan....minum Jamu sarirapet manteb cak...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 02-04-2009 10:31

mangan opo yo?? aku yo bingung ki..... sego goreng, mie opo sego kuning yo??


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 02-04-2009 10:42

danny...jenengan ora kerjo to..?? tumben OL terus.....??


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 02-04-2009 10:55

wah,om Pawwas iki lho,khan lumayan wes iso sering2 OL nang kene.ojok dirasani mengko ndak ilang neh
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 02-04-2009 10:57

wakakak.....iyo yo....pangapuromu yo danny m.....


RE: ngobrol coro JOWO - Danny Massie - 02-04-2009 11:24

lho aku ki OL ne seko kantor je...neng omah ra ono komputer..... ono fasilitas internet gratis ning komputer kantor ku .... nek gek ora lemot internete aku biso mbuka akeh website...tapi nek gek lemot yo musti gentenan mbukae website...tapi sing pasti mben dino aku OL kok , kecuali gek dines luar n sabtu minggu...

Faw...melu kopdar tgl 19??


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 02-04-2009 14:48

melok aku Dan....gak kopdar ae ngumpule yo ning kono, opo maneh kopdar.......hehehehee

la kowe opo ganteng to, mengko nak teko kenalan yo.......wakakakakakk


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 02-04-2009 15:40

lha podo la'an mbe aku, iso'e ne OL nang kantor tok


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 25-05-2009 13:40

mbok tuku telkomflash kono lho Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 25-05-2009 17:08

budi wicaksono Menulis:
mbok tuku telkomflash kono lho Whistling


ndi duit'e mas? ape tuku piro seh? Winking


RE: ngobrol coro JOWO - sepnat - 25-05-2009 17:21

bade sampun cekap kulo nyuwun ngapunten..!!YagakYagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 25-05-2009 17:24

njih.. sami2 ....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 04-06-2009 14:38

iki sing mantep .. boso jowoan ...ben gak lali asli ne Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 04-06-2009 14:42

monggo disekeca'aken kemawon....

* bener opo ora yo bosone*


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 04-06-2009 14:48

asal podo ngertine rapopo mas Smile


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 04-06-2009 15:44

yo kudune ngerti no...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-06-2009 08:59

sugeng enjing kang.....


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-06-2009 09:53

sami2 pakde...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-06-2009 09:56

lagi podho ngobrol opo uo ???


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-06-2009 10:02

la mboh iki, arep ngomongke capres mengko dikiro kampanye.......

nak ngomongke aeres mengko iso keno pasal " pencemaran nama baik ".....Tuh

* pencemaran nama baik iku boso jowone opo yo..??? opo " ngregeti jeneng apik ".. *.....Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-06-2009 10:41

opo yo.. pasal ngeyek?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-06-2009 10:46

wah nggak ngerti . . . ono sing ngerti ?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 05-06-2009 10:49

Pencemaran nama baik = ngelek-ngelek jeneng apik..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 05-06-2009 10:57

yen menurutku pasal pengenyek'an...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-06-2009 11:05

fikhen27 Menulis:
Pencemaran nama baik = ngelek-ngelek jeneng apik..Haha


wah bener kuwi, pas tenan . . .


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-06-2009 11:12

pencemaran = gawe reget / gawe kotor / ngrusak
nama = jeneng
baik = apik / sae

dadi artine podo karo : gawe rusak jeneng apik utowo ngelek-ngelek jeneng apik.......Toungue

bubar kabeh....... haha:Haha

nak boso indonesia : kunduran truk, opo yo....Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - sepnat - 11-06-2009 12:50

nak boso indonesia : kunduran truk, opo yo....Toungue
[/quote]

kesundul pantat truk kliHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 14-06-2009 15:39

kundur = pulang
kunduran = kepulangan
kunduran truk = kepulangan truk, yang disambut hangat oleh keluarga2 supir truk Haha


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 16-06-2009 15:16

yang aku tau mah bukan kunduran tapa kuburan band ?


RE: ngobrol coro JOWO - febri kasmadi - 24-06-2009 16:08

Duuh... pusing bgt neh alias ga ngerti bahasanya....095
pokoke aku tresno AvanzaXenia.netTopdeh


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 24-06-2009 16:11

jadi sampeyan jenenge tresno bukan febri hahahahahhaha


RE: ngobrol coro JOWO - febri kasmadi - 24-06-2009 16:22

harie25 Menulis:
jadi sampeyan jenenge tresno bukan febri hahahahahhaha


ga ngerti maksudnya bro095
mgkn salah salah masuk thread kaliWallbash
maaf deh.. permisi095


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 24-06-2009 18:54

monggo mas..


RE: ngobrol coro JOWO - alseuz - 25-06-2009 06:25

febri kasmadi Menulis:

harie25 Menulis:
jadi sampeyan jenenge tresno bukan febri hahahahahhaha


ga ngerti maksudnya bro095
mgkn salah salah masuk thread kaliWallbash
maaf deh.. permisi095


Maksudnya pak Harie itu : jadi anda namanya Trisno, bukan Febry ? Hihihi..., joke kok pak,kalau mau belajar boso jowo disini tempatnya, jgn putus asa ya.


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 25-06-2009 09:00

yup .. sing penting tut wuri handayani ... dituturi tambah wani ....


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 25-06-2009 15:52

maknyoss.... wis ndang sing arep belajar utowo arep ngajar ngomong jowo....
aku tak belajar pisan Smile


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-06-2009 16:21

kerjaan koq ora rampung-rampung to yo...yoooo......


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 25-06-2009 16:41

ngomong opo iki ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-06-2009 17:00

BK 1353 HY Menulis:
ngomong opo iki ?

ngomong boso jowo om....Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 26-06-2009 05:51

Fawwas Kautsar Menulis:

BK 1353 HY Menulis:
ngomong opo iki ?

ngomong boso jowo om....Toungue


om BK arep blajar boso jowo sisan, horas..


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 26-06-2009 16:36

asyik... akeh wong luar sing pingin iso jowo Smile
lek dirungokno lucu pastine Smile


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-07-2009 14:06

isih do kerjo opo ora to...??


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 24-07-2009 14:19

Fawwas Kautsar Menulis:
isih do kerjo opo ora to...??


WhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-07-2009 14:20

saiki isih kerjo.. lagi ruwet and kesusu susu mego sesok pre'i..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 24-07-2009 14:31

lha kerjo ne yo posting ngene iki Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 24-07-2009 15:14

yen kerjone posting terus, sing arep mbayar sopo ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 24-07-2009 15:45

fikhen27 Menulis:
saiki isih kerjo.. lagi ruwet and kesusu susu mego sesok pre'i..Wallbash


enak men kerjomu vik.....kerjo koq karo nyusu.....melok yo....Nafsu


RE: ngobrol coro JOWO - yudha robi hamsah - 24-07-2009 22:52

mbuh arep omong opo, sing penting omong jowo....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-07-2009 23:53

cah ra obrosss....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 01-08-2009 08:08

error tenan AXN
postingan ilang kabeh
WallbashWallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - arfinza - 01-08-2009 09:14

Yagak
piyeeeeee....piyeeeeeee???....embuh ra mudeng aq?HahaHaha
_______________________
"arfinza" AKDP SDA-Malank LI 25 8AS


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 01-08-2009 11:07

iyo iki, mari sedino matek server'e, saiki podo error kabeh.. Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 01-08-2009 11:08

iki mesti akibat serangan teroris sing gak seneng karo AvanzaXenia.net


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 01-08-2009 11:11

iyo ketokane..
iki server'e mari di hack karo sing gak seneng karo onok'e AX..
koyo toh klub'e Alphard, Harrier, Land Cruiser, Mercy, BMW, trs opo maneh yoo.. Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 01-08-2009 13:55

" error " iku boso jowone opo yo.....hehehehehehe


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 01-08-2009 14:01

error = Mlegedzzzz


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 01-08-2009 14:08

Mlegedezzz iku opo to Chan.....Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 01-08-2009 14:13

ora mudeng gw.....wkakwkkkk


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 01-08-2009 16:27

chan... sing nang fotomu iku wes duwe pacar durung, ayune rek..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Vincentius Haryanto - 01-08-2009 16:55

wah, aku entuk melu ngobrol nnag kene yo.....???

Piye kabare konco2 Suroboyo....?
Piye kabare bro Fawwas, bro Ichan, bro Budi....?


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 02-08-2009 06:47

Alhamdulillah om vinz, kabar kulo apik, piye kabare axn bandung


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 02-08-2009 12:28

vincen jek turu, sing ono tupik iki..Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 02-08-2009 19:34

wah ternyata prei ora postng 2 hari, restore database server AvanzaXenia.net sing suwe banget . . . Sad


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 02-08-2009 20:30

la... sing restore sopo tho mas...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 02-08-2009 20:39

yo servere tho . . . mosok member . . .


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 03-08-2009 07:41

oooooooo,ngono tho ceritane
gpp,sing penting wes waras maneh
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 03-08-2009 07:49

Oh DC nya wis waras ngono yoh ? hihihihihihi . . .


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 03-08-2009 07:57

alhamdulillah om
halah,opo tho iki095

piye kabare om095


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 03-08-2009 07:59

hehehehehe . . .

kabare apik2 wae . . . pilek lagi melanda sekitar nih . . .


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 03-08-2009 09:46

Gado2Enak Menulis:
hehehehehe . . .

kabare apik2 wae . . . pilek lagi melanda sekitar nih . . .


om herry, yuk sepedaan Smile
tak jak nang trek sederhana cuman 10 Km, tapi di jamin maknyoss.... 10 km serasa 20 km

dadi lek menyang suroboyo collosus e digowo


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 03-08-2009 10:40

wong pinter ngumbi reject wind, ne wong gendeng ngumbi.....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 03-08-2009 11:00

doni candra Menulis:
oooooooo,ngono tho ceritane
gpp,sing penting wes waras maneh
Topdeh


la sing ora waras iku sopo Don......Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - Vincentius Haryanto - 05-08-2009 17:33

Kulo nuwun....

opo kabare RR suroboyo....?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-08-2009 20:21

wah ... ono mas vincent Smile ...
monggo mas .. anggep omahe dewe yo Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - Awangga Gesang Wijaya - 06-08-2009 11:47

weladalah wes tekan kene postingane... ra tau nyimak kih...
lagi dodolan


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-08-2009 12:56

kabar apik paklik Vince
arek-arek mBandung piye kabare095


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 06-08-2009 12:57

Fawwas Kautsar Menulis:

doni candra Menulis:
oooooooo,ngono tho ceritane
gpp,sing penting wes waras maneh
Topdeh


la sing ora waras iku sopo Don......Toungue


yo sing keroso ae om
HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 23-08-2009 22:51

awak dhewe sing sui waras'e ngalah ambe sing durung waras ah...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-01-2010 15:37

iki koq ora pernah diisi maneh to, sak"ke nak kleleran........


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-01-2010 16:22

yo wis .. sundul maneh yo ... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 05-01-2010 16:39

piye kabare kabeh konco2Yagak... wes podho waras durung...?Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-01-2010 17:29

durung mbah, la jenengan wis semeleh po durung.....


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 07-01-2010 14:43

lek awan2 ngene iki supoyo ra ngantuk enake lapo yo.....?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 07-01-2010 14:44

playon nang embong mas ... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-01-2010 15:28

nak playon tok ora ono hasile, nyambi garong mas tolo...dadi entuk kringet + entuk duwit......wakakkakaak


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 07-01-2010 15:36

Fawwas Kautsar Menulis:
nak playon tok ora ono hasile, nyambi garong mas tolo...dadi entuk kringet + entuk duwit......wakakkakaak


kuwi nek sukses .. nek ora .. yo enthuk gepuk + bogem tenan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-01-2010 15:58

lah..minimal iso mangan gratis karo entuk kamar....qiqiqiqiqii


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 07-01-2010 17:21

Fawwas Kautsar Menulis:
lah..minimal iso mangan gratis karo entuk kamar....qiqiqiqiqii


entuk kamar tapi wong wakeh.... iso2 turu ngadek
soale medaeng wes kakean wong....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 07-01-2010 17:36

sonic21 Menulis:
entuk kamar tapi wong wakeh.... iso2 turu ngadek
soale medaeng wes kakean wong....


kan iso di bonga-bonga....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - b483 3CA - 08-01-2010 05:13

wilujeung enjang...dupi ngapunten...melu ngaso 'sik

***hihihi...mohon ma'af, jika ada kesalahan dalam penulisan ejaan


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 08-01-2010 07:25

sugeng sisan ... arep futsal sik kih .. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 08-01-2010 07:32

kaliyan sinten mawon putsalipun paklik095
pengennnnnnnnnnn
dos pundi mbok bilih benjang tanggal 17 main putsal095

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 08-01-2010 08:04

Nek mboten klintu sing posting nang nduwuku iki opo bener saiki ulang tahun yo...095


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 08-01-2010 09:04

betulllllllllllllllllll.....Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 08-01-2010 09:05

tolojagoan Menulis:
sugeng sisan ... arep futsal sik kih .. Haha


lah..jenengan saget futsal to mas, nopo malah mboten kawur.....Luvorlust


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 08-01-2010 09:39

asli iku nguuuuenyekkk sampean om..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 08-01-2010 10:57

fikhen27 Menulis:
asli iku nguuuuenyekkk sampean om..Haha


huzzzzzz.......

aku ora ngenyek koq pak de tuvik, tapi kuatir wae nang kawur kanginan kan mesakke anak bojone......Toungue

mulakno kon mangan sedino peng 5, gak usah mikir sing abot-abot, nak perlu kon rabi maneh ben awak'ke tambah lemu......Whistling





**nunggu konpirmasi soko mas tolo....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 08-01-2010 11:18

vik..mumpung wonge ge lungo ning suroboyo.....ga iso ol ning dalan......wakakakakakk


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 08-01-2010 12:46

fikhen27 Menulis:
Nek mboten klintu sing posting nang nduwuku iki opo bener saiki ulang tahun yo...095


budi wicaksono Menulis:
betulllllllllllllllllll.....Topdeh


HahaHahaHaha

leres sanget mas,sanes gosip

Tongue1Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 08-01-2010 12:52

donce....ngaturke slamet ultah yo, mugo-mugo kewarasan, dowo umure lan gampil golek pangan...







** ngapunten nak boso jowone bubrah.......xixixixi


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 08-01-2010 12:59

matur suwun sanget om Pawwas

**sami-sami,kulo nggih ancur basi jawi nipun


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 08-01-2010 13:30

ngaturaken sugeng ulang tahun datheng sederek donce, mugi2 diparingi slamet lan sabar...
amin


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 08-01-2010 15:42

Ulang tahun niku boso jawi opo tho...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 08-01-2010 16:32

ulang = balen
tahun yo tahun ...

balen tahun ...095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 08-01-2010 17:38

sugeng sonten......

** clingak-clinguk.....sepi men to rek-rek.....

matur nuwun....

**kaboor ae lah..


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 08-01-2010 18:16

wis mulih kabeh...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 08-01-2010 22:03

sepi maneh .. turu ahhhh ....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 09-01-2010 12:02

wis ditinggal sewengi isih sepi........

tinggal dolan ae lah...


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 13-01-2010 04:57

fikhen27 Menulis:
Ulang tahun niku boso jawi opo tho...


ulang tahun= tanggap warso *nek ra salah lho yo...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 13-01-2010 07:47

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:
Ulang tahun niku boso jawi opo tho...


ulang tahun= tanggap warso *nek ra salah lho yo...


wah ... gek tas ngerti nek boso jowo ne kuwi ... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 13-01-2010 08:18

tolojagoan Menulis:

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:
Ulang tahun niku boso jawi opo tho...


ulang tahun= tanggap warso *nek ra salah lho yo...


wah ... gek tas ngerti nek boso jowo ne kuwi ... Yagak


kawit biyen ketoke ngono kok le ngajari mbah ku...YagakHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 13-01-2010 08:50

Haha ... ya maklum ae .. lha wong boso jowo biyen oleh nilai mung nem ....kuwi wae nempil Haha


RE: ngobrol coro JOWO - harjo - 13-01-2010 14:36

nderek langkung kagem sedoyo


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 14-01-2010 08:43

Monggo di persani mas... sing sekirane di senengi ndang di jejeli tulisan, halah ngomong opo tho iki..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-01-2010 09:15

sugeng enjang mas.....

wis do males nulis ning kene to...??


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 14-01-2010 09:46

ho oh .. nulis nang nggon liyane wedi nek OOT Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-01-2010 09:54

iyo i..aq dewe juga susah, arep nulis ning liyane ora iso, soale isone cuma OOT tok....hiiikss


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 15-01-2010 16:48

fikhen27 Menulis:
Monggo di persani mas... sing sekirane di senengi ndang di jejeli tulisan, halah ngomong opo tho iki..Wallbash


dijejeli tulisan kwi maksudte opo yo mas?095


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 15-01-2010 18:58

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:
Monggo di persani mas... sing sekirane di senengi ndang di jejeli tulisan, halah ngomong opo tho iki..Wallbash


dijejeli tulisan kwi maksudte opo yo mas?095


lha ... kuwi akibate nek ra doyan OOT .. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 15-01-2010 23:33

tolojagoan Menulis:

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:
Monggo di persani mas... sing sekirane di senengi ndang di jejeli tulisan, halah ngomong opo tho iki..Wallbash


dijejeli tulisan kwi maksudte opo yo mas?095


lha ... kuwi akibate nek ra doyan OOT .. Yagak


hahaha...podho po ra karo nguntal wong yo mas heheheh....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 15-01-2010 23:36

jovitaalvi Menulis:
hahaha...podho po ra karo nguntal wong yo mas heheheh....Haha

ho oh .. lha asline njengengan ngendi tho mbak ..?
nek mirsani soko profile .. asline salatiga ... salatiga = salah telu ... oleh pitu yach Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 15-01-2010 23:39

tolojagoan Menulis:

jovitaalvi Menulis:
hahaha...podho po ra karo nguntal wong yo mas heheheh....Haha

ho oh .. lha asline njengengan ngendi tho mbak ..?


asli sala3 mas....
btw aku cewek mas...WhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 15-01-2010 23:41

kan sampun tak edit tho kuwi.. cobi di pirsani maneh ..
.. sala3 = salah telu ... nilai ne pitu ..
sakne tenan .. ra tau oleh satus Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 15-01-2010 23:49

tolojagoan Menulis:
kan sampun tak edit tho kuwi.. cobi di pirsani maneh ..
.. sala3 = salah telu ... nilai ne pitu ..
sakne tenan .. ra tau oleh satus Yagak


nggih mas...sampun kok....
halaaah....ncen mesakno tenan kok....
wes bejo mas entuk 7 sing penting lulus Yagak
timbang mung nempil hahahah....entuk e mung nem Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 15-01-2010 23:51

lha rung mesti ... pitu kuwi kan iso mung .. pitu - lungan tho Yagak
kok yah mene sik melek tho mbak .. ?


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 15-01-2010 23:59

tolojagoan Menulis:
lha rung mesti ... pitu kuwi kan iso mung .. pitu - lungan tho Yagak
kok yah mene sik melek tho mbak .. ?


Hahahaha...iyo yo mas....asale seko nem pil entuk pitu lunganTopdehTopdeh
ho o kie mas biasa ngalong...haha....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 16-01-2010 01:30

ngancani satpam perumahan pho piye kih mbak ? ... lha kan aneh wae .. cah wadon yah mene isih ngenet .. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 16-01-2010 04:05

tolojagoan Menulis:
ngancani satpam perumahan pho piye kih mbak ? ... lha kan aneh wae .. cah wadon yah mene isih ngenet .. Yagak


HahaHahalah wong aku kan satpame toh mas....piye tow....HahaHaha
obate entek mas dadi ngalonge kumat HikhikHikhik
mosok aneh mas095
bosen chathing ym an golek2 lalapan liyo to yaw...YagakYagak


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 16-01-2010 08:34

wis pirang dino iki udah terus yen esuk-esuk.
tambah adem tenan . . .


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 16-01-2010 09:27

nang kene malah biasane nek udan pas sore om,mulih jam kantor

Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 16-01-2010 14:39

jovitaalvi Menulis:

tolojagoan Menulis:
ngancani satpam perumahan pho piye kih mbak ? ... lha kan aneh wae .. cah wadon yah mene isih ngenet .. Yagak


Hahalah wong aku kan satpame toh mas....piye tow....Haha
obate entek mas dadi ngalonge kumat HikhikHikhik
mosok aneh mas095
bosen chathing ym an golek2 lalapan liyo to yaw...Yagak


suwi-suwi bocah loro iki mengko lak pacaran.......Whistling

tak dongak'ke mugo-mugo jodo.....Luvorlust

** chat soko jam 16:48 sampai jam 4 esok....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - chris.ho - 16-01-2010 15:17

Yo wis lah Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 16-01-2010 15:42

Fawwas Kautsar Menulis:
suwi-suwi bocah loro iki mengko lak pacaran.......Whistling

tak dongak'ke mugo-mugo jodo.....Luvorlust

** chat soko jam 16:48 sampai jam 4 esok....Tuh


Haha Haha ..... moso sih 095 .. rak ndelok jam kih .....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 16-01-2010 23:20

ngelap si dagre sik .. sakne tenan bar kudanan ...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-01-2010 00:12

jovitaalvi Menulis:
hahaha...podho po ra karo nguntal wong yo mas heheheh....

nek sing rodok alus setitik kuwi jenenge njeglaagk mbak...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 17-01-2010 00:15

luwih manteb nek "ngganjel congor" mas tauvik Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 17-01-2010 00:27

sek.. sek.. aku kudu ngguyu..HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 07:19

fikhen27 Menulis:

jovitaalvi Menulis:
hahaha...podho po ra karo nguntal wong yo mas heheheh....

nek sing rodok alus setitik kuwi jenenge njeglaagk mbak...HahaHaha


HahaHahaasli mas...tambah ngekek kie....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 07:21

Fawwas Kautsar Menulis:

jovitaalvi Menulis:

tolojagoan Menulis:
ngancani satpam perumahan pho piye kih mbak ? ... lha kan aneh wae .. cah wadon yah mene isih ngenet .. Yagak


Hahalah wong aku kan satpame toh mas....piye tow....Haha
obate entek mas dadi ngalonge kumat HikhikHikhik
mosok aneh mas095
bosen chathing ym an golek2 lalapan liyo to yaw...Yagak


suwi-suwi bocah loro iki mengko lak pacaran.......Whistling

tak dongak'ke mugo-mugo jodo.....Luvorlust

** chat soko jam 16:48 sampai jam 4 esok....Tuh


opo iyo tow mas???


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 07:33

sugeng enjang ......


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 07:36

kariban yow mas???


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 07:39

ora sih .. lagi sempet nyumet laptop wae kok Winking


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 09:34

tolojagoan Menulis:
ora sih .. lagi sempet nyumet laptop wae kok Winking


om..jenengan wis entuk no hp, facebook, ym, email ++ mbak jovitaalvi po durung, nak wis aku jaluk yo.....mengko nak pas dolan ning boyolali tak mampir...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 09:39

Fawwas Kautsar Menulis:

tolojagoan Menulis:
ora sih .. lagi sempet nyumet laptop wae kok Winking


om..jenengan wis entuk no hp, facebook, ym, email ++ mbak jovitaalvi po durung, nak wis aku jaluk yo.....mengko nak pas dolan ning boyolali tak mampir...Whistling


lha kok neng aku .. njaluk dewe tho yo ...:p

mbak jovita .. kuwi mas fawwas takon no hp ne lho Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 09:41

Fawwas Kautsar Menulis:

tolojagoan Menulis:
ora sih .. lagi sempet nyumet laptop wae kok Winking


om..jenengan wis entuk no hp, facebook, ym, email ++ mbak jovitaalvi po durung, nak wis aku jaluk yo.....mengko nak pas dolan ning boyolali tak mampir...Whistling


kok gak tekok dewe tow mas...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 09:45

faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 18-01-2010 09:46

tolojagoan Menulis:
ora sih .. lagi sempet nyumet laptop wae kok Winking


wes mbledos durung leptope bar disumet Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 09:52

tolojagoan Menulis:
faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha

Asline wong iki yo pingin ngerti kok mbak tapi arep ngomong yo rodok isin Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 10:01

fikhen27 Menulis:

tolojagoan Menulis:
faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha

Asline wong iki yo pingin ngerti kok mbak tapi arep ngomong yo rodok isin Whistling


termasuk njenengan yo mas HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 10:03

Haha Haha ..... jaim kabeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 10:37

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:

tolojagoan Menulis:
faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha

Asline wong iki yo pingin ngerti kok mbak tapi arep ngomong yo rodok isin Whistling


termasuk njenengan yo mas HahaHaha

ojo buka wadi ngono tho..Cintrong


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 10:41

aku wis add FB ne lho Faw ...... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 10:54

fikhen27 Menulis:

jovitaalvi Menulis:

fikhen27 Menulis:

tolojagoan Menulis:
faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha

Asline wong iki yo pingin ngerti kok mbak tapi arep ngomong yo rodok isin Whistling


termasuk njenengan yo mas HahaHaha

ojo buka wadi ngono tho..Cintrong


aku wes update kok mas ning trit lain2 sing list fb heheheh....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 10:55

YM'e sing durung yach Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 11:28

tolojagoan Menulis:
YM'e sing durung yach Yagak


iki mas YM iku : tauvikht, sambil nglirik jovita...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 11:55

fikhen27 Menulis:

tolojagoan Menulis:
faw ... kuwi lho .. di kon teko dewe Haha

Asline wong iki yo pingin ngerti kok mbak tapi arep ngomong yo rodok isin Whistling

La aq lak wis tekok to, tapi tekok karo mas tolo soale aq durung kenal karo bak jovitaalvi...
Mbak jovitaalvi, nomor
hapene jenengan pinten....?? Halah......hehehehehe


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 12:16

kuwi sopo to?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 12:18

opo iki yo fbne?

Jovita Endrie Alexander


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 12:18

aeres Menulis:
opo iki yo fbne?

Jovita Endrie Alexander


yup .. Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 18-01-2010 12:27

iki ngomongi sopo toh yo 095


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 12:30

budi wicaksono Menulis:
iki ngomongi sopo toh yo 095

WhistlingWhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 18-01-2010 12:33

tolojagoan Menulis:

budi wicaksono Menulis:
iki ngomongi sopo toh yo 095

WhistlingWhistlingWhistlingWhistling

WhistlingWhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 13:24

budi wicaksono Menulis:

tolojagoan Menulis:

budi wicaksono Menulis:
iki ngomongi sopo toh yo 095

WhistlingWhistlingWhistling

WhistlingWhistlingWhistling

Tongue1Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 13:26

aku dadi melok2 ora nyambung blas..Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 13:32

wis do kentir kabeh...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 13:49

Facebook

Jovita Endrie Alexander confirmed you as a friend on Facebook...
1:32 AM 14KB

KissesKissesKisses


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 13:51

Ora iso buka FB nang kantor...WallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 13:59

wah nyesel kowe.. fotone ayu2 lho...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 14:02

malah ono sing udo.. ra nganggo klambi babar blas... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 14:11

Paling2 gambar kucing sing gak nganggo klambi..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 14:25

gambar uwong.. tenan kok.. cubo delokno ki... http://www.facebook.com/jovitaalvi?v=photos&ref=mf


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 14:27

podo wae .. lha wong pesbuk'e di blok karo kantor ...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 18-01-2010 14:32

wis di omongi ora iso buka FB kok tetep ngeyel, dadine nek di klik cuman ngene iki..Wallbash

ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://www.facebook.com/jovitaalvi?

The following error was encountered:

* Access Denied.

Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 14:35

di blok karo proxy ne kuwi ... goleki admin jaringan neng kantor ,, kon mbuka ..
gawakne panganan .. nek tetep ora gelem mbuka .. baru gawakne clurit Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 15:41

ngomongke sopo tow kie mas????095095
kok ono alamat facebook e nggonku barang tow????YagakWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 15:44

ora mbak .. tonggo sebelah kuwi ono sing oleh arisan kok Whistling







faww ... iki lho wonge teko .....Haha

kabuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr .........................wusssshhhhhhhhhhhh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 16:05

aeres Menulis:
gambar uwong.. tenan kok.. cubo delokno ki... http://www.facebook.com/jovitaalvi?v=photos&ref=mf


iki ponakane artalita yo.....095

ehhh..ono mbak jovita, dadi isin....Wink


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 16:09

tolojagoan Menulis:
ora mbak .. tonggo sebelah kuwi ono sing oleh arisan kok Whistling







faww ... iki lho wonge teko .....Haha

kabuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr .........................wusssshhhhhhhhhhhh


halaaah....jebule melok arisan barang ow mas????oleh e opo? piro?.....HahaHaha

walaaah kok malah kabuuur.....Hikhik
btw tengkiu ya mas2 sing wes nge add fb kuw....

TopdehTopdehsalam kenal wae lah...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 16:19

fawwas kuwi sing oleh arisan ... narik arisan'e lumayan gede ... makane arep tuku pajero sport Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 16:21

tolojagoan Menulis:
fawwas kuwi sing oleh arisan ... narik arisan'e lumayan gede ... makane arep tuku pajero sport Yagak


halah...nak gonmu alesan ora payu.....Toungue

aku arep ganti grand vitara wae, pajero kabotan.....Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 16:26

Fawwas Kautsar Menulis:

aeres Menulis:
gambar uwong.. tenan kok.. cubo delokno ki... http://www.facebook.com/jovitaalvi?v=photos&ref=mf


iki ponakane artalita yo.....095
095
ehhh..ono mbak jovita, dadi isin....Wink


sopo mas sing ponakane artalita???095


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 16:28

Fawwas Kautsar Menulis:
iki ponakane artalita yo.....095

ehhh..ono mbak jovita, dadi isin....Wink


gek kapan tuku isin ? ....095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 16:31

la sampeyan puniko lo mbak....

soale anu niko.....

ahhh......

niku lo mbak.....

mboten sekeco nak bade ngomong....

**uyek-uyek rambut sik....karo pipine abang....



mbak jovita ayu.........hihihi


ngapunten niko lo mbak.......


** ngumpet ning kathok'e mas tolo, kaget weruh bazooka langsung minggat.......blaaazzzzz

eiitts...ngapunten mas tolo, ikune melu siji....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 16:33

Haha Haha .... koyo moco cerpen ... Toungue

lha kuwi bazoka ra ori .. sing asli disimpen neng omah .. nek rusak kan eman ... ngono2 kuwi aset nasional jee .. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 16:46

HahaHahaHaha
muleess tenan weteng ku mas....
kudu ngguyu hawane.....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 16:50

yen wis iso ngguyu ngono soyo bahaya... fawwas siap2....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 16:50

lha fawwas kuwi manajer'e grup lawak SRIMULES kok mbak Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 16:55

halah......ngumpet-ngumpet, ono aeres...maha guru oot wis metu..







** mbak jovita, izin tak ngumpet ning burine mbak jovita yo...Winking


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 17:07

Fawwas Kautsar Menulis:
halah......ngumpet-ngumpet, ono aeres...maha guru oot wis metu..







** mbak jovita, izin tak ngumpet ning burine mbak jovita yo...Winking

oleh mas....7ne aku gak gaerok qiqiqiqi....


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 18-01-2010 17:09

aeres Menulis:
yen wis iso ngguyu ngono soyo bahaya... fawwas siap2....


siap2 obat mules yo mas...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 17:13

jovitaalvi Menulis:
oleh mas....7ne aku gak gaerok qiqiqiqi....


mboten nopo-nopo mbak.....mboten sah ngagem rok utowo clono, sarungan wae.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 17:28

Fawwas Kautsar Menulis:

jovitaalvi Menulis:
oleh mas....7ne aku gak gaerok qiqiqiqi....


mboten nopo-nopo mbak.....mboten sah ngagem rok utowo clono, sarungan wae.....Whistling


nganggo celono jeans tibake yo faw .. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 17:32

tolojagoan Menulis:
nganggo celono jeans tibake yo faw .. Haha


mas tolo, nak jenengan mboten kesinggung, jenengan enten gawean penting ning pedalaman papua, mengko nak kulo sampun rampung kalian mbak jovita jenengan saget mantuk maleh wonten mriki.....Whistling

**ngusir dokarr.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 17:39

yo wis ... tak budal sik yo .. sampeyan sido pesen koteka tho ... ukuran opo ... S/M/L ?
opo sing model cut bray wae yo .. lebih pantes koyoke nek nggo sampeyan 095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 17:50

fawwas kuwi pancen senengane urusan mburi.. maklum member TL... Tongue_out
yen ngono aku sing ngarep yo... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 17:55

** nak moco nganggo logat dalang yo :


wanine kroyokan.....

ayoo.......sopo sing wedi main treesome......tak ladeni....

tro..tok..tok..tok..tok...tok

eeeeeeee......
bumi gonjang ganjing langit kelap-kelap..semebyar lintange..........eeeeeee ladalah....

ayoo sopo disik, aeres opo mas tolo.......

tro..tok..tok..tok..tok...tok..


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 18:03

wis diundi wae... yen ra sing waras ngalah... Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 18:05

halah...sing ning kene iki, kan do ora waras kabeh.......hihihi

jenenge wae..kerajaan bloon......wakakakakakakk


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 18-01-2010 18:08

artinya...095095


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 18:15

artinya.... Ferrrrr.. gw kirim imel padamu... balas dunks.... tadi ku ym juga nda dibalesHikhik


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 18:15

si ferry sombong..!!!

hape dah ganti, sms nomor mu donk ferr....??


RE: ngobrol coro JOWO - BK 1353 HY - 18-01-2010 18:17

YM ferry3555@ymail.com

mobile : 0813 754 80551


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 18:17

ooiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... boso jowo oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... payah tenan iki Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 18-01-2010 18:18

tolojagoan Menulis:
ooiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... boso jowo oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... payah tenan iki Haha

mas tolo, iku nomore BK..langsung kontak ae yo....


wooii.......balik maning ning boso jowo....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 18:26

wah saiki bk lagi ngirim sing asyik2... edan tenan,... hihihihi/....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 18:48

aeres Menulis:
wah saiki bk lagi ngirim sing asyik2... edan tenan,... hihihihi/....


paling-paling gur key ne window Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 18-01-2010 18:58

hihihihi.. jo kondo kondo to.. iki wae rung dadi kok... jamune rung manjur


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-01-2010 20:42

BK rak manjur nek ngono .. njaluk jamu liyane wae mas aeres Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 07:06

aeres Menulis:
hihihihi.. jo kondo kondo to.. iki wae rung dadi kok... jamune rung manjur


jamu opo tow mas 095095
ja muni2 yake mas...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-01-2010 08:06

Sugeng enjing jeng jovita..Kisses


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 09:09

fikhen27 Menulis:
Sugeng enjing jeng jovita..Kisses


enjing mas fikhenTopdeh


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 19-01-2010 09:34

sugeng riyadi... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 09:59

fikhen27 Menulis:
Sugeng enjing jeng jovita..Kisses

halah..tuvik wis mulai yo, nlikung-nlikung ora izin sik karo momod...Marah




**sisirin, rapiin rambut dulu, narik krah klambi........

ehem..ehem....sugeng riyadi mbak jovita........Kisses


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:04

fawwas ganti jeneng dadi sugeng riyadi tho .... 095


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 19-01-2010 10:09

gayane fawwas ndandani krah klambi wong nganggo sarung thok ae kok Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:12

budi wicaksono Menulis:
gayane fawwas ndandani krah klambi wong nganggo sarung thok ae kok Whistling

makane mbenakno krah klambi .. lha wong gak celonoan ... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-01-2010 10:13

walah piye iki.... BK... ra iso tenan kuwi jamumu... ono ing nduwe jamu sing manjur ra? mbok njaluk...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:14

fawwas kuwi nduwe akeh ... jamu kuat isin .. jamu tolak collector ..


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 10:17

Mbak...Mbak jovita......tangi Mbak..ora penak karo tonggo iki...wis awan mbak....Haha


**mas bud, la koq ngerti to nak aku mung sarungan tok....095

**sakjane aku ora butuh tanggapan wong loro iku tapi yo piye maneh gandeng wis dadi sedulur....yo susah......Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:20

gandeng podo gendeng'e ? 095 .............................. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 19-01-2010 10:22

tolojagoan Menulis:
gandeng podo gendeng'e ? 095 .............................. Haha


HahaHahaHahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 10:26

budi wicaksono Menulis:

tolojagoan Menulis:
gandeng podo gendeng'e ? 095 .............................. Haha


HahaHahaHahaHahaHaha


la panjenengan niku podo ngakak wonten nopo to...095


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:27

faw ... aku tanggal 23 arep nang semarang kih .. mengko nek ketemu mbak jovita , kowe tak telpun yach Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 10:33

tolojagoan Menulis:
faw ... aku tanggal 23 arep nang semarang kih .. mengko nek ketemu mbak jovita , kowe tak telpun yach Whistling


OOooooOO...sak iki ngono yo, nak urusan wong wedok dewe-dewe......wedi nak kedisik'an po......Tongue_out



**Ati-ati lo mas Tolo, mengko nak ketemu karo mbak jovita ojo lali dalan balik ning Jombang yo..Toungue soale nak lali ban dagrey iso ilang kabeh......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:35

lha kan ono paribasan'e tho mas fawwas .. gresik suroboyo .. kalah dhisik ojo ngersulo Yagak

aku wis sedio ban + velg anyar sisan kok ...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 19-01-2010 10:37

Fawwas Kautsar Menulis:

budi wicaksono Menulis:

tolojagoan Menulis:
gandeng podo gendeng'e ? 095 .............................. Haha


HahaHahaHahaHahaHaha


la panjenengan niku podo ngakak wonten nopo to...095


mboten enten nopo2 kang, wayahe minum obat saiki Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 10:43

tolojagoan Menulis:
lha kan ono paribasan'e tho mas fawwas .. gresik suroboyo .. kalah dhisik ojo ngersulo Yagak

aku wis sedio ban + velg anyar sisan kok ...Haha


la nak pintu garasine digembok.....Whistling

aku alamate omahhe jengenan kan wis ono, mengko postingan arep tak print tak kirim lewat tiki......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:48

ngejak tawur nek ngene iki Wallbash ...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 10:50

tolojagoan Menulis:
ngejak tawur nek ngene iki Wallbash ...


halah..ora wani.....wedii to....payahhhh........Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:53

rpp ... sesuk tak pindah omah sik ... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Jemmy Christianto - 19-01-2010 10:55

tolojagoan Menulis:
ngejak tawur nek ngene iki Wallbash ...


nonton berita mau bengi...bonek ngamuk maneh yo ora iso mlebu stadion...tawuran karo Polisi....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:57

nek ora ngamuk .. kuwi dudu bonek mas Jem ... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-01-2010 10:57

tolojagoan Menulis:
faw ... aku tanggal 23 arep nang semarang kih .. mengko nek ketemu mbak jovita , kowe tak telpun yach Whistling

kulo nggih purun nek saget di bungkus mawon..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 10:58

beres mas tauvik .. fawwas rak doyan kok ... mengko tak bungkus'e .. sambel'e pedes opo ora ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 11:03

tolojagoan Menulis:
beres mas tauvik .. fawwas rak doyan kok ... mengko tak bungkus'e .. sambel'e pedes opo ora ?


halah....mengko tak parani dewe wae, pesen karo mas tolo mestine wis dicicipi sik...Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 11:13

Haha Haha ... nek nggo sampeyan ora wis mas faw .... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-01-2010 11:13

aku mbok dikek'i


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 19-01-2010 11:21

tolojagoan Menulis:
beres mas tauvik .. fawwas rak doyan kok ... mengko tak bungkus'e .. sambel'e pedes opo ora ?


sing pedes karet'e loro..


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-01-2010 11:21

lha... endi wonge sing arep di bungkus kok gak metu2..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 11:44

tolojagoan Menulis:
Haha Haha ... nek nggo sampeyan ora wis mas faw .... Yagak


yo wis nak ngono, nak ngincipi bagian ceker'e wae yo....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 19-01-2010 12:43

aeres Menulis:
aku mbok dikek'i


njaluk opo Lik095
sing seger,sing sedep opo sing............


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 15:18

doni candra Menulis:

aeres Menulis:
aku mbok dikek'i


njaluk opo Lik095
sing seger,sing sedep opo sing............


sing endi mas...HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 15:18

HahaHahaHahaHaha
wes jan...jan...kudu ngguyu terus mas...mas...


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 15:23

la iki sing dirasani metu, sugeng sonten mbak.......

tepangke kulo fawwas, rencangipun mas tolo....



** tangane karo narik-narik pojokan sarung.....


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 15:26

Fawwas Kautsar Menulis:
la iki sing dirasani metu, sugeng sonten mbak.......

tepangke kulo fawwas, rencangipun mas tolo....



** tangane karo narik-narik pojokan sarung.....


HahaHahaHaha

ngakak aja dah ngarti kaga gw


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-01-2010 15:27

kenalan gak popo tapi ojo gelem salaman mbak.. wedine engko sampean kenopo2 malah repot aku..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 15:29

iyo mba kudu hati2..aplg sm fawwas.

pernah liat kan tulisan d depan pager rumah " fawwas anjing galak " kwkwkwkk


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 15:35

mode wong jowo nesu : Marah

@ Ichan : sampean puniko nak ngenyek mboten sah kados ngoten, la kulo niki fawwas sanes awas........bentenaken ggihh...jenengan puniko mboten angsal kurang ajar kalian tiang sepuh....
mangke nak tiang sepuhe nesu trus dadi tiang telpon kan malah bingungi.....

inggih...Ichan mboten ngonten maleh nggih....Cool


**wong jowo iki aneh, nesu wae isih sopan....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 15:38

Fawwas Kautsar Menulis:
mode wong jowo nesu : Marah

@ Ichan : sampean puniko nak ngenyek mboten sah kados ngoten, la kulo niki fawwas sanes awas........bentenaken ggihh...jenengan puniko mboten angsal kurang ajar kalian tiang sepuh....
mangke nak tiang sepuhe nesu trus dadi tiang telpon kan malah bingungi.....

inggih...Ichan mboten ngonten maleh nggih....Cool


**wong jowo iki aneh, nesu wae isih sopan....Haha


HahaHaha

pake tiang telepon sgala d bw2


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 15:41

ichan Menulis:
HahaHaha

pake tiang telepon sgala d bw2


halah..elo ngerti juga kagak Chan.....Haha

** iki postingan boso jowo opo dudu yo..


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 15:46

Fawwas Kautsar Menulis:

ichan Menulis:
HahaHaha

pake tiang telepon sgala d bw2


halah..elo ngerti juga kagak Chan.....Haha

** iki postingan boso jowo opo dudu yo..


ngarti gw...muka lu kan ky tiang listrik HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 15:51

ichan Menulis:
ngarti gw...muka lu kan ky tiang listrik HahaHaha


kalo di pewayangan, model elo itu kayak betoro kolo...

wajahnya tampan, kulit bersih, santun, berwibawa....tapi alat kelaminnya ada tiga.....wakakakkakaakakak Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 19-01-2010 15:57

asli saiki aku ngguyu buanter sampek sak ruanganku bingung kabeh....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 16:07

Fawwas Kautsar Menulis:

ichan Menulis:
ngarti gw...muka lu kan ky tiang listrik HahaHaha


kalo di pewayangan, model elo itu kayak betoro kolo...

wajahnya tampan, kulit bersih, santun, berwibawa....tapi alat kelaminnya ada tiga.....wakakakkakaakakak Haha


HahaHahaHaha

muanteb rek...bs atas bwh kiri kanan Haha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 16:14

Fawwas Kautsar Menulis:
la iki sing dirasani metu, sugeng sonten mbak.......

tepangke kulo fawwas, rencangipun mas tolo....



** tangane karo narik-narik pojokan sarung.....


loh mas kawit mau kie ngrasani aku toh????Yes
pantes wae klambiku ok dadi pinkHahaHaha



asliii tenan aku ngekek gendero ...moco postingan2 ne....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 16:24

Haha Haha ..... mbayangke rupane fawwas garuk2 sarung ....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 19-01-2010 16:25

HahaHahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 19-01-2010 16:28

tolojagoan Menulis:
Haha Haha ..... mbayangke rupane fawwas garuk2 sarung ....Haha


HahaHahaHaha

ktawa jungkir balik ahh...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 16:29

tolojagoan Menulis:
Haha Haha ..... mbayangke rupane fawwas garuk2 sarung ....Haha


ora mas..iki gek mesam-mesem, cengar cengir karo bayangke rupane mbak jovita sing ayu ngabyar-ngabyar koyo langit ketutup lintang.........Whistling


**sekretarisku malah mikir aq edan koq..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-01-2010 16:29

wah .. lha dingaren jam ngene kok wis online mbak .. biasane kan dalu tho ... ganti shift pho piye kih ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-01-2010 16:32

tolojagoan Menulis:
wah .. lha dingaren jam ngene kok wis online mbak .. biasane kan dalu tho ... ganti shift pho piye kih ?


minggir minggir.....Marah

mbak jovita monggo pinarak........( ojo diplesetke yo..)


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-01-2010 17:41

ichan Menulis:

Fawwas Kautsar Menulis:

ichan Menulis:
ngarti gw...muka lu kan ky tiang listrik HahaHaha


kalo di pewayangan, model elo itu kayak betoro kolo...

wajahnya tampan, kulit bersih, santun, berwibawa....tapi alat kelaminnya ada tiga.....wakakakkakaakakak Haha


HahaHahaHaha

muanteb rek...bs atas bwh kiri kanan Haha


muanteb opone... wujute bedo kabeh.... Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 19-01-2010 17:50

aku mung iso.......

HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 20-01-2010 10:32

ojo lali mengko sore nang WAPO cedak UNAIR yo ... Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-01-2010 10:39

tolojagoan Menulis:
ojo lali mengko sore nang WAPO cedak UNAIR yo ... Topdeh

iki wong dolan ae, kapan nyambut gawene.....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 20-01-2010 10:56

lho ... iki ngono yo kerjo kok mas faw ... kan kerjone mung dolan thok Haha


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 20-01-2010 11:11

tolojagoan Menulis:
ojo lali mengko sore nang WAPO cedak UNAIR yo ... Topdeh


lek nang WAPO gak usah nggowo rokok, mengko ono arek wedok2 rok cekak sing nawari rokok sak nyumet'eTopdeh


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-01-2010 11:22

Tenan pora mas kuwi.. engko kadung di belan belani teko ora enek ..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 20-01-2010 11:26

fikhen27 Menulis:
Tenan pora mas kuwi.. engko kadung di belan belani teko ora enek ..Haha


tenang wae .. nek ora ono .. mengko mas sonic sing nyumetno .. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-01-2010 11:33

tolojagoan Menulis:
tenang wae .. nek ora ono .. mengko mas sonic sing nyumetno .. Yagak


biasane ono iku, udut'te merk lisong campur klembak menyan.....Whistling
corone nyumet gowo obor, karo sajen bakaran pete jengkol.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 20-01-2010 11:38

kuwi nggo ngundang demit ..
lha iki sing teko anggota demit kabeh kok Haha


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 20-01-2010 11:50

tolojagoan Menulis:

fikhen27 Menulis:
Tenan pora mas kuwi.. engko kadung di belan belani teko ora enek ..Haha


tenang wae .. nek ora ono .. mengko mas sonic sing nyumetno .. Yagak


nyumet thok gampang... sing penting iso nempil rokok'eTongue1


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 20-01-2010 15:18

sonic21 Menulis:

tolojagoan Menulis:

fikhen27 Menulis:
Tenan pora mas kuwi.. engko kadung di belan belani teko ora enek ..Haha


tenang wae .. nek ora ono .. mengko mas sonic sing nyumetno .. Yagak


nyumet thok gampang... sing penting iso nempil rokok'eTongue1


nek rokok'e nempil, berarti modal'e paru2 tok la'an? hihihihhihi Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-01-2010 15:25

Nek iso malah sing dodol di tempil pisan..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 20-01-2010 18:03

sepi men rek-rek......


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 20-01-2010 18:35

hooh cah'e nangdi yo?


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-01-2010 18:44

sing mbok golek'i sopo tho om...


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 20-01-2010 18:54

cha'e = jahe....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 20-01-2010 20:57

nek golek jahe yo nang warung ae tho....


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 20-01-2010 22:36

iyo lebih lengkap STMC (susu,telor,madu dan cak'e) bener nga? hihihihiii


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-01-2010 18:02

sepi neh kih ..


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 22-01-2010 18:23

hoo ki.. wis podo mulih po yo??


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-01-2010 19:39

penyakit akhir minggu yo ngene iki .. podo jarang sing online .. dolan kabeh yak'e ..


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 23-01-2010 09:34

ora.... nek akhir minggu kuabeh podo ngitung belonjoan selama seminggu...hihihihihhihiii


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 23-01-2010 11:53

podo sinau boso jowo kabeh...arep digawe UNAS


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 23-01-2010 11:55

UNAS boso jowo095
onok ta095

malah ga lulus kabeh,jarang arek saiki nggawe boso jowo


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 23-01-2010 13:28

kalo UNAS boso jowo pasti aku nga lulus ws....


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 25-01-2010 22:14

*clingak clinguk* 095095
kok sepi yo?WhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 26-01-2010 08:01

jovitaalvi Menulis:
*clingak clinguk* 095095
kok sepi yo?WhistlingWhistling


keno obrakan pemkot .. bakul'e mlayu kabeh ...

btw .. bar soko semarang kih .. lewat salatelu udan terus ....


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 26-01-2010 10:43

tolojagoan Menulis:

jovitaalvi Menulis:
*clingak clinguk* 095095
kok sepi yo?WhistlingWhistling


keno obrakan pemkot .. bakul'e mlayu kabeh ...

btw .. bar soko semarang kih .. lewat salatelu udan terus ....


lewat salatelu ra mampir nang omahe mbayu jovi....?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 26-01-2010 10:45

piye mampir .. lha omahe wae rak weruh kok Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - yudha robi hamsah - 26-01-2010 17:09

boso jowo....boso jowoo...boso jowo........weeee aku yo iso


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 27-01-2010 08:13

salatelu berarti ora entu 10 la'an paling pitu.....


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 27-01-2010 08:59

sonic21 Menulis:

tolojagoan Menulis:

jovitaalvi Menulis:
*clingak clinguk* 095095
kok sepi yo?WhistlingWhistling


keno obrakan pemkot .. bakul'e mlayu kabeh ...

btw .. bar soko semarang kih .. lewat salatelu udan terus ....


lewat salatelu ra mampir nang omahe mbayu jovi....?


pantes ae sepi...gak bayar karo keamanane doan yow...Tongue1

laaah mas tolo gak ngabari nek meh ng semarang....
lewat sala3 lak mesti tak gelarke karpet abang kanggo lesehan...Haha

mas sonic:mung liwat mas mas dadine gak mampir..hihihi


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 27-01-2010 09:03

iyo kih mbak ... gur liwat thok rak sempat mampir ...
suk nek dolan semarang maneh tak kabari wis ... ojo lali suguhan'e yo Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 27-01-2010 09:06

tolojagoan Menulis:
iyo kih mbak ... gur liwat thok rak sempat mampir ...
suk nek dolan semarang maneh tak kabari wis ... ojo lali suguhan'e yo Yagak


tenang ae mas tak cepak'i sajenne komplit wes...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 27-01-2010 09:13

byuh .... sajen ... manteb ... Topdeh

pancen ra kabeh wong iso ndelok aku kok mbak Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 27-01-2010 09:43

arep di sajeni opo to?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 27-01-2010 09:48

sayur asem + ayam bakar mas aeres ... gelem pho ? Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 27-01-2010 11:38

iyo...iyo...gelem....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 27-01-2010 11:41

@jeng jovitaalvi, matur nuwun wis di terimo kekancan nang FB..Kisses


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 27-01-2010 12:32

fikhen27 Menulis:
@jeng jovitaalvi, matur nuwun wis di terimo kekancan nang FB..Kisses


Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 28-01-2010 05:43

fikhen27 Menulis:
@jeng jovitaalvi, matur nuwun wis di terimo kekancan nang FB..Kisses


sami2 mas...TopdehTopdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 28-01-2010 09:26

mlipir lewat kene disik ahhh.......


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 28-01-2010 17:06

pabrik bolong kabeh kene angin pentil melintir.....


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 29-01-2010 07:13

Fawwas Kautsar Menulis:
mlipir lewat kene disik ahhh.......


kok ndadak mlipir....keplintir loh mas...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - AMBU - 29-01-2010 07:41

yahhh...gw kagak ngarti deh bahasa disini...kabur ahhhh...


RE: ngobrol coro JOWO - imot 105 - 29-01-2010 15:12

jaluk tulung rekkk
mobilku avg vvti nek gae rpm endek karo ger 1
angel stationer'e
wes ta takok'no nang auto2000
jarene idle speed control'e rusuh kudu diresik'i
biayane 200 ewu punjul
tulung rek yo
nek onok pengalaman ngeresik'i idle speed control
nang bengke liyani auto2000 aku dikabari
biasa rek golek seng murah
ta enteni lho rek kabare
matur suwun kabeh yo


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 29-01-2010 20:46

coba golek neng trit liyane .. wis tau di bahas carane ngeresiki ISC ne kok .. asal gelem soro sithik Yagak

iki lho link'e Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 30-01-2010 17:33

nek gelem soro ake... ganti montor mas.....hihihihihi


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 03-02-2010 00:19

jiaan sepi tenan ngene iki .. do ngiler kabeh yak'e Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 03-02-2010 00:32

tolojagoan Menulis:
jiaan sepi tenan ngene iki .. do ngiler kabeh yak'e Yagak


Babayaku ora kok....Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 03-02-2010 00:39

weh iiyo kih .. jeng jovita sik online tho ... Babay


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 03-02-2010 01:17

tolojagoan Menulis:
weh iiyo kih .. jeng jovita sik online tho ... Babay


100 watt kie mas malahan...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 03-02-2010 01:21

jan pancen koyo merk lampu .. terus terang .. terang terus

iki mripat wis kabotan konci pas tenanan rasane ....


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 03-02-2010 01:22

tolojagoan Menulis:
jan pancen koyo merk lampu .. terus terang .. terang terus

iki mripat wis kabotan konci pas tenanan rasane ....


laah 7 ne gak sak gembok e HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - aris bramantyo - 03-02-2010 01:24

HahaHahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 03-02-2010 01:27

@mas aris kok mung HahaHahaHaha tok 095095


RE: ngobrol coro JOWO - aris bramantyo - 03-02-2010 01:29

jovitaalvi Menulis:
@mas aris kok mung HahaHahaHaha tok 095095


bis ol ndak ada temennya ... yang rame cuman disini.tapi ga bisa bahasa jawa ?ya cuman ketawa aja biar ga kesepian HikhikHikhik


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 03-02-2010 01:52

aris bramantyo Menulis:

jovitaalvi Menulis:
@mas aris kok mung HahaHahaHaha tok 095095


bis ol ndak ada temennya ... yang rame cuman disini.tapi ga bisa bahasa jawa ?ya cuman ketawa aja biar ga kesepian HikhikHikhik


cup cup ojo nangis mas....pitike tonngone dho mati lwoh...WhistlingWhistling
(jangan nangis mas...ntar ayam tetangga pada mati lwoh)


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 03-02-2010 06:53

@ ris : coba di translate pake google deh Haha


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 03-02-2010 09:12

aris bramantyo Menulis:

jovitaalvi Menulis:
@mas aris kok mung HahaHahaHaha tok 095095


bis ol ndak ada temennya ... yang rame cuman disini.tapi ga bisa bahasa jawa ?ya cuman ketawa aja biar ga kesepian HikhikHikhik


ya udah ris.. komunikasinya pake smiley aja...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 03-02-2010 09:35

Rodok aras arasen kerjo dino iki...


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 03-02-2010 10:12

podo.. aku malah kat senin je...


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 03-02-2010 22:42

sek semangat nek aku, soalnya mari trima gaji....


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 03-02-2010 23:26

berarti gaji sampean mundak'e akeh mas....Topdeh
nang nggonku mundak'e cuman mundak ngelu..TuhTuh


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 04-02-2010 18:43

mundak ake yo nga lah mas... kan ngerti dewe kondisi negoro'e tapi selain mundak gaji memang ngelu'ne iki melo2 yo'an....
gaji mundak 10%
ngelu mundak 100%


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 04-02-2010 19:34

kok gajiku gak mundak dewe.....
tapi gak popo wes.dilakoni wae sing penting ikhlas ben gak ngelu


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 04-02-2010 19:50

koq dadi bahas gaji095
ganti liyane wae,aku ndak minder

WallbashWallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 04-02-2010 20:28

yo jek minder aku tho dibanding awakmuBig Grin


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 04-02-2010 20:43

fikhen27 Menulis:
yo jek minder aku tho dibanding awakmuBig Grin


opo maneh aku .....


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 04-02-2010 21:02

wes agh,liyane ae
bahas masa depan kita kek
itu tuh.......

HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 04-02-2010 21:03

masa depan sing endhi ???


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 04-02-2010 21:04

masa depan kita om,masak mo jadi kuli terus
si om mah dah jadi pengusaha
YesYesYes


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 04-02-2010 21:06

Pengusaha soko ngendi ???

Masih nguli juga . . . malah honorer . . .


RE: ngobrol coro JOWO - imot 105 - 04-02-2010 23:20

tolojagoan Menulis:
coba golek neng trit liyane .. wis tau di bahas carane ngeresiki ISC ne kok .. asal gelem soro sithik Yagak

iki lho link'e Tuh


om tolojagoan arep takon om
nang penjelasan'ne ISC diresik'i ambek carburator cleaner
ngeresiki'e yok opo om ??
aku ga onok gambaran blas
maklum om ga tau eroh model'e carburator cleaner
nyuwun petunjuk'e


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-02-2010 06:24

ayo dho tangi . . . wis esuk . . .


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 05-02-2010 07:57

ape dodolan gado2 saiki....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-02-2010 08:51

wah emang dodolan gado-gado kok . . . mampir wae nyang warung . . . Smile


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 05-02-2010 09:14

Gado2Enak Menulis:
wah emang dodolan gado-gado kok . . . mampir wae nyang warung . . . Smile


warunge ngendi kwi095
gelem akuLuvorlustYesLuvorlustdoyan bangeth....
ono deliperi serpis gak yo mas...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-02-2010 09:19

imot 105 Menulis:

tolojagoan Menulis:
coba golek neng trit liyane .. wis tau di bahas carane ngeresiki ISC ne kok .. asal gelem soro sithik Yagak

iki lho link'e Tuh


om tolojagoan arep takon om
nang penjelasan'ne ISC diresik'i ambek carburator cleaner
ngeresiki'e yok opo om ??
aku ga onok gambaran blas
maklum om ga tau eroh model'e carburator cleaner
nyuwun petunjuk'e


coba search nang google soal carburator cleaner .. nek pengen weroh asline .. suk minggu nek kopdar di usahakno teko .. tak gawakno contoh carburator cleaner'e piye Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 05-02-2010 09:19

@jovitaalvi
Oh ada donk deliperi serpis . . .

Mau apa ? Flashdisk, Kertas, Printer, PC, Laptop, Server ?


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 05-02-2010 10:29

Gado2Enak Menulis:
@jovitaalvi
Oh ada donk deliperi serpis . . .

Mau apa ? Flashdisk, Kertas, Printer, PC, Laptop, Server ?


yaaaaaEek3Eek3....om...maunya gado2 sayuuuur.....Tongue_outTongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - imot 105 - 05-02-2010 10:37

tolojagoan Menulis:

imot 105 Menulis:

tolojagoan Menulis:
coba golek neng trit liyane .. wis tau di bahas carane ngeresiki ISC ne kok .. asal gelem soro sithik Yagak

iki lho link'e Tuh


om tolojagoan arep takon om
nang penjelasan'ne ISC diresik'i ambek carburator cleaner
ngeresiki'e yok opo om ??
aku ga onok gambaran blas
maklum om ga tau eroh model'e carburator cleaner
nyuwun petunjuk'e


coba search nang google soal carburator cleaner .. nek pengen weroh asline .. suk minggu nek kopdar di usahakno teko .. tak gawakno contoh carburator cleaner'e piye Yagak


oke omm setuuuujuuuuuu
kopdar jam piro om ?
nang bumi marina mas yo
Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 05-02-2010 11:05

tolojagoan Menulis:

imot 105 Menulis:

tolojagoan Menulis:
coba golek neng trit liyane .. wis tau di bahas carane ngeresiki ISC ne kok .. asal gelem soro sithik Yagak

iki lho link'e Tuh


om tolojagoan arep takon om
nang penjelasan'ne ISC diresik'i ambek carburator cleaner
ngeresiki'e yok opo om ??
aku ga onok gambaran blas
maklum om ga tau eroh model'e carburator cleaner
nyuwun petunjuk'e


coba search nang google soal carburator cleaner .. nek pengen weroh asline .. suk minggu nek kopdar di usahakno teko .. tak gawakno contoh carburator cleaner'e piye Yagak


aku tak teko ah, pengin ngerti sing jenenga carburator cleaner, sak coro nggawene.....095
iso dites ngo ngresiki wek ku nggakWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-02-2010 13:14

sonic21 Menulis:
aku tak teko ah, pengin ngerti sing jenenga carburator cleaner, sak coro nggawene.....095
iso dites ngo ngresiki wek ku nggakWhistling


WallbashWallbash ... belajar semprot dewe wae piye Yagak
lha iku yo siso serpis dek wingi kok Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-02-2010 13:19

imot 105 Menulis:
oke omm setuuuujuuuuuu
kopdar jam piro om ?
nang bumi marina mas yo
Topdeh


biasane sih jam 10.00 .. tapi kadang yo nelat gpp sih Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - imot 105 - 05-02-2010 14:42

om tolo referensi gae carburator cleaner iku merk opo ?
rego piroan ? tuku'e nang suroboyo nang ndi om ?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 05-02-2010 14:58

nang ace hardware ono kok .. regone macem2 tergantung merek'e


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 05-02-2010 15:31

ngomong opo to....(+_+)


RE: ngobrol coro JOWO - b483 3CA - 05-02-2010 15:44

wetengku lara...


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 05-02-2010 15:51

Fawwas Kautsar Menulis:
ngomong opo to....(+_+)


sopo to...095095
WhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 05-02-2010 15:53

b483 3CA Menulis:
wetengku lara...


mules??? opo kakehanHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - b483 3CA - 05-02-2010 15:58

mules...wis mangan sego padang...biasane ra'po po kok


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 05-02-2010 16:52

b483 3CA Menulis:
mules...wis mangan sego padang...biasane ra'po po kok


sego padang siso wingi be'e, sangking enake di eman2


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 05-02-2010 17:03

b483 3CA Menulis:
mules...wis mangan sego padang...biasane ra'po po kok


mulo...nek mangan ojo kakehan sambel....Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 05-02-2010 17:39

jovitaalvi Menulis:

b483 3CA Menulis:
mules...wis mangan sego padang...biasane ra'po po kok


mulo...nek mangan ojo kakehan sambel....Tongue1Tongue1


utowo lek mangan ojo kakean utang...Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 06-02-2010 08:04

nek makan ojo dewean....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 06-02-2010 10:32

ngantuk tenan ... goro2 BTS ku keno petir .. dadi melekan repair BTS ..
uaaangop teyussss kih ...


RE: ngobrol coro JOWO - b483 3CA - 06-02-2010 23:36

lali yo Pa 'De, ra di pasangi orgonite...hihihi...


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 07-02-2010 10:55

esuk iki arep nyuci sepeda . . . reged banget, wingi bar dinggo nyang Penangkaran Elang Gn Salak . . .


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 08-02-2010 09:04

b483 3CA Menulis:
lali yo Pa 'De, ra di pasangi orgonite...hihihi...


njamin ndak keno petir ta ?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 08-02-2010 09:09

Emang bener2 berkhasiat yo ?


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 08-02-2010 19:51

lumayan..... ora watuk2 maning....
ngomong opo seh iki?


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 08-02-2010 20:41

buh yo ora ngerti . . .

sirah kok rasane sleng-cleng yah . . .


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 08-02-2010 20:45

waya'e be'e....


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 09-02-2010 10:04

waya'e opo kang 095


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 09-02-2010 15:52

suwe gak mampir mrene....

sajake ono sing lagi ngopi..Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 09-02-2010 16:23

ngopi pait opo legi....


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 09-02-2010 18:11

ngopi pilem kok mas tauvik ... konser'e metallica lagi manggung nang korea .. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 09-02-2010 18:48

seko ndi omongan'e kok iso moro2 nang metalica iki??


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 09-02-2010 19:09

L74PS Menulis:
seko ndi omongan'e kok iso moro2 nang metalica iki??


wis ra sah dipikir .. gur posting wae kok .... Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 10-02-2010 08:16

iki trit paling muktahir neh....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 10-02-2010 11:56

pecah dhase . . . Smile


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 12:09

Gado2Enak Menulis:
pecah dhase . . . Smile


HahaHahaHaha .. yo nek dipikir tenanan .. iso kelakon kuwi HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 10-02-2010 12:11

tolojagoan Menulis:

Gado2Enak Menulis:
pecah dhase . . . Smile


HahaHahaHaha .. yo nek dipikir tenanan .. iso kelakon kuwi HahaHaha


Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-02-2010 12:35

sak omah koq keno pirus

WallbashWallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 12:37

pirus plu tho mas don ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 12:39

halah..yahene koq wis ngantuk.......hiikksss


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 12:42

Fawwas Kautsar Menulis:
halah..yahene koq wis ngantuk.......hiikksss


pasti sekre ne rak mlebu .... Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 12:45

sekre ono om, malah gek ono sekre boz.....nganggo rok sisan........jan mengen-mengeni tenan...Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 12:49

Fawwas Kautsar Menulis:
sekre ono om, malah gek ono sekre boz.....nganggo rok sisan........jan mengen-mengeni tenan...Wallbash


masalahe yo kuwi .. sik nganggo rok .. coba nek ra nganggo .. malah rak doyan koyoke Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 13:03

tolojagoan Menulis:
masalahe yo kuwi .. sik nganggo rok .. coba nek ra nganggo .. malah rak doyan koyoke Yagak


yo doyan no, moso klimis ngono ora doyan....Whistling

la sing disik tak kirim panganan lewat YM, trus YMan karo jenengan bengi-bengi la sopo maneh nak ora bocah iku.....Haha

entuk sms " tonight, to cimory yahhh.......".....KissesKisses


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 13:04

Wallbash ... jebul'e sih co pilot kuwi tho kang .....

byuh .. oleh sms sisan .. ojo lali 3gp ne yo kang Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-02-2010 13:06

Fawwas Kautsar Menulis:
sekre ono om, malah gek ono sekre boz.....nganggo rok sisan........jan mengen-mengeni tenan...Wallbash

Wis mambu lemah kok sek Pancet ae...TuhTuhTuh


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 13:09

tolojagoan Menulis:
Wallbash ... jebul'e sih co pilot kuwi tho kang .....

byuh .. oleh sms sisan .. ojo lali 3gp ne yo kang Yagak


pokok'e nak sms boso jowone campur-campur yo de'e..Yagak

soale alumni satya wacana, dadine yo mudeng boso jowo....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 13:11

fikhen27 Menulis:
Wis mambu lemah kok sek Pancet ae...TuhTuhTuh


la enak e o.......vi....vik.....Toungue

byuh...byuh..byuh.....mau bengi ono sing ora iso turu...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 10-02-2010 13:21

Fawwas Kautsar Menulis:
byuh...byuh..byuh.....mau bengi ono sing ora iso turu...Haha

Yo wis awakmu sing menang...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 13:22

ora Vik......Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-02-2010 17:32

tolojagoan Menulis:
pirus plu tho mas don ?


inggih kangmas
sak aken kaliyan putri kulo,ngantos panas
HikhikHikhikHikhik


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 17:50

dadine voc kuwi gaweane sopo?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:02

voc sing ngendi mas aeres ? .. emang'e ono opo karo voc ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 18:07

aeres Menulis:
dadine voc kuwi gaweane sopo?


voc opo to....095


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:11

nek nurut wiki VOC = Vereenigde Oostindische Compagnie , biasane yo di sebut Kompeni utowo Kumpeni


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-02-2010 18:12

VOC iku gaweane londo bin kumpeni
om Aeres diajari ga waktu sekolah dulu095

Tongue1Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 18:15

doni candra Menulis:
VOC iku gaweane londo bin kumpeni
om Aeres diajari ga waktu sekolah dulu095

Tongue1Tongue1Tongue1


walah....jamane aeres ora ono Don...Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 18:15

dudu tuvik karo budi to>? kok koyo podo wedi yo yen nggawe club liyo? Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 18:16

aeres Menulis:
dudu tuvik karo budi to>? kok koyo podo wedi yo yen nggawe club liyo? Whistling


walah..si tuvik sering chat karo aku koq ora pernah ngajak-ngajak to.....Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:17

aeres Menulis:
dudu tuvik karo budi to>? kok koyo podo wedi yo yen nggawe club liyo? Whistling


njenengan takon salah paling mas aeres ... nek VOC kan kuwi .. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:18

wah .. jan .. taufik tenanan kih .. ra ngejak2 tho ..Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 18:19

iki lho... nggawe ngono ae kok koyo nggawe organisasi terlarang... donce keweden... Tongue1

http://www.facebook.com/photo.php?pid=697596&id=1649410054
http://www.facebook.com/xeniavanza.ownerclub?ref=ss


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 10-02-2010 18:19

lho dudu OVC = Oprah Van Cawa?


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 18:20

tolojagoan Menulis:

aeres Menulis:
dudu tuvik karo budi to>? kok koyo podo wedi yo yen nggawe club liyo? Whistling


njenengan takon salah paling mas aeres ... nek VOC kan kuwi .. Yagak


hooh kuwi Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:21

oh kuwi ... nek kuwi kan X VOC tho mas .. Haha


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 18:22

lha kok ra ngejak2 nto cah....


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 10-02-2010 18:24

monggo mas...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:24

aeres Menulis:
lha kok ra ngejak2 nto cah....

ngejak2 piye tho mas .. lha sampeyan kan nang jakarta tho ...
arep ngejak dolan piye maneh ?


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 10-02-2010 18:25

aeres Menulis:
lha kok ra ngejak2 nto cah....


OoooooOO...iku ta.....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 10-02-2010 18:26

lha kan iso nggawe cabang.. yen biasane jakarta dadi pusate.. saiki jakarta itungane cabang... mantep to...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:29

lha sampeyan gelem dadi ketua cabang;e pho mas aeres Winking


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 10-02-2010 18:43

aeres Menulis:
iki lho... nggawe ngono ae kok koyo nggawe organisasi terlarang... donce keweden... Tongue1


keweden piye maksude095


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 10-02-2010 18:49

Iki ngomongi opo toh, timbanghane ngebahas VOC, OVC, XVOC mending nang PGS food court lantai dukur.. Onok depot sari sari, ngekei diskon nek mangan nang kono... Ayo budal...


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 10-02-2010 18:51

lha bakul'e wis siap tha .. kudu siap2 lebih nek di serbu panda + koala kuwi depot sari-sarine Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 11-02-2010 08:39

mugo2 rak udan dino iki ... bar nembel genteng karo semen + aquapruf Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 11-02-2010 08:48

tolojagoan Menulis:
mugo2 rak udan dino iki ... bar nembel genteng karo semen + aquapruf Wallbash


lho mestine didungakno udan, ben ngerti tembelane wes apik opo ora.....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 11-02-2010 08:57

yo nek udan ngenteni garing'e semen sik .. nek ora .. yo podo wae kerja bakti Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 11-02-2010 09:36

budi wicaksono Menulis:
Iki ngomongi opo toh, timbanghane ngebahas VOC, OVC, XVOC mending nang PGS food court lantai dukur.. Onok depot sari sari, ngekei diskon nek mangan nang kono... Ayo budal...


WallbashWallbashWallbashWallbash


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 11-02-2010 09:43

L74PS Menulis:

budi wicaksono Menulis:
Iki ngomongi opo toh, timbanghane ngebahas VOC, OVC, XVOC mending nang PGS food court lantai dukur.. Onok depot sari sari, ngekei diskon nek mangan nang kono... Ayo budal...


WallbashWallbashWallbashWallbash


Lha iki wes onok persetujuan seko bakul'e


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 11-02-2010 10:28

tolojagoan Menulis:
wah .. jan .. taufik tenanan kih .. ra ngejak2 tho ..Tuh

Lah sampean durung adus yo gak enak arep ngejak..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 11-02-2010 10:44

iki ngomong opo seh?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 11-02-2010 10:50

L74PS Menulis:
iki ngomong opo seh?

wis ra sah dipikir .. nek serius .. tak balang boto lho Haha


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 11-02-2010 13:17

tolojagoan Menulis:

L74PS Menulis:
iki ngomong opo seh?

wis ra sah dipikir .. nek serius .. tak balang boto lho Haha


lek arep mbalang boto disawatno nang nggonku ae, sak colt opo sak trek, lumayan iso go nambai tembok Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 11-02-2010 17:47

VOC iki opo mas 095

pranakan londo opo pranakan fawwas Tongue1Tongue1


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 11-02-2010 17:52

bukane fawwas kuwi netes 095


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-02-2010 17:59

wooyyyyy....ojo uncal watu ngumpetke entut yo.......Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 11-02-2010 18:01

wkwkwkwkw ... podo karo maling mbengok pencuri Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ichan - 11-02-2010 18:09

Fawwas Kautsar Menulis:
wooyyyyy....ojo uncal watu ngumpetke entut yo.......Wallbash


yg asline wis netes ....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 11-02-2010 18:12

@ Ichan :
urusan karo gendak'an mu sing ning solo wis rampung ta, la wis ngandut pirang wulan je......


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-02-2010 05:13

Tangi melek ndas ngelu irung buntu....Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 12-02-2010 05:28

fikhen27 Menulis:
Tangi melek ndas ngelu irung buntu....Wallbash


irunge ditoleti minyak kayu poteh ..... terus turune njengking.......lak warasGozkirpma


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 12-02-2010 05:38

Sek tak golek'ane duwe minyak opo ora(clingak clinguk), wah ketok'e gak duwe.. wis tak jajal njengking'e ae...Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 12-02-2010 05:50

sikil'e ojo diangkat siji lho yo ...


RE: ngobrol coro JOWO - harie25 - 12-02-2010 09:16

tolojagoan Menulis:
sikil'e ojo diangkat siji lho yo ...




RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 14-02-2010 01:59

mas harie sedang membisu.....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 14-02-2010 10:05

Suging enjang mas mas sedoyo....

Nyuwun ngapunten, derek langkung....


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 15-02-2010 13:09

Fawwas Kautsar Menulis:
Suging enjang mas mas sedoyo....

Nyuwun ngapunten, derek langkung....


selangkung = selawe = 25,

langkung = lawe = .....?Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 15-02-2010 17:18

eyang langkung Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - budi wicaksono - 16-02-2010 09:19

cah langkung seafood


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 16-02-2010 09:40

kok podo kelangkungan ???


RE: ngobrol coro JOWO - L74PS - 18-02-2010 11:57

iki dudu lagu'e wali sing "ku tak langkung-langkung" judul'e golek jodoh....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 18-02-2010 12:47

sopo sing "ku tak langkung-langkung" ?


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 18-02-2010 13:20

kopet tenan .... dino iki gawean akeh men tho yo ... Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-02-2010 18:21

wah ... ngebut nyetting mail server iki Sad


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 19-02-2010 18:45

dianputttt..malem minggu ora duwe duit...Wallbash

ora sido mlaku-mlaku iki., jan kojor tenan.....Bercucuran


RE: ngobrol coro JOWO - aeres - 19-02-2010 19:34

entek nggo nraktir ambu po? Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 19-02-2010 20:04

aeres Menulis:
entek nggo nraktir ambu po? Whistling

kuwi mung salah sijine ... liyane sik akeh kuwi Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 20-02-2010 19:08

Sugeng dhalu rencang2 sedhoyo . . .


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 20-02-2010 20:27

Fawwas Kautsar Menulis:
dianputttt..malem minggu ora duwe duit...Wallbash

ora sido mlaku-mlaku iki., jan kojor tenan.....Bercucuran


rasah mlaku2 mas...gempor sikile....Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 12:11

ho oh,betise wae sak gajah koq

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 22-02-2010 15:50

betis sak gajah095 trus awak e sepiro kwi yo...HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 16:07

jovitaalvi Menulis:
betis sak gajah095 trus awak e sepiro kwi yo...HahaHaha


mbak jovita wis pernah ketemuan karo donce.....095

yo kuwi contoh'e...

awak'e cilik betise sak gajah......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - AMBU - 22-02-2010 16:09

lebet ning kene,mbuh ora ngertos...mabur bae lah......


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 16:11

AMBU Menulis:
lebet ning kene,mbuh ora ngertos...mabur bae lah......


halah.......huss minggir-minggir...zah..syahh.....Tongue_out






** koyo guyak pitik ae......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 22-02-2010 16:47

wis aku tak melok ngguyu gawe sangu muleh..HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 17:35

Fawwas Kautsar Menulis:

jovitaalvi Menulis:
betis sak gajah095 trus awak e sepiro kwi yo...HahaHaha


mbak jovita wis pernah ketemuan karo donce.....095

yo kuwi contoh'e...

awak'e cilik betise sak gajah......Haha


iki sing marai pasaran mudhun

pitnah kuwi mbak,ojo percoyo

yen ra percoyo,ketemuan wae ya

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-02-2010 17:37

nonton wae ah .... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 17:37

doni candra Menulis:
iki sing marai pasaran mudhun

pitnah kuwi mbak,ojo percoyo

yen ra percoyo,ketemuan wae ya

WhistlingWhistlingWhistling


umpan lambung ku apik men don....Whistling


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-02-2010 17:38

jan pancingan maut kuwi ... Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 17:48

umpan lambung095
pancingan095

iki arep mancing opo arep bal-bal an tho095

khan arep ketemuan wae ma jeng jovitaalvi


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 17:52

la kowe kuwi piye ta, nak arep gawe mbak jovita penasaran foto avatarmu iku diganti sik...Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 18:53

lah,khan kuwi poto dada ke atas om
dada ke bawah belum tho095

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 19:02

doni candra Menulis:
lah,khan kuwi poto dada ke atas om
dada ke bawah belum tho095

WhistlingWhistlingWhistling


oalah don..don...Tuh

kan postinganku wis jelas, awak'e cilik betis'e sak gajah ....Haha


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 19:10

nek sing percoyo,khan kuwi pitnah

pancene wes tau ketemu karo aku095

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 22-02-2010 19:24

doni candra Menulis:
nek sing percoyo,khan kuwi pitnah

pancene wes tau ketemu karo aku095

WhistlingWhistlingWhistling


lah ndelok potomu, soko sikil sampe sirah kan wis weruh.....Super


pitnah kuwi opo don, koyo susu kaleng ngono yo....Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-02-2010 19:36

tuku pecel sik ahhh ....


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-02-2010 20:30

sugeng dhalu . . . menyapa saking tanah Gorontalo


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-02-2010 20:35

tanah niku basa jawi nipun siti pakdhe

WhistlingWhistlingWhistling


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 22-02-2010 20:39

Lah engko yen siti Gorontalo, dikiro karo Siti . . .


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 24-02-2010 00:44

sepi tenan kih ...


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 24-02-2010 05:31

Isuk2 ndas wis ngelu, watuk pilex pisan..Wallbash


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 24-02-2010 08:51

Haha ... penyakit sak paket kuwi Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Deny Swadiantara - 24-02-2010 16:24

tombone ronde opo wedang jahe?


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 24-02-2010 23:34

kero'an sek.... ojo lali ambek njengking....mosok wes lali maneh.....


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-02-2010 09:33

tolojagoan Menulis:
Haha ... penyakit sak paket kuwi Haha


kuwi penyakit'e wong ora duwe duwit......Haha


RE: ngobrol coro JOWO - b483 3CA - 25-02-2010 09:36

aku durung siap mlebuh kene...boso jowone isih blepotan Tuh


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 25-02-2010 09:48

@fawwas : penyakit tanggal tuwo kuwi yach Haha
@babe : rapopo .. itung2 pelajaran boso jowo nang kene mas .. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-02-2010 11:37

sonic21 Menulis:
kero'an sek.... ojo lali ambek njengking....mosok wes lali maneh.....

Sakjan'e ora lali mas tapi nek model ngono kuwi, iso2 malah jadi ML..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 25-02-2010 11:44

ML kih opo tho .... MeLer .. ? 095


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-02-2010 14:05

Making love om,,, lha aku gak ngerti coro jowone..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 25-02-2010 14:58

Wah wah wah . . . dho ngomongi opo seh iki ???


RE: ngobrol coro JOWO - Fawwas Kautsar - 25-02-2010 15:02

tolojagoan Menulis:
ML kih opo tho .... MeLer .. ? 095


ML boso jowone Main Lanangan.....095

lah si Tuvik iku normal opo ora to.......Toungue


RE: ngobrol coro JOWO - fikhen27 - 25-02-2010 15:16

Fawwas Kautsar Menulis:

tolojagoan Menulis:
ML kih opo tho .... MeLer .. ? 095


ML boso jowone Main Lanangan.....095

lah si Tuvik iku normal opo ora to.......Toungue

sing leres niku Ora jowo kang sanes ora normal...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 22-03-2010 17:36

nggelar kloso sik ah...tak nyimak opo sing dadi bahan gosip 095TuhTuh


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 22-03-2010 18:13

jan,suwe tenan ra mlebu mrene

Hikhik


RE: ngobrol coro JOWO - tolojagoan - 22-03-2010 18:34

podo .... sisan ro ngudut kih ..


RE: ngobrol coro JOWO - Hendarto Rizki Nugroho - 22-03-2010 20:15

Pasuruan Mendhunge Kandhel.Bakal arep Udan iki


RE: ngobrol coro JOWO - sonic21 - 22-03-2010 22:51

Hendarto Rizki Nugroho Menulis:
Pasuruan Mendhunge Kandhel.Bakal arep Udan iki


Nang kene wes udan.... (Palembang)
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Gado2Enak - 24-03-2010 07:43

Sugeng Enjing . . .


RE: ngobrol coro JOWO - jovitaalvi - 24-03-2010 07:50

sugeng enjing mas hry...


RE: ngobrol coro JOWO - Awangga Gesang Wijaya - 24-03-2010 12:28

mampir sedilit, clingak clinguk, jan suwe ra nginguk omah siji iki....
spada.... ono uwong ora?


RE: ngobrol coro JOWO - nanang andry - 26-03-2010 15:00

ono wonge tapi ra ono opo2.. (halah.. Tuh )
podho ngemper nang omah sebelah koyok'e.. Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - doni candra - 26-03-2010 17:42

nun suwe,nderek langkung

Yagak


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 15-06-2012 10:35

sugeng siang poro sederek AvanzaXenia.net..


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 15-06-2012 11:15

aq ra ngerti jebule ono woconan nganggo boso jowo...TopdehTopdehTopdeh

Iki minongko mung kanggo woconan karo guyonan, jebule boso jowo kui okeh seng nganggo neng bongso londo * wong londo* iki bukti buktine sedulur:

1. Die Hard — Matine Angel
2. Die Hard II — Matine Angel Tenan
3. Die Hard III With A Vengeance — Kowe Kok Ra mati-mati yo?
4. Enemy at the gates — Musuhe Wis Tekan Gapuro
5. Batman Forever — Ngembat Saklawase
6. Remember the Titans — eling Titan-titan
7. Bad Boys — Bocah-bocah Uelek
8. Sleepless in Seattle — Keturon neng Seattle
9. Lost in Space — Ilang Nang Awang-awang
10. X-Men — Wong Lanang Saru
11. X-Men 2 — Wong Lanang Saru Banget
12. X-Men 3 (Belum dirilis) — Aming
13. Cheaper by Dozen — Tumbas Selusin Langkung Murah
14. The Cooler — Selot Adem
15. Paycheck — Kasbon

16. Independence Day — Pitulasan
17. The Day After Tomorrow — Sesuk Emben
18. Die Another Day — Modare Ojo Saiki
19. There is Something About Marry — Meri Ono apa-apane
20. Silence of the Lamb — Wedhuse Mutung
21. All The Pretty Horses — Jarane Ayu-ayu
22. Planet of the Apes — Planete Wong Apes
23. Gone in Sixty Second — Minggat Sak cepete
24. Original Sin — Dosa Tenanan
25. Mummy Returns — Mami-mami podo Mudik
26. The Abyss — Entek-entekan
27. Copycat — Kopi Kucing (nggo konco Sego Kucing)
28. Seabiscuit — Klethikan Neng Laut
29. Freddy vs Jason — gelut
30. Terminator — Terminal Montor
31. How To Lose A Guy in 10 Days — Ya opo Carane Megat Wong Lanang mung 10 Dino
32. Lord Of The Ring — pedagang akik…
33. Deep Impact — Ngantem Njero
34. Million Dollar Baby — Genjik Regone Sayuto
35. Blackhawk Down — Manuk ireng kenek bedhil
36. Saving Private Ryan — Ngelesi privat mas rian (pancene gobol tenan opo?)
37. Dumb and Dumber — Wong Goblok lan guoooblok tenan

sing durung ngerti nek boso inggrise ketubruk trek karo cuwil opo yo...095Haha


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 15-06-2012 11:23

imam9242 Menulis:
aq ra ngerti jebule ono woconan nganggo boso jowo...TopdehTopdehTopdeh

Iki minongko mung kanggo woconan karo guyonan, jebule boso jowo kui okeh seng nganggo neng bongso londo * wong londo* iki bukti buktine sedulur:


sing durung ngerti nek boso inggrise ketubruk trek karo cuwil opo yo...095Haha


jiahahahHahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - mrgoenx - 15-06-2012 11:46

terjemahan jaman cilik :

Lion On The Table : Singodimejo


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 15-06-2012 11:53

kulonuwun...


RE: ngobrol coro JOWO - Markus Yuwono Herbayu - 15-06-2012 13:00

imam9242 Menulis:
aq ra ngerti jebule ono woconan nganggo boso jowo...TopdehTopdehTopdeh

Iki minongko mung kanggo woconan karo guyonan, jebule boso jowo kui okeh seng nganggo neng bongso londo * wong londo* iki bukti buktine sedulur:

1. Die Hard — Matine Angel
2. Die Hard II — Matine Angel Tenan
3. Die Hard III With A Vengeance — Kowe Kok Ra mati-mati yo?
4. Enemy at the gates — Musuhe Wis Tekan Gapuro
5. Batman Forever — Ngembat Saklawase
6. Remember the Titans — eling Titan-titan
7. Bad Boys — Bocah-bocah Uelek
8. Sleepless in Seattle — Keturon neng Seattle
9. Lost in Space — Ilang Nang Awang-awang
10. X-Men — Wong Lanang Saru
11. X-Men 2 — Wong Lanang Saru Banget
12. X-Men 3 (Belum dirilis) — Aming
13. Cheaper by Dozen — Tumbas Selusin Langkung Murah
14. The Cooler — Selot Adem
15. Paycheck — Kasbon

16. Independence Day — Pitulasan
17. The Day After Tomorrow — Sesuk Emben
18. Die Another Day — Modare Ojo Saiki
19. There is Something About Marry — Meri Ono apa-apane
20. Silence of the Lamb — Wedhuse Mutung
21. All The Pretty Horses — Jarane Ayu-ayu
22. Planet of the Apes — Planete Wong Apes
23. Gone in Sixty Second — Minggat Sak cepete
24. Original Sin — Dosa Tenanan
25. Mummy Returns — Mami-mami podo Mudik
26. The Abyss — Entek-entekan
27. Copycat — Kopi Kucing (nggo konco Sego Kucing)
28. Seabiscuit — Klethikan Neng Laut
29. Freddy vs Jason — gelut
30. Terminator — Terminal Montor
31. How To Lose A Guy in 10 Days — Ya opo Carane Megat Wong Lanang mung 10 Dino
32. Lord Of The Ring — pedagang akik…
33. Deep Impact — Ngantem Njero
34. Million Dollar Baby — Genjik Regone Sayuto
35. Blackhawk Down — Manuk ireng kenek bedhil
36. Saving Private Ryan — Ngelesi privat mas rian (pancene gobol tenan opo?)
37. Dumb and Dumber — Wong Goblok lan guoooblok tenan

sing durung ngerti nek boso inggrise ketubruk trek karo cuwil opo yo...095Haha


Whoalah ono tho boso jowo koyo ngene ?


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 29-06-2012 10:38

kulonuwun ....konco2 AvanzaXenia.net..


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 29-06-2012 12:48

amleng temen kiye..

monggo sedulur sedoyo,..dipun serat kemawon menawi wonten uneg-uneg..TopdehTopdehTopdeh


RE: ngobrol coro JOWO - Zai - 29-06-2012 22:49

Kulo nuwun...nderek langkung mbah...


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 29-06-2012 23:39

Zai Menulis:
Kulo nuwun...nderek langkung mbah...


kepripun mas zai,..dek winginane sampun wangsul dateng bobotsari nopo dereng..?


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 30-06-2012 02:56

Kepriwe kabare om imam...
Aja kaya kuwe...lah...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 30-06-2012 06:32

andy asmara Menulis:
Kepriwe kabare om imam...
Aja kaya kuwe...lah...Haha


kang andy ojo kaya kuwe lah,...inyong neng kene apik2 baen kang andy...

kepriwe kabare rika neng kono..?apik2 mbok..

TopdehHaha


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 30-06-2012 09:11

Apik bae lah kang imam..
Aja dimek emek mengko mletek dewek.....HahaTongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 30-06-2012 12:33

Lah jan ojo ngendikan mengkono tho,..

sing ngajari nyong kan rika..??klalen yo kang..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Eko Saputra - 30-06-2012 13:37

Om Andy kaleh Om Imam kok saget damel boso ngapak ngapak yo............Haha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 30-06-2012 13:55

Eko Saputra Menulis:
Om Andy kaleh Om Imam kok saget damel boso ngapak ngapak yo............Haha


halah yo iso tho mas eko,..boso ngapak niku kanggo modal tumbas sego kaliyan mendoan je..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - Eko Saputra - 30-06-2012 15:03

imam9242 Menulis:

Eko Saputra Menulis:
Om Andy kaleh Om Imam kok saget damel boso ngapak ngapak yo............Haha


halah yo iso tho mas eko,..boso ngapak niku kanggo modal tumbas sego kaliyan mendoan je..Haha


Ngono ye Om..........


RE: ngobrol coro JOWO - Bayu Suta - 30-06-2012 15:18

Piye toh mass, mboten ngertos Tearyeyes


RE: ngobrol coro JOWO - Markus Yuwono Herbayu - 30-06-2012 16:29

Bayu Suta Menulis:
Piye toh mass, mboten ngertos Tearyeyes


Mas Bayu panjenengan wis nyekel remote?
gantinen Subtitel-e ... mengko panjenengan iso ngerti maksute opo ...
Haha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 02-07-2012 11:44

kok sepen,..sami tesih teng sabin nopo nggih...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - ilhami - 02-07-2012 13:48

ngobrol coro jowo = ngomongin kecoa (spesies) jawa

Big Grin just kidding....


RE: ngobrol coro JOWO - Markus Yuwono Herbayu - 02-07-2012 13:55

ilhami Menulis:
ngobrol coro jowo = ngomongin kecoa (spesies) jawa

Big Grin just kidding....


Whuahahaha ...
HahaHahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 03-07-2012 12:11

ilhami Menulis:
ngobrol coro jowo = ngomongin kecoa (spesies) jawa---->indoneisa

Big Grin just kidding....


leres niku om ilhami..TopdehBravo
ngobrol coro jowo = java how speak the language..------->Jiaahhhh boso opo meneh iki...WallbashHaha


RE: ngobrol coro JOWO - eyb - 03-07-2012 15:11

sampun maem sedaya napa dereng........... mpun luwe wetenge Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 03-07-2012 15:38

imam9242 Menulis:

Eko Saputra Menulis:
Om Andy kaleh Om Imam kok saget damel boso ngapak ngapak yo............Haha


halah yo iso tho mas eko,..boso ngapak niku kanggo modal tumbas sego kaliyan mendoan je..Haha


hahhahh...

kepriwe ...om imam sampeyan wis kencot durung?...
aja kaya kuwek lah.HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - eyb - 03-07-2012 15:42

kok saru2.......... ngomongnya Big Grin


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 03-07-2012 17:36

andy asmara Menulis:
kepriwe ...om imam sampeyan wis kencot durung?...
aja kaya kuwek lah.HahaHaha


iyo kang andy wis kencot kie..

ayok kang podo madang gecot ..Haha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 03-07-2012 17:37

eyb Menulis:
kok saru2.......... ngomongnya Big Grin


nek saru kuwi gawan bayi kang yoga,..HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 10-07-2012 16:10

imam9242 Menulis:

eyb Menulis:
kok saru2.......... ngomongnya Big Grin


nek saru kuwi gawan bayi kang yoga,..HahaHaha


heheh...

kepriwe kabare konco2..Tongue_out


RE: ngobrol coro JOWO - Markus Yuwono Herbayu - 10-07-2012 20:22

Whoalah iki boso jowone koyone ngapak2 yo?
Wis ra ngerti aku ...


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 10-07-2012 22:58

andy asmara Menulis:
kepriwe kabare konco2..Tongue_out


apik baen kang,..kepriwe kabare rika sekeluarga pada..?

kepriwe kang,.. rika sida balik maring magelang ora..?

Topdeh


RE: ngobrol coro JOWO - 4ndy - 10-07-2012 23:21

imam9242 Menulis:

andy asmara Menulis:
kepriwe kabare konco2..Tongue_out


apik baen kang,..kepriwe kabare rika sekeluarga pada..?

kepriwe kang,.. rika sida balik maring magelang ora..?

Topdeh


Mbuh kiye ..rung ana kepastian....HahaHaha


RE: ngobrol coro JOWO - imam9242 - 11-07-2012 00:25

andy asmara Menulis:
Mbuh kiye ..rung ana kepastian....HahaHaha


waduh jan kepriwe kuwe kok rung ana kepastian kang...

sedela maning wis puasa ...Haha


RE: ngobrol coro JOWO - harjo - 11-07-2012 11:19

nderek langkung......